Şimdi Ara

ÇIKMA TEKLİFİNİ NASIL YAPTINIZ? NE GİBİ CEVAPLAR ALDINIZ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
191
Cevap
0
Favori
14.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Quatronics

Bi kıza tam açılacakken beni fena terslemişti neye uğradığımı şaşırdım kendimi dışarı zor attım bi daha da tövbe.

Alıntıları Göster
    Cok basit olaya aynen soyle gireceksin

Arabesk mode : on

Senden cocugum olsun istiyorum gozleri senin gibi baksin gorenlerin icini yaksin bakislariiii

devaminibilmiyorum.gif

Kadinlar asla hayir diyemez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Y!g!T

Senden cocugum olsun istiyorum gozleri senin gibi baksin gorenlerin icini yaksin bakislariiii

devaminibilmiyorum.gif

Alıntıları Göster
    +Seni seviyorum
    -.........
    +Ya sen, ya sen beni seviyormusun?
    - Hayır.
    + Seviyorsun! Seviyorum de ulannn
    - hayırrrrr.
    + Seviyorum de ulaaaaannnnnnnnn
    - hayırrrr
    [2 şaplak çeker]
    + Seviyorum de ulannnnnnnn
    - Seviyorum
    + Yalan söylüyorsun.

• kız arkadaşımla bugun ayrıldık ve bitirdik herşeyi .artık teklif edecek birilerini bulmam lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dorota

Çıkma teklifi etmedim... Fazlasıyla aldım

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Darkevil_26

Çıkma teklifi etmedim... Fazlasıyla aldım

kız mısın?

• quote:

Bi kıza tam açılacakken beni fena terslemişti neye uğradığımı şaşırdım kendimi dışarı zor attım bi daha da tövbe.

Alıntıları Göster
    3 teklif aldım hiçbirini kabul etmedim.Birincisi çok koşmuştu peşimden adı adı sevcan dı orta sona gidiyodum fena da bi kız deildi aslında ama istememiştim.Şimdiki aklım olsa kaçırmazdım tabii orası ayrı:D Hatta en yakın arkadaşımın sınıfındaydı ona da şey demişti git tolga ile konuş istediği her şeyi yaparım istediği kadar para veriyim yeter ki benimle çıksın demiş.Ben sadece gülmekle yetinmiştim belki de yaşımdan çok olgun bi çocuk olduğum için...İkincisi çok garip olmuştu ben kıza aşık olmuştum arkadaşım vasıtasıyla ona teklif götürmüştüm kabul etmemişti sürekli uzaktan kesişmeler falan süregeldi:D daha sonra buna laf atan bi çocuğu dövdürdüm kız geldi "Tolga teklifin hala geçerli" mi dedi tabi ben yani asi genç:D daha önce reddedilmenin verdiği intikam duygusuyla kızı sevmeme rağmen "hayır bu konu burada kapanmıştır" dedim ve döndüm gittim ama yukarıda arkadaşların dediği gibi çok zevkliydi.Bir teklifi de şimdilerde aldım ama gönlüm başkasında olduğu için düşünmüyorum.Reddedilme konusuna gelince yukarıdakini saymıyorum:D toplam 4 kere reddedildim 3 ü son 7 aya cereyan etti ama sonuncusunun etkilerini hala üzerimden atamadım.KAlkıp ayağına gittim yine olmadı.ilk konuşmamda şu:

ben:Ya ben senden çok elektrik aldım.Senden hoşlanıyorum
    K:ŞAşırdım ben seni ilk günden beri kardeşim olarak görüyodum.Şu an öyle bişey düşünmüyorum.Seninle bi ilgisi yok..
    Ben:Tamam anladım kasmana gerek yok ama benimde vazgeçmeye niyetim yok
    K:Zorlamıycaksın heralde
    B:Ben gergin adamım...Beni kontak etme...

• quote:

Alıntıları Göster
    2 defa red yedm onlarda 14-15 yaşlarımda ah ulan o 2 kız olmasa bn şimdi casanova olurdum da neyse ki lisede açıldık:D 2 kabul var ama bunlardan biri canımı çok yaktı hala da yakıo..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seka_1905

2 defa red yedm onlarda 14-15 yaşlarımda ah ulan o 2 kız olmasa bn şimdi casanova olurdum da neyse ki lisede açıldık:D 2 kabul var ama bunlardan biri canımı çok yaktı hala da yakıo..

