Şimdi Ara

ÇILGIN DERSHANE İĞRENÇ Bİ FİLM SAKIN GİTMEYİN !! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
2.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben filme gitmedim ama fragmanlarından kalitesiz bir yapım olduğunu düşünüyorum, ayrıca bende bir dershane öğretmeniyim bi de "dershane" sözcüğünü "dersane" şeklinde yazmışlar, adından bir özensizlik olduğu anlaşılıyor...
  • hayatımda ızledıgım en kotu turk fılmıdır arkadasların ısrarı ıle az once 21.30 matınasına gırdık

ne soylıyeyım bılemıyorum fılm ı 3 kere bıttı sandım 3unde de bıtmedı artık bıtsın dıye dua etmeye basladım , bu fılmı bı kere daha ızlersem beyın kanamasından olurum galıba

yahu bı fılm bu kadarmı kotu olur . yazıklar olsun baska bısey demıyorum , yıne turk sınemasının kredılerını bıtırmeye calısıyolar
  • ben 21.30 seansına gittim bu gece. o kadar da berbat, iğrenç felan değildi. burda herkes film hakkındaki düşüncelerini söylerse, filme gidenleri enayi diye nitelendirmekten daha iyi bir iş yapmış olacak. bu tarz gençlik filmleri türkiyede yok. her tarzın ilk çalışmaları kötü olabilir ama yine de fena değildi diyorum.
  • arkadas senın yasın kac bu fılmın uzerınde 18- olması lazım
  • gencleri pisiriolar bu filimlerde bence izlemedm ama ole gozukuo
  • BU FİLME GİTTİĞİM İÇİN NE KADAR PİŞMAN OLDUĞUMU ANLATAMAM.. PARANIZ CÜZDANINIZDA KALABALIK EDİYORSA ÖYLE GİDİN.. SADECE SİZ ŞUNU DİYEYİM MASKELİ BEŞLER IRAK BİLE BUNDAN 10 KAT İYİYDİ..

ANLAYIN ARTIK
  • arkadaşlar bu filme bence gitmeyin nedenmi ;
    filmden önce bu yaz çıkacak olan "TRANSFORMERS" adlı bilim-kurgu filminin fragmanını gösterdiler. inanın o fragmandan aldığımın keyifin çeyreğini filmden alamadım. ha sen gittin nie gittin diyebilrsiniz. gittim çünkü arkadaşta 2 bilet varmış ısrar etti yani beleşe geldi anlıyacağınız
  • ya bu neşeli genclik bence tam bi sacmalik.
    adamlar diyo biz filmde el ele bile tutmuyoruz fragmanı bi izledik adamlar resmen sevişiyorlar ya
    bide utanmadan diyolar neden +18 getirildi filme
  • bide nedemek ya gidenler enayidir? sen gittin galiba ki ilk enayi sensin belli
    cezanıda almişsin zaten
  • Gittim izledim ve bi daha gidicem. simge tertemizi izlemek yetiyo. müziği de güzel yapmışlar. türkiyenin böyle eğlenceli gençliğe hitap eden filmlere ihtiyacı var diye düşünüyorum. zevkler ve renkler tartışılmaz. gerçi ben ve arkadaşlarım kızlarla tatile gidip videoya çeksek daha fazla izleyici alır %100 de
  • walla ne yalan söyliim izlemedim ama hiç gidesim gelmiyor.
  • abicim ben de gittim gittigime pisman oldum hayatimda izledigim en kotu filmdi filmin aciklamasi kisaca: erotik cocuk filmi hele o yarisma kismi filmin en berbat yeriydi!!!!!
    gitti 10ytl gittiii

• Gidene enayi derim gibi bir tabir saçma olmuş. Burada film hakkındaki görüşlerini belirtip gitmememizi de tavsiye edebilirdin, sonuç olarak herkesin kendi zevki..

Ben gitmeyi düşünmüyorum ama yorumlara göre davranacağım.
  • geçen gün 4 arkadaş sinemaya gitmeye karar verdik arabaya atladığımız gibi izmir çiğli kipaya gittik arkadaşlar ısrarla çılgın dersaneye gidelim dedi geyik olur falan filan ben ne fragmanını izledim ne eleştrisini okudum ama afişi ve oyuncu kadrosunu görünce ben kesinlikle gitmem o filme dedim
    düşüncem buna benzer filmlere para verip yapımcısının veya başka bir kişinin bu film tuttu buna benzer bi film yapsak nasıl olsa gelen çok olur deyip yenilerini veya benzerlerini çekmelerini engellemek kendime göre protesto ediyorum ne kadar etkisi olur tartışılır tabi

not: ben çılgın dersaneye gitmem deyince sen söyle o zaman bi film dediler kanlı elmas dedim leonardo di caprio oyuncumu hiç oynıyamıyo o adam dediler ki o dakikadan sonra bu arkadaşlarla sinemaya gitmemeye karar verdim

• en iyisi testere hem düşündürüyor hem de aksiyon...
  • quote:

Orjinalden alıntı: YaK ®

Şiddetle karşı çıkıyorum. İğrenç salak bi film

gidene ancak enayi derim.

Bir Türk yapımı olarak seyrederim. Lakin sinemada değil, para vermem :) Çıkar yakında TV'ye :)
  • valla ben gıtmek ıstıyorum guzelmıs ole dıyolar..
  • bir kere herşeyi bırakın

filmin konusu yok.senaryo berbat.birsürü saçmalıklar var.gayet kişiliksiz karakterler.amerikan pastasının berbat bir kopyası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fogoh -- 12 Şubat 2007; 16:53:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: rockyemre

en iyisi testere hem düşündürüyor hem de aksiyon...

• quote:

Orjinalden alıntı: rockyemre
    en iyisi testere hem düşündürüyor hem de aksiyon...

Ne yönden düşündürüyor testere?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.