Şimdi Ara

SAKAL PROBLEMİ İÇİN HANGİ DOKTORA GİDİLİR ???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
0
Favori
71.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi kimse, ''çıksa ne olcak boşver '' gibi şeyler demesin lütfen. Bıkkınlık geldi takıntı oluştu bende. suratımda en ufak bir tüy yok. yaşım küçük falan da değil. Bir doktora danışıp gerekirse ilaçlı tedaviye başlamayı düşünüyorum.

Aynı şekilde göğüs ve kollarda da kıl çok az. Fakat genital bölge, bacak yani belden altı orman gibi yani köselik yok.

Ne tavsiye edersiniz ve hangi doktor ilgilenir bu sorunla ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Brakisefal -- 21 Temmuz 2010; 21:15:06 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sakal Problemi İçin Hangi Doktora Gidilir?

Sakalınızla ilgili sorunlar yaşıyorsanız, uygun tedaviyi almak için doğru doktora başvurmak çok önemlidir. İşte sakal sorunları için gidebileceğin doktor türleri:

• Cilt Hastalıkları Uzmanı (Dermatolog): Cilt sorunlarında uzmanlaşmış doktorlardır ve sakal dökülmesi, köselik ve diğer sakal sorunlarının teşhis ve tedavisinde deneyimlidirler.
    • Endokrinolog: Hormonları ve bezleri inceleyen doktorlardır. Sakal büyümesi hormonsal faktörlerden etkilenebileceğinden, sakal çıkmaması gibi sorunlarda endokrinologlara danışmak gerekebilir.
    • Estetik Cerrah: Sakalınızın görünümünü geliştirmek için sakal nakli gibi estetik ameliyatlar gerçekleştirebilirler.

Sakal sorunlarının nedenini belirlemek ve uygun tedaviyi almak için bir sağlık uzmanına danışman önemlidir. Sakalım çıkmıyor hangi doktora gitmeliyim diye düşünüyorsan, ilk olarak bir dermatoloğa başvurmanı öneririz. Dermatolog, sakal sorunlarının altta yatan nedenini araştıracak ve gerekirse seni diğer uzman doktorlara yönlendirecektir.

Anahtar Kelimeler:

• Sakal için hangi doktora gidilir
    • Köselik için hangi doktora gidilir
    • Sakalım çıkmıyor hangi doktora gitmeliyim
    • Cildiye doktoru sakal sorunu
    • Sakal çıkmıyor hangi doktora gitmeliyim
    • Sakal için hangi doktora gidilmeli
    • Sakal çıkması için hangi doktora gidilir
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kaç yaşındasın ?
  • 18
  • ya ben esmerim bacaklarda kıl var ama sarı ya yüzdede uzun tüyler var onlarda sarı ben kararmasını istiyorum bilgisi olan var mı

bu arada kardeş jilet,ustura,sarımsak,badem yağı gibi şeyler tavsiye ediliyor ne kadar doğru bilmiyorum.Ben sarımsak denedim yüzüm çok yandı kıl köklerini yakarda iyice beter olur diye tekrar denemedim.
  • minoxidil çıkarıyo diyolar araştır bir iyice bnde 20 yaşına gircm yanlarda sakal yk bnde deli olcm bn minoxili denicem şahsennnnn
  • hormonlarla ilgili bir test yaptır , ailede sakal çıkmayanlar varmı araştır , 18 yaşında benimde çok yoktu 21 yaşındayım çoğaldı ama hala sık değil sabret kardeş =)
  • hormonların dengelenmesi 22 yaş ve sonrasına sarkabilir Posedn dediği beklemekde yarar var.

artı neden bu kadar çok istiyorsunuz şu sakalın çıkmasını :)

askerde bir arkadaşım vardı o da köseydi sakalım çıksın diye hergün bizle traş olurdu :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gladyo38
    minoxidil çıkarıyo diyolar araştır bir iyice bnde 20 yaşına gircm yanlarda sakal yk bnde deli olcm bn minoxili denicem şahsennnnn

kardeş minoxidil saç çıkarmıyo mu ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: system07

ya ben esmerim bacaklarda kıl var ama sarı ya yüzdede uzun tüyler var onlarda sarı ben kararmasını istiyorum bilgisi olan var mı

bu arada kardeş jilet,ustura,sarımsak,badem yağı gibi şeyler tavsiye ediliyor ne kadar doğru bilmiyorum.Ben sarımsak denedim yüzüm çok yandı kıl köklerini yakarda iyice beter olur diye tekrar denemedim.

