Şimdi Ara

Cildiyeciye gitmek sivilcelere çözüm getirir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çoğu kişi işe yaramadığını dile getiriyor sizcede işe yaramaz mı yoksa işe yararmı gitmelimiyim

• roaccutane verecek yollayacak işte. Ben kullanamıyorum panik atağa sebep olduğu için ben de. krem kullanıyorum bir de antibiyotik kullanıyorum. Gittiğin cildiyeciye göre değişir faydası ben verim aldım. Git yani ne kaybedersin ki
  • Git, hatta vakit kaybetme
  • Gitmekte fayda var sivilceden sivilceye değişir kimisi kendiliğinden gider kimisi 3-4 ay boyunca kalır hatta daha da büyüyebilir.
  • Cildiyecinin tedavisine göre değişir. Ilk aylarda krem + antibiyotik hap verdi hiçbir işe yaramadı daha sonra aknetrent adlı bir hap vererek sivilceleri kökten bitirdi. Son 2-3 yıldır çok nadir sivilce çıkıyor o da 1 haftada sönüp gidiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: __JokeR__

roaccutane verecek yollayacak işte. Ben kullanamıyorum panik atağa sebep olduğu için ben de. krem kullanıyorum bir de antibiyotik kullanıyorum. Gittiğin cildiyeciye göre değişir faydası ben verim aldım. Git yani ne kaybedersin ki

karaciğere zararlı diyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oturuyorsun bakıyor aknetrent roaccutane o etkende bir hapı veriyor yolluyor onu aldıktan sonra baslıyor cilen kullansam mı kullanmasam mı diye gidersen bu olacak :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sivilce için doktora gittim
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • valla bende işe yaradi.hatta çevremdeki herkes beni gördüğünde bunu söylüyordu.
  • senin gibi düşünüyordum. sırtımda ve suratımda sivilce çıkardı hep. eksik olmazdı iç. denizde tişörtümü çıkaramazdım. özel hastaneye gittim. doktor acnegen isimli rouccutane hapına eşdeğer bir hap yazdı. devlet bunu ödüyor o yüzden bunu alman iyi olur, formülleri aynı zaten dedi. 6 ay kullandım her gün aksatmadan. 6 ay sonundaki durumumu açıklayacak olursam, harita gibi olan sırtım bildiğin mermer gibi olmuştu. yüzümü anlatmaya bile gerek yok. lakin 1,5 yıl sonra hap etkisini kaybediyor. bu sıralar bende tekrar çıkaya başladı yanaklarda faan kullanmaya başladım. kısacası doktora hemen git. krem falan verirse hap yazsanız olmaz mı diye sor. hap gerçekten faydalı. ama yan etkilerini araştır. karaciğeri yorduğu ve eklemlerde ağı yaptığı bir gerçek..
  • Ben de gidicem en geç 1 ay içinde bu böyle gitmeyecek, geldik 18'e ama sivilceler en zirve dönemini yaşıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.