Şimdi Ara

Çin arabası aldım (Geely FC)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
0
Favori
16.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen konu açmıştım çoğunuz haklı olarak yapma etme demiştiniz ama benim kriterlerime uyduğu için Geely FC aldım.

2012 model 13000 binde.

21.500 e aldım.

Önce eksilerden başlayayim ki "nasılsa kendi aracı övecek" düşüncesi içinde olmayın

-Malzeme kalitesi vasat
    -İşçilik vasat
    -120den sonra güven hissi vermiyor. hele ki önceki 2004 elantramla kıyaslarsak...
    -motor biraz sesli çalışıyor.
    -krom kaplamaların hepsi fake. daha doğrusu krom degil de krom rengi plastik kaplı heryeri.
    -motoru toyota motoru diyorlar. ben birşey anlamadım. kaputu açınca motora benzer birşey var. kaputun içi boş gibi:D

Artıları:
    -araç 2500 devirde 100 km hız yapıyor. uzun yolda ekonomi sağlayacağı inancındayım.
    -araç çok konforlu. geniş hacminin de bunda etkisi var.
    -benzini az yakıyor. 50 tl benzin aldım 120 kmyi gördüm. iki kutucuk var hala. önceki aracım olsa mecburen benzin almıştım.tahminen 150 kmyi gördürecek.
    -orjinal park sensöründen dijitla klimaya bir sürü donanım var.
    -bir sürü gözü var. kolçakın içinde ve orta bölümde.
    -bagajı çok büyük.
    - direksiyon çok hafif.
    -Kapı altında beyaz ışık var. kapı açılınca yanıyor. bugün inat ettiler günümüz arabalarında standart hale getirmediler şu ışığı.
    -arabamda follow me home ozellıgıde varmıs yenı ogrendım.

bu aracı niye aldım?

-2012 aşağısı araç olmayacaktı.

-araç geniş hacme sahip olacaktı. (büyük bagaj şart)

-bütçe en fazla 25 bin idi.

dizel linea peşinde çok koştum. kmsi oynanmış dizel linealarla dolu piyasa. yoruldum artık ve vazgeçtim.
    2012leri var lineaların hakkatten temizler. ama onlar da en fazla 28e indirdiler.

velhasıl durum böyle.

aracı satarken kar etmes hastalığı olmayanlara tavsiye ederim.https://store.donanimhaber.com/dc/05/df/dc05dfea157895c7c4f60ea6b7929fae.jpg

Orta foto: Sol altta benzin göstergesi var. adamdan tek kutucuklu aldım. 50 tl benzin koydum. şu an 2 kutucuk var. 120 km yaptım. benzini az yakıyor. (3 kutu olduğuna bakmayın. eve gelirken rampa indim. ikiden 3e çıktı kutu sayısı)

Sağ foto: aracın dış fotosunu nazar değer diye koymadım:D

Çin arabası aldım (Geely FC) Çin arabası aldım (Geely FC) Çin arabası aldım (Geely FC)

Not: iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

Yeni fotoları yükledim.

pedala normak basış ve düz yolda 4-5 litrelere kadar düşüyor. ancak 4 kişiyle bu değerleri yakalayacağımı sanmıyorum

arka camda perde var. hoş duruyor.

radyatör ile tampon arasında baya boşluk var. güvenlik için olsa gerek ama tuhaf duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Michael Wittmann -- 15 Ekim 2014; 21:16:21 >

• Altın kasa,efsane kasa adlandırılan klimasız korollalara (corolla demeye bile dilim varmıyor)16-17k, davlumbazı bırak altında yalıtım namına hiç bir şey olmayan,çakıl ve yol sesine tempo tuttuğumuz siviklere 30-35000 para istenilen bu ülkede yaptığınız yadırganır. Zaten sizinde umurunuzda olmaz. Örneklerinin artmasını diler, hayırlı olmasını temenni ederim.
  • Hayirli olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı olsun. iyi cesaret
  • valla iyi cesaret. 10 15 sene sonra ortalık çin arabalarıyla dolacak zati.
  • Broadway ile bile çarpışsan pertsin

• Güzel tercih.

• En guzel tercihi yapmissiniz sacma slaak 2003 2004 model arabalara 30bin vermektense full arabaya biniyosunuz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayirli olsun , zamanla Çin araclari yayginlasacak.

Su an icin en büyük soru işareti güvenlik , siz siz olun dikkatli kullanin
    ..

• arkadaşlar iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum.
  • Sirf yeni diye o arabaya caninizi nasil emanet ediyorsunuz?

• Hayirli olsun.bende cinden telefon aldim.gercekten cok kaliteli cikti ikincisinide siparis ettim.onyargili olmamak lazim cin mali diye

• PowerBerke kullanıcısına yanıt
    Bence biraz abartı bir yorum olmuş, eski versiyonlarına kıyasla yeni jenerasyon çin araçları çok daha güvenli, hatta kendi çin-ncap çarpışma testlerini yapıyorlar euro-ncap ten farkı 64km yerine 56km hızla testi yapmaları.

https://www.youtube.com/watch?v=2aL-xaFLeEo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Durace -- 12 Ağustos 2014; 17:56:36 >
  • bu adamlar volvoyu satın almadımı ? yani volvodan hiç bir teknoloji araca eklememişler mi ?
  • Hocam almışsınız bizede hayırlı olsun demek düşer Allah kaza bela vermesin :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun. Da elentra dan sonra bunu almak çok saçma. Arabanın kaputu kağıt gibi. Yukarıdaki arkadaşın dediğine katılıyorum.(brodwey olayı).

• Hayırlı olsun. Bu aracın gösterge grubuna hiç dikkat etmemiştim. Gayet şık görünüyor. Dijital klima kısmı da güzel. Teybin yerine ekranlı multimedia sistemi de taktırabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Durace

Bence biraz abartı bir yorum olmuş, eski versiyonlarına kıyasla yeni jenerasyon çin araçları çok daha güvenli, hatta kendi çin-ncap çarpışma testlerini yapıyorlar euro-ncap ten farkı 64km yerine 56km hızla testi yapmaları.

https://www.youtube.com/watch?v=2aL-xaFLeEo

NCAP %40 lık bir alandan çarpma yaparken bunlar %100 lük bir alandan çarpıyor. Heralde %40 lık 64 km testi yapılsa arka koltuğa kadar girer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EPICA

Hayırlı olsun. Bu aracın gösterge grubuna hiç dikkat etmemiştim. Gayet şık görünüyor. Dijital klima kısmı da güzel. Teybin yerine ekranlı multimedia sistemi de taktırabilirsiniz.

aynen hocam. bende dijital panel hastalığı var.

saçma gelecek ama önceki aracımı alma sebebim orta konsolunun otobüslerdeki gibi bol dijital göstergeyle dolu olmasıydı.

bunun da öyle sayılır. dijital göstergeler hoşuma gidiyor.
  • Hocam arabada Airbag var mı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: themonsterlive

Hocam arabada Airbag var mı ?

2 tane var. direksiyon + ön konsolda.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.