Şimdi Ara

CHERY,GEELY,TATA,YENİ LADA'LAR HAKKINDA SORUM VAR İÇERİ ! ! !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Belki hatırlıyosunuz 10 liraya eşeklik 2. araç arıyorum üstüne 3-4 lira daha koyup başlıktaki markaların 2008 ve üstü modellerinden alsam rahat edermiyim bu markaları kullanan var mı parça,usta sorunu çok baş ağrıtırmı sorunlu olduklarını farz ediyorum gerçekten öyleler mi?

olumlu yorumlar gelirse almayı düşündüğüm modeller şunlar,2. araba olarak bunlarda birini alıcam ;

lada kalina:

tata indigo:

geely echo:

chery alia :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karlito Yalaréz -- 20 Mayıs 2014; 21:52:09 >

• up
  • bunlardan kullanan hiç yok mu ya
  • hoppa bak bu kaçıncı.
  • Amaç yakıtsa bence piyasa araçlarına bakın.Tavsiyem dci symbol ve multijet albea olur.Bütçeyi zorlarlar ama mantıklı olurlar yakıt açısında birde ufak b sınıfı fransızlar mesela c3 hdi.

Yakıt olarak Lada üzer.Bir tavsiye daha Dacia logan 1.5dci
  • Aralarinda en dayaniklisi ladadir ancak Lada Turkiyede yok.yeni araclarinda parca sikintisi yasarsin ayrica yakittada uzer. Bunlarin en mantiklisi Tatadir. Hem resmi distributoru var hem de dizel secenegi var.Dizelleri fiat multijetle ayni 1.3 olan onun icin hicbir parca sikintisi yasamazsin. Cinliler hakkinda bir fikrim yok ama bu araclari cinliler bile almiyor.Bestsellong.comu incelersen cinde en cok satilan araba markalari vw,ford ve toyotadir. Geely falan baya gerilerde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 yıl Tata kullandım, çok memnundum.
    1,3 dizel çokta güçlüydü. Az yakıyor ve yokuş dinlemiyordu.
    Kliması falan iyidir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende kesinlikle Tata yı oneririm.sw taksisine bitmiştim gayet güçlü ve rahat geldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.