zamane kızların çivisi çıkmış yahu... sen teklif edersin yok der sonra gidip senden daha az yakışıklı insana teklif ederler allam ya
B-Benimle çıkarmısın
K-Ağaca mı ?
B-Evet
B= ben K=kız
Kızı daha tanımıyorum, (Okulda) B - Ben K - Kız
B = Merhaba K = Merhaba B = Sakıncası yoksa tanışabilirmiyiz ? K = Tabi neden olmasın B= adım Ozan K = Gizem B = Msn adresin veya Telefon numaran varmı ? ( ve günler geçti kızla konuştuM konuştum)
B = Sen benim gözümde diğer kızlardan daha farklısın, K= Biliyorum.. B = senden Hoşlanıyorum,Sevgilim olurmusun ? K = Şey.. ben akşam söylesem cevabı ? B = tabi.. K = (akşam) Şey ben sana sabah teklifi kabul ettiğimi söyliyecektim ama heyecanlandım Kabul ediyorum...
seviyorum ama kabul etmiceğini biliyorum napmam lazım
quote:
Orjinalden alıntı: OzCrash
B = Sen benim gözümde diğer kızlardan daha farklısın, K= Biliyorum..
Nerden biliyo
quote:
Orjinalden alıntı: Anectodhe
quote:
Nerden biliyo
gözler herhalde
quote:
Orjinalden alıntı: mt.w3
quote:
Orjinalden alıntı: Anectodhe
quote:
Nerden biliyo
gözler herhalde
Davranışlardan diğelim
2 kere reddedildim
bide insan reddedilinceye kadar korkuyo ay yaa hayır derse diye ama iş olmayınca böle bi rahatlıyosun diğer kızlarada basıyosun teklifi
Üzerinden o baskı gidiyor..
Kız : elimi tutarmısın? Ben :
quote:
Orjinalden alıntı: salim89
Benim gibi teklif etmeden reddedilen var mi cok merak ediyorum
3 kez ettim 3 kabul Şu an ki kıza sevdiğimi söyledim kimseden hoşlanmıyorum dedi.E gerizekali madem hoşlanmıyosun derste neden 15 defa göz göze geliyoruzBakma o zaman sapık yaAma çok güzel
Gittim sana bisey danışacağım yada soracağım dedim o da evet sor dedi
-Ya dedim benim cok sevdiğim , ona sadık olcağıma emin olduğum, cok değer verdigim bir kız var dedim oda
-eee dedi
-sonra bende o kız sensın dedim cıkarmısın benle dedim seviyorum seni dedim
-o guzel bir tebessumle sence ? dedi
-bende bilsem sormam zaten dedim
-eet cıkarım dedı
mutlu sonnn
quote:
Orjinalden alıntı: TaskayA.ppb
quote:
Orjinalden alıntı: salim89
Benim gibi teklif etmeden reddedilen var mi cok merak ediyorum
3 kez ettim 3 kabul Şu an ki kıza sevdiğimi söyledim kimseden hoşlanmıyorum dedi.E gerizekali madem hoşlanmıyosun derste neden 15 defa göz göze geliyoruzBakma o zaman sapık yaAma çok güzel
hayatımda hiç bir kıza benimle çıkarmısın demedim çok saçma geliyor bana göre bi kızdan etkileniyorsam senden hoşlanıyorum derim o da karşılık verirse zaten olay orada kopar nereye çıkıyoruz ağrı dağına mı neye çıkıyorsunuz biz çıkıyoruz
quote:
Orjinalden alıntı: Cs4LifE
quote:
Orjinalden alıntı: manisa7771
Kimseye teklif etmedim ..
Ama 3 senelik nişanlım beni buldu ve ayarladı İnanın internet kafede beni ayarladı
Şimdi çok mutluyum çünkü hayatımın piyangosu bana vurdu..
Senin Hayatının piyangosunun bana vurcak hali yok ya tabi sana vurcak.
guzel yakalamıssın
quote:
Orjinalden alıntı: THE_SİMPSONS
hayatımda hiç bir kıza benimle çıkarmısın demedim çok saçma geliyor bana göre bi kızdan etkileniyorsam senden hoşlanıyorum derim o da karşılık verirse zaten olay orada kopar nereye çıkıyoruz ağrı dağına mı neye çıkıyorsunuz biz çıkıyoruz
ölede bazı kızlarda zorla istiyolar
bu ne yahu bir de herkes maşallah çıkıyor... kim reddediliyor peki onlar da yazsın yahu hep ben mi reddediliyorum yoksa
quote:
Orjinalden alıntı: Styric
Sana seviyom, Bana cıkar mısın
quote:
Orjinalden alıntı: kArpUz3
Kız : elimi tutarmısın? Ben :
hıhh cıkma teklifiymiş bence cok sacma
gideceksin memati baş gibi yanına kadınımsın diyeceksin olay bitecek
of bu hafta birine teklif etmeyi düşünüyorum kızdan hoşlanıyorum kız da 2 elini omzuma atıyor gözlerimin içine bakıyor eriyip gidiyorum :D yardım edin bea
Bu konuda zorlanan varsa birkaç tavsiyem var.Kızı hiçbir zaman ödül olarak düşünmeyin.Seninle yatmak için can atıyormuş gibi düşün.Karşısında küçülme sakın.Aksi halde peşinde süründürür ve çok eğlenir. Sana tapıyorum,senin için herşeyi yaparım diyen baştan kaybetmiş ve niyetini belli etmiştir.