Şimdi Ara

ÇILGIN DERSHANE İĞRENÇ Bİ FİLM SAKIN GİTMEYİN !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85
Cevap
0
Favori
2.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • afişine kol bacak koyup, yeni yetmeleri soymaya çalışıyorlar. kesinlikle gidilecek bi film değildir, eminim buna
  • quote:

Orjinalden alıntı: Robinson_Crusoe

YaK ® Dostum birden nedenlerini belirtsen şunlardan ötürü filan gitmeyin diye daha iyi yönlendirmiş olursun

bir kere filmin tanıtımı kendini ele veriyor.. bikinili kzı göstermek filmin öncelikli amaçlarından..

american pie ile karşılaştırmak, deveyle pireyi karşılaştırmk gibi olur.. bu daha çok nasıl diyim, arada televizyonda falan denk gelirdik, 2. sınıf hiç sinemada adı çıkmamış amerikan gençlik filmleri olurdu, yok işte yaz kampında geçen şeyler, yakışıklı bi kaç eleman bi kaç güzel kız, sabun köpüğü anlamsız filmler, işte tam da öyle bi film..
    oyunculara bakarsan da genel anlamda çok seçici olmadıklarını görürsün.. yani bu filme para verilmez arkadaşlar yazıktır günahtır..

• +18 diyolar film e
  • ßence çoooook süperdi gençlere göre tam müziği falan süper herşeyi süperdi mutlaka izleyin şahsen ben cok beğendim
  • bu sıralar bi sürü gereksiz türk filmi var.2 şubatı bekleyin blood diamond geliyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: b_sevki

bir kere alp kırşanın her şeyiyle yapmacık oldugu çok belli,adam oynayamıyor,dun aksam sanırım bu film içindi okanın makinesinde yalandan polemik olusturmaca vardı,aklım sıra american pie ile karşılastırmalar falan,dikkat çekelim beri ola yani,evde oturacağımıza 10milyon bir tarafımıza kaçsın canımız sıkılıyor diyen gitsin derim ben,
    hayatta 10 milyonu bu filme veremem,o para gunluk mesaimin 3te biri,4saat çalışmamı feda edemem arkadaslar yapımcı para kazansın diye
    quote:

Orjinalden alıntı: kralemre

bırakın bu yukarıdaki elemanın söylediği sacmalıkları,gidin ve yerlere yatın gülmekten,koltuktan düşmekten her tarafım çürüdü valla,hele alp kırşan ın sakarlıkları yerlerde süründürdü beni.....ayrıca kızlarda fena değil,...ben öldüm gülmekten kardeşim...

o amerikan pie ye benzeen neşeli gençlik bilip bileden yorum yapmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sipacik -- 28 Ocak 2007; 18:06:50 >

• tam okulla tatile girmişken boş kalan veletlerden para toplayalım die yapılan filmlerden sadece biri...
  • bu yorumları yapanların kaçı filmi izledi merak ediyorum.Ben dün gece izledim arkadaşlarımın gitme uyarılarına rağmen açıkçası beklentilerim yüksek değildi ve beynimi kurcalayacak beni merak içinde bırakacak bir film aramadığım için gayet memnun kaldım bir çok yerinde güldüm ancak yanımda kendini bu film ok kötü diye şartlamış bir arkadaşım vardı o hiç gülmedi.Kendinizi şartladıktan sonra hiç kimseye gülmeyebilirsiniz.O yüzden bu filme gideceklerden ricam önyargılı şekilde gitmesinler salonlara keyifli bir 100 dakika gecirmeye diye gitsinler umarim memnun kalacaklardır..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sipacik

quote:

bir kere alp kırşanın her şeyiyle yapmacık oldugu çok belli,adam oynayamıyor,dun aksam sanırım bu film içindi okanın makinesinde yalandan polemik olusturmaca vardı,aklım sıra american pie ile karşılastırmalar falan,dikkat çekelim beri ola yani,evde oturacağımıza 10milyon bir tarafımıza kaçsın canımız sıkılıyor diyen gitsin derim ben,
    hayatta 10 milyonu bu filme veremem,o para gunluk mesaimin 3te biri,4saat çalışmamı feda edemem arkadaslar yapımcı para kazansın diye
    quote:

bırakın bu yukarıdaki elemanın söylediği sacmalıkları,gidin ve yerlere yatın gülmekten,koltuktan düşmekten her tarafım çürüdü valla,hele alp kırşan ın sakarlıkları yerlerde süründürdü beni.....ayrıca kızlarda fena değil,...ben öldüm gülmekten kardeşim...

o amerikan pie ye benzeen neşeli gençlik bilip bileden yorum yapmayın

evet şimdi farkettim.. bu filmin de farklı olacagını sanmıyorum..

