< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Çin'den şaşırtan proje: Dünyanın ilk Gebelik Robotu yolda (2. sayfa)

-
-
Vay be Bir zamanlar fazla nüfusu nasıl azaltırız diye uğraşıyorlardı şimdi ‘nasıl artırırız’ diye çırpınıyorlar. Dünya nüfusunun yarısı zaten Çin Hindistan hattında ama kader işte doğurganlık azalınca devlet tüp bebek masrafını bile üstleniyor. Demek ki çok çocuk yapmayın devrinden ne olur yapın devrine...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ricky and Morty'deki seks robotunun seks yapılamayan versiyonu gibi bir şey
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Görsel bana Death Stranding'deki bebeği anımsattı.
- Çocuğu robot yapsın
- Çocuğu kreşler büyütsün
Zaten kadına ihtiyaç kalmıyor. Evliliğe de gerek yok. Devlet çocuk yapsın dursun kendi kendine kaç tane lazımsa. Bunları da sınıflasın sen işçi ol sen mühendis vs vs.
Bu kadar insana gerek yok o zaman. Azaltın bu insanları vurun öldürün dünya rahat nefes alsın.
Ruhsuz sevgisiz dünya olsun.
-
Şaşırtmadınız, yine bir şeylere engelsiniz🙌
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nihayet karı dırdırından kurtulacak bir nesil geliyor.
Ben olsam robotun benden önce doğum yapmamasını isterdim, hatta garanti zarı olmalı.
Bu robot çıktıktan sonra evlenilmez artık. nafaka derdi de yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iskender86 -- 18 Ağustos 2025; 16:32:17 > -
bu durum erkeklere değil kadınlara yarayan bişey.
evlenmeyen bir erkek hiçbir zaman çocuğum olsun ona bakayım ilgileneyim demez. çocuk bakmak kolay değil.
ancak tam tersi evlenmeyen kadınlar bir dönem mutlaka çocuk istiyor.
Döllenme (ilk aşama) için gerekli olan dişi yumurta hücresini robotik olarak nasıl simüle edecekler? O kısmı anlayamadım. Gerçek dişi yumurta hücresi zerk edilecekse zaten bunun benzeri olan tüp bebek denen bir teknoloji var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 18 Ağustos 2025; 19:52:21 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
oğlum çok tehlikeli
bebek nasıl bağ kuracak anneyle
kadın nasıl bağ kuracak bebeyle
adam nasıl bağ kuracak bebeyle
bu bebeği kim emzirecek
doğum esnasında geçen yararlı bakterileri bu robot nasıl üretecek
anne sütünü nasıl oluşturabilir
bebekte gelişimsel sıkıntılar olmayacak mı
bebekler üzerinde deneyler yapacaklar zaman zaman o bebekler bunu kaldırabilecek mi
neden doğum teşvikleri yerine robotlara bu kadar yatırım yapıyorlar
kalifiyeli insan gücü yerine robotik bebelerle mi ilerleyecekler çok korkunç lan
-
Tüp bebek zaten çocuğu olmayanlar için yapılıyor ve maliyetine rağmen düşük riski hala çok yüksek kalıyor, gebelik robotu bu durumlar için tasarlanıyor görüldüğü üzere.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X