Şimdi Ara

Ciltli Kapak Mı Karton Kapak Mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
7.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kitap alırken bazı kitaplarda( özellikle popüler olanlarda ) hem karton kapak hem de ciltli kapak seçeceği oluyor. Elim ciltli kapağa gitse de genelde 10 tl civarı fark olduğu için karton kapak almayı tercih ediyorum. Sizce hangisini almak daha iyi olur ?

• Meteormta kullanıcısına yanıt
    bu size bağlı. aradaki 10 tl kimileri için bir şey ifade etmezken kimileri için çok önemli olabilir. Bir de zevke bağlı. ben cilti kitapları seviyorum. O retro görünüşe hayranım. Zevkim içinde aradaki farkı pek umursamıyorum. Bana sorarsan ciltli al. hem uzun ömürlü olur. ama 10tl'yr başka şeyler yaparım diyorsan karton kapak alabilirsin. sonuçta içerikleri aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaskas123

bu size bağlı. aradaki 10 tl kimileri için bir şey ifade etmezken kimileri için çok önemli olabilir. Bir de zevke bağlı. ben cilti kitapları seviyorum. O retro görünüşe hayranım. Zevkim içinde aradaki farkı pek umursamıyorum. Bana sorarsan ciltli al. hem uzun ömürlü olur. ama 10tl'yr başka şeyler yaparım diyorsan karton kapak alabilirsin. sonuçta içerikleri aynı.

Koleksiyonluk kitapları ciltli almak mantıklı ama her kitabı da ciltli almak istemiyorum. Sonuçta öğrenciyiz :) Ama dediğiniz doğru eğer imkan varsa ciltli almayı bende tercih ediyorum bazen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meteormta

quote:

Orijinalden alıntı: kaskas123

Koleksiyonluk kitapları ciltli almak mantıklı ama her kitabı da ciltli almak istemiyorum. Sonuçta öğrenciyiz :) Ama dediğiniz doğru eğer imkan varsa ciltli almayı bende tercih ediyorum bazen.

ben bulabilirsem her kitabı ciltli almaya çalışıyorum. Kütüphanede onun görüntüsü ve kitabın kendi görüntüsü benim çok hoşuma gidiyor. çok sevdiğin kitapları ciltli alabilirsin. Veya seri olan kitapları ciltli al. Bu tamamen sana kalmış.

• Ciltli bana ağır ve kalın geliyor o yüzden karton kapak tercih ediyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • MESELA 1Q84 CİLTLİ OLMAAYDI ÇOK ÇABUK ESKİR VE YIRTILIRDI.
  • Ben genelde kalın kitapları ciltli alıyorum. Hatta sınır bile belirledim. Kitap 600 sayfa ve üstü ise ciltli alıyorum. Diğer türlü kitabın sayfaları dağılıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Casco!

Ben genelde kalın kitapları ciltli alıyorum. Hatta sınır bile belirledim. Kitap 600 sayfa ve üstü ise ciltli alıyorum. Diğer türlü kitabın sayfaları dağılıyor.

Güzel mantık :) Hoşuma gitti...
  • Ciltli kapağın kıvrışması olmuyor ben çok takarım kafayı ona :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karton kapak
  • Yalnız karton ve ciltli aynı anlama gelir. Demek istediğiniz ciltli ve ciltsiz sanırım.

• Ciltsiz alırım bende. İçeriği aynı sonuçta, fazladan para vermenin mantığı nedir ? çok mu zenginiz
  • Fiyat uygunsa ciltli. Genelde ciltsiz ama.

• Butce konusunda sikintilarim olmasa her kitabi ciltli alirim

• Sayfa sayısına bağlı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.