Şimdi Ara

ÇILGIN DERSHANE İĞRENÇ Bİ FİLM SAKIN GİTMEYİN !! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85
Cevap
0
Favori
2.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: ermanpac

Gidene enayi derim gibi bir tabir saçma olmuş. Burada film hakkındaki görüşlerini belirtip gitmememizi de tavsiye edebilirdin, sonuç olarak herkesin kendi zevki..

Ben gitmeyi düşünmüyorum ama yorumlara göre davranacağım.

+1903

Kimsenin kimseye hakaret etme hakkı yok,zevkler ve renkler tartışılmaz. Ben de gitmeyi düşünmesem de, CD sini almayı düşünüyorum daha sonra en azından

• harbi yaa ben bile çekerim o filmi...
  • Film Fena Değildi Bence Fakat Konu Saçmaydı Ama Bence Komiklik Açısından ilk 40 Dakkası Eğlenceliydi 2 Yarıda Dandikleşti Ama Olsun. Bir de Birşey Söylemek Sİtiyorum +10 Aşağısındaki Çocukları Getirmeyin Bu Filme İçerik Biraz Çirkin BU Lafı Niye Söylüyorum Çünkü Gittiğim Boyner Sinemasında herkez Küçük Çocuğunu Getirmiş Böyle Filmleri İzletip BU Yaşdaki Çocuklara İlerde Ne Olmasını Bekliyolar Bilmiyorum ama bu çocuklar firlama olur gibi geliyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltrAslan MCMV -- 12 Şubat 2007; 23:48:29 >
  • Ortalığı fakeler bastı "ama jok küseeeel" diye yorumlar yapıyorlar, kaçıııın. Madem para batıyo ve madem filmden anlamıyoruz hadi gidelim diyenleri filme davet ediyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.