Şimdi Ara

Çıkma Teklifinden Cevap Alamamak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
1
Favori
3.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen gün cesaretimi toplayıp hoşlandığım ama hiç tanışmadığımız bi kızı okulda kenara çektim ve hoşlandığımı söyleyip çıkma teklifi ettim kız yanıt vermedi şimdi ise sürekli bana baktığını seziyorum ama benim geçtiğim yoldan geçmiyo bana karşı mesafesini koydu yani kız ya çekiniyo yada istemiyo istemesede umrumda olmaz beni istemiyeni ben hiç istemem muhtemelen reddedildim ama yinede sizin fikrinizi almak istedim ?

• Hocam hem seviyorsun hemde reddeterise umrumda olmaz dıyorsun peki sevmediğin kişiye neden çıkma teklifi ediyorsun
  • Bu kafadan kurtulmanız lazım, direk gidip seni seviyorum benimle çıkar mısın ? diye sormak saçmalığın en önde giden hareketi. Tamam sen kızı kesiyorsun hoşlanıyorsun, ama kızın senden haber bile olmayabilir. Aşırı bir tipin olmadığı sürece çoğu kız hayır der ya da cevapsız bırakır. Önce tanışmak lazım, hata burada. Tanışma iyiye giderse bir iki hafta ya da ne bileyim bi süre sonra olacaklar olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eresion

Hocam hem seviyorsun hemde reddeterise umrumda olmaz dıyorsun peki sevmediğin kişiye neden çıkma teklifi ediyorsun

Hocam öyle demek istemedim yani reddederse yıkılmam beni sevmeyen biri için ben neden üzüleyim ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: adrasa

Bu kafadan kurtulmanız lazım, direk gidip seni seviyorum benimle çıkar mısın ? diye sormak saçmalığın en önde giden hareketi. Tamam sen kızı kesiyorsun hoşlanıyorsun, ama kızın senden haber bile olmayabilir. Aşırı bir tipin olmadığı sürece çoğu kız hayır der ya da cevapsız bırakır. Önce tanışmak lazım, hata burada. Tanışma iyiye giderse bir iki hafta ya da ne bileyim bi süre sonra olacaklar olur.

Keşke zamanı geri alabilsem
  • o zaman şöyle bi taktik vereyim

Kıza direk açılma önce arkadaş falan ol sonra feysten falan ekle sonra olacaklar olur yani gerisi gelir ama direk senı sevıyorum benımle cıkarmısın desen o öyle olmaz işte. 1 kere bende öyle yapmıştım şimdi başımı duvarlara vuruyorum öyle yapma önce arkadaş ol sonra gerisi gelir tabi kabul ederse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eresion -- 15 Aralık 2013; 23:44:01 >
  • quote:

o zaman şöyle bi taktik vereyim

Kıza direk açılma önce arkadaş falan ol sonra feysten falan ekle sonra olacaklar olur yani gerisi gelir ama direk senı sevıyorum benımle cıkarmısın desen o öyle olmaz işte. 1 kere bende öyle yapmıştım şimdi başımı duvarlara vuruyorum öyle yapma önce arkadaş ol sonra gerisi gelir tabi kabul ederse

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

o zaman şöyle bi taktik vereyim

Kıza direk açılma önce arkadaş falan ol

bundan sonrası:

Çıkma Teklifinden Cevap Alamamak ?
  • Birde kız bana bakıyo demişsin bakmakla aşık olunmaz kardeşim Şimdi Acı birşey söyliyeceğim senı gördüğü zaman yolunu değiştiriyorsa o kızı unut kardeşim eğer o kız senı sevseydi gördügü an yolunu değiştirmezdi Ha belkide ben yanılıyorum utanıyo o yüzden değiştiriyo bilemiyorum hocam cok karısık
  • Eresion kullanıcısına yanıt
    Arkadaş ayağına yatarsanız tamamen biter işiniz, tabi ki direk gidip seni seviyorum denilmez fakat bir şekilde iletişim kurulduktan sonra niyetinizi belli etmeniz lazım. Yani bir şekilde ulaştıktan sonra bir şeyler içmeye, sinemaya vs.vs. davet etmeniz gerekir baş başa. Gelirse ondan sonrası gelir, reddederse o iş bitmiştir uğraşmaya gerek yok.
  • quote:

Birde kız bana bakıyo demişsin bakmakla aşık olunmaz kardeşim Şimdi Acı birşey söyliyeceğim senı gördüğü zaman yolunu değiştiriyorsa o kızı unut kardeşim eğer o kız senı sevseydi gördügü an yolunu değiştirmezdi Ha belkide ben yanılıyorum utanıyo o yüzden değiştiriyo bilemiyorum hocam cok karısık

Çok çaresizim yerimde duramıyorum ilerleyen günlerde ne olacak diye hata bende ama öküz gibi açıldım kıza
  • Bende öyleyim kardeşim yapacak birşey yok kız bızım sınıfta bakalım neler olacak çok acı çekiyoruz be hacı
  • güncel
  • Nasil cektin hocam kenara sormasi ayip,nasil seslendin ? bu gunlerde aynisi basima gelebilir 😀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yanlış yapmışsın önce tanışabilir miyiz diyecektin, neden diye sorarsa sizden hoşlanıyorum sizinle tanışmak istiyorum tabi siz istersniz filan diyecektin.direk teklif çok yanlış ama bence hala şansın var.diyebilirsin çok acele ettim isterseniz birbirimizi tanıyabiliriz, kabul etmeseniz de tanımaktan birşey kaybetmezseniz filan diye durumu değiştirme şansın var
  • quote:

Orijinalden alıntı: bombow

Nasil cektin hocam kenara sormasi ayip,nasil seslendin ? bu gunlerde aynisi basima gelebilir 😀

Hocam kızı merdivende gelmesini bekledim sonra aşığaya inerken önünü kestim ''bi dakika konuşabilirmiyiz? '' dedim ne konusucaz dedi bende önemli birşey dedim yanında 1 arkadaşı vardı herneyse cektım kenara girdim mevzuya
  • Isteseydi olurdu.Geçmiş olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deníz

yanlış yapmışsın önce tanışabilir miyiz diyecektin, neden diye sorarsa sizden hoşlanıyorum sizinle tanışmak istiyorum tabi siz istersniz filan diyecektin.direk teklif çok yanlış ama bence hala şansın var.diyebilirsin çok acele ettim isterseniz birbirimizi tanıyabiliriz, kabul etmeseniz de tanımaktan birşey kaybetmezseniz filan diye durumu değiştirme şansın var

Hocam kız beni tekrar görünce vereceği tepkiden korkuyorum
  • ilgini kaybetmek istemiyordur. Yol yakınken ilgini kes ve umursama .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Korkma hocam korkacak ne var oda senın gıbı bır ınsan
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.