Alıntıları Göster
    Yaaw bu kadar yazıyı okudum da bu kızların anlayamadığım tarafı yiyecek gibi bakıyorlar, tanışmaya gidince ya yan çiziyorlar yada çaçaronluk yapıyorlar, ben de bir kızla kesişiyordum,kız kesin çantada keklik gibiydi,gelip otobüste yanıma oturmalar,yanından geçerken "adamım geliyor" gibi laf atmalar filan;ama acaba,biraz ağırdan aldım;yani konuşmam birkaç ayı buldu, taktik hatadan mı:

-afersiniz hanfendi konuşabilir miyiz acaba?
    -ne konuşmak istiyorsunuz?
    -özel konuşabilir miyiz?
    -hayır dedi ve ben arkama bakmadan uzaklaştım...

• quote:

Orijinalden alıntı: Jean de Joinville

quote:

Orjinalden alıntı: caress_mvo

3 teklif 2 düşünecem 1 aynaya bak cevabı elde var 0000000

Aynaya bak diyen terbiyesiz oldu mu gerçekten ? Bir kız bana bunu dese direkt dalarım.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Jean de Joinville

quote:

Orjinalden alıntı: caress_mvo

3 teklif 2 düşünecem 1 aynaya bak cevabı elde var 0000000

Aynaya bak diyen terbiyesiz oldu mu gerçekten ? Bir kız bana bunu dese direkt dalarım.

Aynen ya.Zaten onu söyleyen kızdan birşey beklemek pek mantıklı deil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DBADFA1C8

Bak kızım ben senden hoşlanıyorum . Bana arkadaş ayakları çart çurt yapma kabul ediyosan burdayım , kabul etmiyosan hiçbirşey soyleme ben giderim

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: DieselTRoniC

Bak kızım ben senden hoşlanıyorum . Bana arkadaş ayakları çart çurt yapma kabul ediyosan burdayım , kabul etmiyosan hiçbirşey soyleme ben giderim

+1

quote:

Orjinalden alıntı: salim89

Benim gibi teklif etmeden reddedilen var mi cok merak ediyorum

nasıl becerdin o işi

quote:

Orjinalden alıntı: CraCKerS_Tr

quote:

Orjinalden alıntı: FREE-4

arkdaşlar bugün kız arkdaşıma duygularımı açıcam

bakalım ne olacak çok pis sözler hazırladım kağıda yazıp ezberledim

napcan
    sövecenmi kıza

koptummm

• quote:

Orijinalden alıntı: dambara

quote:

Orjinalden alıntı: DieselTRoniC

+1

quote:

nasıl becerdin o işi

quote:

Orjinalden alıntı: CraCKerS_Tr

quote:

Orjinalden alıntı: FREE-4

arkdaşlar bugün kız arkdaşıma duygularımı açıcam

bakalım ne olacak çok pis sözler hazırladım kağıda yazıp ezberledim

napcan
    sövecenmi kıza

koptummm

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: dambara

quote:

nasıl becerdin o işi

Kizin birini cok begendim arkadaslarini ayarladim bi cafede bulustuk konustuk cok guzel bi konusma oldu telefonlar alindi ama ben ustune basa basa yanlis anlama suan sana seni cok seviyorum asigim diyemem sadece hoslaniyorum dedim tabii ki fln dedi

Baktik msj kesmiyo her gece sabaha kadar konusmaya basladik gece 10dan sabah 6ya kadar konusuyoduk bikac hafta(Hattim faturali ve ben ariyodum)
    samimiyeti baya bi ilerlettik artik seni seviyorum fln diyodum oda cok mu seviyosun beni canim, canim benim gibisinden seyler soylemeye basladi ben tamam oldu bu is derken 2 3 hafta sonra bi cafe cikisinda evine birakirken ben dusundum dedi bende daha cok erken degilmi bu tur seyleri konusmak icin dedim degil dedi tamam sen bilirsin konusalim ozaman dedim. Konustu biraz sonra arkadas kalalim dedi. Diyecektim ben sana arkadas kalmayalim mi dedim diye ama ugrasmaya gerek yok dedim orda kapattim olayi ama bu arayamaya konusmaya devam etti umit verdigim icin ozur dilerim fln dedi. Zaman gectikce konusmaya devam ettikce arkadaslari gelmeye basladi bana degisti bazi seyler diye ama o soylesin diye ciddiye almadim. Gecen hafta bi arkadasin dogum gunu partisinde abartisiz en az 60 70kere goz goze geldik resmen kesiyodu hatta arkadaslarim bile dedi kesiyo resmen git konus diye ama bana umit verdikten sonra daha edilmemis bi teklifi reddeden bi kizla gidip bu konuyu konusmam gelecek kendi konusacak ozur dileyecek