• quote:

Orjinalden alıntı: ribas

tam okulla tatile girmişken boş kalan veletlerden para toplayalım die yapılan filmlerden sadece biri...

kesinlikle doğru
  • beyazperde.com sitesinde bir kritik var. burada yazan eleştirmenin ellerine sağlık aynen katılıyorum. bunu okuyun yinede gitmek isterseniz gidin yinede

http://www.beyazperde.com/sinekritik/1325
  • bilip bilmeden mi yazmış acaba
    quote:

Orjinalden alıntı: BilenAdam101

beyazperde.com sitesinde bir kritik var. burada yazan eleştirmenin ellerine sağlık aynen katılıyorum. bunu okuyun yinede gitmek isterseniz gidin yinede

• bu tür filmlere zaten gitmeyi düşünmek bile insanlık suçu sayılır. fragmanını izlemek ve konusu hakkında bilgi sahibi olmak yetiyor insana ve film kalitesini anlayabiliyorsunuz.
  • geçen sene vizyondaki türk filmlerinin gişe hasılatları bazılarının iştahını kabartmış olmalı ki bu sene kamerayı eline alan tvlerden dizilerden kadın programlarından oyuncu devşirip film çekmiş.
  • quote:

bilip bilmeden mi yazmış acaba
    quote:

Orjinalden alıntı: BilenAdam101

beyazperde.com sitesinde bir kritik var. burada yazan eleştirmenin ellerine sağlık aynen katılıyorum. bunu okuyun yinede gitmek isterseniz gidin yinede

bir film eleştirmeni olması nedeniyle avantajlı bir durumda. filmleri bizlerden önce izliyorlar. zaten kimse kimseyi zorlayamaz bir filme gitmeyin diye. ben bu eleştirmenin yorumuna saygı duydum. bunu belirtmek istedim. bu eleştirmenin görüşleri kendisini bağlar. benim görüşlerim de beni. yine de gitmek isteyen olursa tabi ki kimse buna engel olamaz. sadece eğlenmek için, kafa boşaltmak için izlenebilecek bir film diyorlar. hepsi bu. fazlası yok.

• amerikalılardan özenerek yaptıkları çok belli oluyo...saçma sapan bir film olmuş...

adamlar "aman şöle yapalım da kadro zengin olsun, dandirikten bi şarkı yazalım da bişeye benzesin, hikayede her bi b.ktan olsun da herkese hitap etsin, kızları koyalım da abazalar izlesin, gençlik tarzına benzesin, saçma salak espriler olsun vs vs" gibi şeyler düşünmüşler de yazmışlar sanki filmi...bu tarzda film seviyosanız gidin amerikan pastasını izleyin...en azından ana fikir ordan çıkmış...bari düzgün bişey izlemiş olursunuz(gerçi amerikan pastası da pek iyi değil ama en azından orjinal)...

bu filmin türü "saçmalık" olmuş...bi film ne denli rezil edilebilir diye merak edenler direk bu filme gidebilirler...saçma film sevenler de gidebilirler...ama diğerleri için aynı şeyi söyleyemem...

verdiğim para da umrumda değil, harcadığım zamana üzüldüm....

• ismi çılgın dershane olan bir filme açıkçası bedava bilet ve üstüne para verilmedikçe gitmem bence bu çılgın oturma odası yada çılgın salon gibi bir isimdir yani iğrençtir bir film ismi için genelde bu tür isim kullanan filmlerde iğrenç olur ayrıca posta gazetesinde okudum sanırım çok deyerli bir sinema eleştirmeni hayında ilk defa bir film için yani bu film için sakın gitmeyin uzak durun gibi bir yorum yapmış
  • quote:

sende ya zevkten eser yok yada filmde bulunanlardan birisin
  • --------------------------------------------------------------------------------

Şiddetle karşı çıkıyorum. İğrenç salak bi film

gidene ancak enayi derim.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sende gitmişsin ama dostum
  • quote:

Orjinalden alıntı: SERKAN DENİZ

--------------------------------------------------------------------------------

Şiddetle karşı çıkıyorum. İğrenç salak bi film

gidene ancak enayi derim.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sende gitmişsin ama dostum

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.