Şimdi Ara

Çıktığım kız ile ilgili bi soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Edit:Çocuk yok öyle abi yalan atmışlar dedi bende tamam dedim sorun çözüldü teşekkürler dh ailesi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qwspow -- 27 Haziran 2014; 11:12:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• deneme
  • Boşver knk
  • Hiçbir şey anlamadım. Noktalama işareti kullanırsan ve düzgün cümle kurarsan daha rahat yardımcı oluruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: cübbeli gandalf

Hiçbir şey anlamadım. Noktalama işareti kullanırsan ve düzgün cümle kurarsan daha rahat yardımcı oluruz.

Hocam çıktığım kız var bir grup erkek 1.dönem şu çocuk seni seviyor demiş kızda dün dedi bana kızmayım diye söylememiş bende duyar duymaz arkadaşın facesinden mesaj attım (ben çıktığı çocuk olduğum için söylemez diye) çocuk hala cevap yazmadı.
    Ve problem şu ben özgüvenimi tam kazanamadım çocuğa bişey dersem ailesine falan söyler başımıza bela alırız diye korkuyorum

• Up

• Yahu ailesine noluyor benim oglum boyle bana gelip zirlasa kendi isini kendin gor deyip yollardim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qwspow

quote:

Hiçbir şey anlamadım. Noktalama işareti kullanırsan ve düzgün cümle kurarsan daha rahat yardımcı oluruz.

Hocam çıktığım kız var bir grup erkek 1.dönem şu çocuk seni seviyor demiş kızda dün dedi bana kızmayım diye söylememiş bende duyar duymaz arkadaşın facesinden mesaj attım (ben çıktığı çocuk olduğum için söylemez diye) çocuk hala cevap yazmadı.
    Ve problem şu ben özgüvenimi tam kazanamadım çocuğa bişey dersem ailesine falan söyler başımıza bela alırız diye korkuyorum

Sakın tehdit mesajı vb atma şikayet etse bile elinde kanıt olmasın. Sözlü olarak uyar ya da tehdit et eğer kanıt olmazsa bir şey olmaz.

• Ne demek benim sevgilimi sevecek mesaj atmam evini basarım

• Çocuk 2 yaş küçük benden ne yapsam şaşırdım ....

• quote:

Çocuk 2 yaş küçük benden ne yapsam şaşırdım ....

senin yasina gelmesini bekle qanqa

• quote:

Orijinalden alıntı: ersanpars

quote:

Çocuk 2 yaş küçük benden ne yapsam şaşırdım ....

senin yasina gelmesini bekle qanqa

:))

• gidip yuzyuze uyar, ozguven de toplarsin

• kizin kimi sectigi önemli salla..

• sen bir şey yapma yapamazsında zaten bi insan bu kadar mı özgüvensiz olur 2 yaş küçük çocuk bilmem napıyor forumda zırlıyosun kendi facenden mesaj atmamanın tek nedeniyse korkak olman.gerçekler kardeşim kusura bakma
  • Bu saatten sonra ne uğraşıcaksın bro salla.

• Olsa ne olacak olmasa ne olacak ?
    Sen kızın elini tutarken fakültede yüzlerce kişi kalçasına göğüslerine bakacak onları dert etmiyorsun da zamanında seven çocuğu mu dert ediyorsun.
    Kız seçimini yapmış durduk yere olay çıkartmaya gerek yok.
    Fırsatınız varken sevin sevişin saçma işlerle uğraşmayın güzel kardeşim
    Yengeye selamlar.
  • Yahu sanane istediğini sever çocuk kiz düzgün bi şekilde geri çevirmiş zaten sana noluyo. Ayrıca yaslar kaç aile felan

• quote:

quote:

Bu kadar korkak olma la bu özgüvenle nasıl sevgili yaptın kusura bakma ama anlamadım Bu arada sevse nolcak sevmese nolcak Allahım ya.Kötü birşey değil.Asıl kıza sarkarsa kötü olur.Boşver gitsin ve korkuyorsan hiç bulaşma.Bu sevdiği kızı seveni dövme yanına yaklaştırmama gibi şeylerin mantığını anlamadım ben.Çok içgüdüsel ve hayvansal bir davranış.

• Genc istanbuldaysan yardımcı oluruz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.