Şimdi Ara

Çıkmış sorularda ne kadar geri gidilmeli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ayt de çapın 2014 2020 yılları çıkmışları var ama konu konu ayırmış. Matta müfredat dışı konuları ayıklamak daha kolay olur diye düşünüp geri vermedim.

Tyt de hangi yıldan başlasam pek bilemedim,siz nasış yapacaksınız?

Tyt matta 2010-2015 arasını çözdüm son 5 yılı deneme olarak çözeceğim mayıs ve haziranda. Sosyal ve feni çözülür mü 2010 2015 arasının ya da daha mı geriye gitmek lazım biri aydınlatırsa sevinirim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Up

• Türkçe ve fende sonsuza kadar geriye gidebilirsin bence

• Gidilmeli bence abartıya kaçmadıktam sonra her yayınevi kaliteli soru hazırlamıyor sonuçta sonsuza kadar soru bankası ve deneme çözemem

• osmansahyy O kullanıcısına yanıt
    Türkçede zate 90lardan başlayıp 2000 lere geldim gerisini sonraki aylara bıraktım sosyalde de geriye gitmeyi düşünüyorum ama bilemedim pek

• 2018 öncesinin pek sart olduğunu dusunmuyorum. Ondan eski sorular zaten sb larinda yer edinmis oluyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Killing Road kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fizikte bir ara , altın karmanın uygulamasından bir konunun çıkmış tüm sorularına bakıyordum.
    Sonra baktım ki çok eski soruların pek faydası yok.Zor sorular gerçekten var . Ama eski soruları. tipi biraz daha farklı . Örneğin eski basınç sorularına ya da kaldırma kuvveti sorularına baktım tabi güzel sorular ama nasıl desem , şu an pek çıkabilecek türden değil. Elbette faydası olur ama bence çok eskiye gitmenin anlamı yok.
    Belki bunu eski tip ygs matematik ile yeni tip tyt mat gibi düşünebiliriz.

Apotemi bazı konularda son 15 yılı youtube da çözmüş. Belki ayt mata oradan bakılabilir .
    Diğer taraftan son 3 yılın tyt-ayt ile msü sorularını çözüp ardından sınava yakın kalitede deneme çözmek eskileri çözmekten daha faydalı olur bence.
  • 2020 tyt fizik balon sorusu geldi aklıma şimdi.Tüm çıkmışları çözsen de o soruyu çözmen zordu .
    Çünkü orjinal bir soru . O soruyu belki fizik branş denemelerinde yakalayabilirsin. Eski tiplerde o tür pek görmedim.
  • ayetulkubra kullanıcısına yanıt
    Evet evet anladım. Sosyal ve türkçe hariç geriye gitmeyeceğim sanırım o kadar.Herkes çöz diyince tedirgin olmuştum ama bence de gerek yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.