Bende 2-3 kere sarımsak sürmüştüm acaba o yakmış olabilir mi kökleri?
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Brakisefal

quote:

ya ben esmerim bacaklarda kıl var ama sarı ya yüzdede uzun tüyler var onlarda sarı ben kararmasını istiyorum bilgisi olan var mı

Bende 2-3 kere sarımsak sürmüştüm acaba o yakmış olabilir mi kökleri?
    valla bilmiyorum kardeş ben yakmıştır diye korkmuştum ama yakmamıştı bende hala sarı sarı çıkıyo

• Sarımsak gerçktn çıkarsa bizimde sakalımız olurdu şimdi sarımsak felan boş iş bnce alakası yok sarımsaklaaaa

saç çıkarıyo mu bilmiyorum system Bizim hormonlar bozukk arkadaş şansa bakk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan

hormonların dengelenmesi 22 yaş ve sonrasına sarkabilir Posedn dediği beklemekde yarar var.

artı neden bu kadar çok istiyorsunuz şu sakalın çıkmasını :)

askerde bir arkadaşım vardı o da köseydi sakalım çıksın diye hergün bizle traş olurdu :D

Bendede çıkmıyor, doktorada gittim tahliller sürüyor fakat yapacak birşey yok sanırım. Genetik büyük ihtimalle. Ayrıca bir erkekte sakal çıkmaması kadar rencide edici bir durum yok.
  • bu minoxil adlı ilacı kullanan var mı? Galiba kellik sorunu olanlar içinmiş yüze sürsek kıl köklerini güçlendirir mi?
  • sarımsak zaten saç kırana iyi geliyormuş önceki açılan konuyu okudum(bu konuyla aynı)arkadaşımızın birisi ustura almış haftada 1 kere usturayla gerekni yapmış 3. ayda çıkmaya başlamış bu arada sarımsak kıl köklerini yakıyor sanırım lazerle yakılan kıl kökleri 1 ay yenilenemiyor sarımsak ne kadar sürer bilmiyorum
  • minoxili kullananları görmk için sonçları felan cilt hekim yazın googleye o siteye bakın mixoil konusunu bulun gardorap fuatın konusu var ordan herkes sonucları felan yazıyr...
  • quote:

sarımsak zaten saç kırana iyi geliyormuş önceki açılan konuyu okudum(bu konuyla aynı)arkadaşımızın birisi ustura almış haftada 1 kere usturayla gerekni yapmış 3. ayda çıkmaya başlamış bu arada sarımsak kıl köklerini yakıyor sanırım lazerle yakılan kıl kökleri 1 ay yenilenemiyor sarımsak ne kadar sürer bilmiyorum

Yani yandıktan sonra kıl kökleri tekrar normale dönebiliyor mu? Ömür boyu kalmıyor mu? Eğer öyleyse sarımsak yöntemini 7-8 ay önce denemiştim geçmiştir etkisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Brakisefal

quote:

sarımsak zaten saç kırana iyi geliyormuş önceki açılan konuyu okudum(bu konuyla aynı)arkadaşımızın birisi ustura almış haftada 1 kere usturayla gerekni yapmış 3. ayda çıkmaya başlamış bu arada sarımsak kıl köklerini yakıyor sanırım lazerle yakılan kıl kökleri 1 ay yenilenemiyor sarımsak ne kadar sürer bilmiyorum

Yani yandıktan sonra kıl kökleri tekrar normale dönebiliyor mu? Ömür boyu kalmıyor mu? Eğer öyleyse sarımsak yöntemini 7-8 ay önce denemiştim geçmiştir etkisi.
    o kadar süre geçtiyse geçmiştir canım ama bence bi hormon sayımı yaptır sen bende en kısa sürede yaptırcam

• Beyler hala sorumun cevabını alamadım. HANGİ bölüme gitmem gerekiyor hastanede ? Nerde muayene olacağım bu sakal için?
  • Burada söylenen o sarımsak yöntemleri falan doğruluğu şüpheli şeyler...En iyisi bir doktora görünmeniz.

İğrenç bir şey aslında.Bende sadece bıyık bölgesinde var.Ara ara görünce iğrenç göründüğümü fark edip kesiyorum.Bir de iki kaş arasında bende çok kıl çıkıyordu.Onları da almaya başladım...İki kaş arası ve bıyık bölgesinde çıkmaması için neler yapılabilir peki?Doktora gitsem bana değişik yöntemler(lazer mi deniyor artık bilemiyorum ama)önerecek ama çok para gidecek ona da...
  • üroloji uzmanı olabilir
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.