Şimdi Ara

ÇILGIN DERSHANE İĞRENÇ Bİ FİLM SAKIN GİTMEYİN !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
2.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şiddetle karşı çıkıyorum. İğrenç salak bi film

gidene ancak enayi derim.

• izlemedim ama zevkler ve renkler tartışılmaz dostum.. sana göre kötüdür ama başkasına göre güzel olabilir..
  • Geçmiş olsun şu anda bitkisel hayatta olmadığına şükret
  • bende beğenmedim ama dusunenler gitsin
  • vaLLa ben beqendim cokta quldum yani neyini beqenmediqini anlayamadim
  • henüz izlemedim ama öyle bir afişe sahip filmi izleyebileceğimi sanmıorum
  • ben bugün gitmeyi düşünüyordum biraz daha açıklama yapsanda param boşa gitmese
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: speed need

ben bugün gitmeyi düşünüyordum biraz daha açıklama yapsanda param boşa gitmese

sabun köpüğü, anlamsız bi film.. bazı filmler izleyene bi şeyle kata, kafa yordurtur; bazıları ise sadece hoş vakit geçirtir, gülümsetir.. bu film 2 kategoriye de girmiyor.. fragmanlara bakarsan, bu film değil dizi bölümü olsa izlemezsin.. mayolu-bikinili kız görmek isteyenin illa bu filme gitmesine gerek yok.. bu filmin kime hitap ettiği belli bile değil.. bazı 2.sınıf yabancı gençlik filmlerine özenmişler diyebilirm..
  • hergün saçma sapan filmler diziler piyasaya cıkıyor.
  • Fragmanını gördüm ben de,gerçekten çok kötü.
  • maskeli beşler de boyleydi.
    zaten vait gecirmek için gencturkcell şeysiyle gitmiştim o yuzden fazla koymadı bana ama bu bana ders oldu bi daha hayattta boyle filmlere gitmem.
    boyle filmlerin sanat kaygısı yok produktor lerin tek derdi para kazanmak.
  • bence eleştirinin de bir adabı olur ne demek bu gidene enayi derim. o filme her nasıl olursa binlerce kişi gidiyor hepsinin enayi olduğunu sanmıyorum. ben gitmedim o filme o tür filmlere de gitmem ama eleştireceksek bir döküman hazırlarız şurda şu saçmalık var şurda bu var artık gitmek size kalmış derim.
  • ama en az memhmet ali filmleri kadar iğrenç olduğu tanıtımlardan bu kadar mı belli olur,
    yaa bir kere ne rol verirsen oynayacak elemanlardan kurtulmalılar,ama durun bir dakika kurtulmasınlar boyle kişilerle film çekip zarar edip piyasadan silinsinler,
  • gitmeyi dusunuyodum walla. ama size guveniyorum. vazgectim, gitmeyecem...
  • ben gittim, zaten bu hafta birbirinden gereksiz 2 film geldi, neseli ayaklara mi gidicez buna gitmeyip

tamam film film yonu olarak berbat, en cok sırıtan da tuba,okan,mustafa, pakize vs.. genel olarak hepsi kotu ama kızlar guzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: San Andreas Citizen

ben gittim, zaten bu hafta birbirinden gereksiz 2 film geldi, neseli ayaklara mi gidicez buna gitmeyip

tamam film film yonu olarak berbat, en cok sırıtan da tuba,okan,mustafa, pakize vs.. genel olarak hepsi kotu ama kızlar guzel

Hocam yapımcıLarın amacıda zaten kızLarı gösterip insanLarı fiLme çekmek. Tabii her fiLme gideni bu katogeriye sokmuyorum. Çok iyi Türk fiLmLeri varda maaLesef böyLe boş fiLmLer kadar rekLam oLamıyorLar.
  • Son Osmanlı - Yandım Ali filmine gittiğimizde , fragmanını gördük Çılgın Dersane'nin , oo abi kesin gidelim bu filme güzele benziyor eğleniriz vs.vs demiştik , ancak filme gittiğimizde hiçte öle olmadığını anladık ; filmde sadece BEKÇİ'li sahneler az biraz matraktı gerisi fasa fiso ... Tabi zevkler ve renkler tartışılaz.Ama tavsiye etmem.Gitmeyen varsa bunun yerine Son Osmanlı'ya gitsin 100 kat daha kaliteli film
  • bırakın bu yukarıdaki elemanın söylediği sacmalıkları,gidin ve yerlere yatın gülmekten,koltuktan düşmekten her tarafım çürüdü valla,hele alp kırşan ın sakarlıkları yerlerde süründürdü beni.....ayrıca kızlarda fena değil,...ben öldüm gülmekten kardeşim...
  • bir kere alp kırşanın her şeyiyle yapmacık oldugu çok belli,adam oynayamıyor,dun aksam sanırım bu film içindi okanın makinesinde yalandan polemik olusturmaca vardı,aklım sıra american pie ile karşılastırmalar falan,dikkat çekelim beri ola yani,evde oturacağımıza 10milyon bir tarafımıza kaçsın canımız sıkılıyor diyen gitsin derim ben,
    hayatta 10 milyonu bu filme veremem,o para gunluk mesaimin 3te biri,4saat çalışmamı feda edemem arkadaslar yapımcı para kazansın diye
    quote:

Orjinalden alıntı: kralemre

bırakın bu yukarıdaki elemanın söylediği sacmalıkları,gidin ve yerlere yatın gülmekten,koltuktan düşmekten her tarafım çürüdü valla,hele alp kırşan ın sakarlıkları yerlerde süründürdü beni.....ayrıca kızlarda fena değil,...ben öldüm gülmekten kardeşim...

• YaK ® Dostum birden nedenlerini belirtsen şunlardan ötürü filan gitmeyin diye daha iyi yönlendirmiş olursun
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.