• quote:

Orijinalden alıntı: salim89

quote:

Orjinalden alıntı: dambara

quote:

nasıl becerdin o işi

Kizin birini cok begendim arkadaslarini ayarladim bi cafede bulustuk konustuk cok guzel bi konusma oldu telefonlar alindi ama ben ustune basa basa yanlis anlama suan sana seni cok seviyorum asigim diyemem sadece hoslaniyorum dedim tabii ki fln dedi

Baktik msj kesmiyo her gece sabaha kadar konusmaya basladik gece 10dan sabah 6ya kadar konusuyoduk bikac hafta(Hattim faturali ve ben ariyodum)
    samimiyeti baya bi ilerlettik artik seni seviyorum fln diyodum oda cok mu seviyosun beni canim, canim benim gibisinden seyler soylemeye basladi ben tamam oldu bu is derken 2 3 hafta sonra bi cafe cikisinda evine birakirken ben dusundum dedi bende daha cok erken degilmi bu tur seyleri konusmak icin dedim degil dedi tamam sen bilirsin konusalim ozaman dedim. Konustu biraz sonra arkadas kalalim dedi. Diyecektim ben sana arkadas kalmayalim mi dedim diye ama ugrasmaya gerek yok dedim orda kapattim olayi ama bu arayamaya konusmaya devam etti umit verdigim icin ozur dilerim fln dedi. Zaman gectikce konusmaya devam ettikce arkadaslari gelmeye basladi bana degisti bazi seyler diye ama o soylesin diye ciddiye almadim. Gecen hafta bi arkadasin dogum gunu partisinde abartisiz en az 60 70kere goz goze geldik resmen kesiyodu hatta arkadaslarim bile dedi kesiyo resmen git konus diye ama bana umit verdikten sonra daha edilmemis bi teklifi reddeden bi kizla gidip bu konuyu konusmam gelecek kendi konusacak ozur dileyecek

Alıntıları Göster
    kesişip sonra yanına gidip konuşmak isteyince hayır diyen kızları döveceksin

• quote:

Orijinalden alıntı: ŞahEser

kesişip sonra yanına gidip konuşmak isteyince hayır diyen kızları döveceksin

Alıntıları Göster
    bşladm knsmaya konu öyle dağıldki ne diceğimi unuttum o gün edememştm ertesi gün ettim kabul ettii

• quote:

Orijinalden alıntı: mgmslck

bşladm knsmaya konu öyle dağıldki ne diceğimi unuttum o gün edememştm ertesi gün ettim kabul ettii

Alıntıları Göster
    Son bi kaç yıldır hepsi kendi geldi...

Ama tek bi kişi reddedebildi şmdiye kadar...Sonra bi baktım ki kız çirkinleşmiş...Halime şükrettim...

• quote:

Orijinalden alıntı: Y!g!T

devaminibilmiyorum.gif

Alıntıları Göster
    Aman ne gerek var bunlara şimdi çağ değişti.
    en direk sex partner bulabileceğin sitelere giriceksin.hiç uğraşma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *RoyalBlue* -- 21 Nisan 2008; 13:09:20 >

• quote:

Alıntıları Göster
    boyle yakındık kızla ama cıkmıyoduk.bı yerde otururken elini tutmustum;

ben:ya beni sımdı op ya da elımı hemen bırak
    kız:

aynen bole oldu

• quote:

Alıntıları Göster
    Sana seviyom, Bana cıkar mısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Styric

Sana seviyom, Bana cıkar mısın

Alıntıları Göster
    Seni seviyorum seni kazanmadan kaybetmekten korkuyorum demiştim..Nereden biliyorsun beni tanımıyorsun demişti..Ve ciddi bir ilişkisi olduğunu söylemişti Ama doğru demişti 2 gün geçmedi unuttum

• Bir kere ettim ben onun dışındakilerdede hep teklif aldım

O bir keredede gittim kızın yanına Yasemin benle çıkar mısın dedim. Sonra o düşüncem dedi. Ben merdivenlerden inerkende arkamdan evet diye bağırmıştı.
  • quote:

Alıntıları Göster
    ettim ve reddedildim

reddedilmekte güzel lan
  • quote:

Alıntıları Göster
    1 Kişiye teklif ettim, 11 Kişi bana teklif etti
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.