Şimdi Ara

Çıkma parçacıdan azar yedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
1
Favori
10.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    direksiyon pompası arıza yaptı söktürdüm, üzerinde yazan kodu internette arattım.
    ford taunus, clio1, golf4, volvo740 940, saab 9000 gibi araçların ebay üzerinden aynı pompa uyumlu diyerek satışı yapılıyor(kod 26016947 oem)
    her alanda geri olduğumuz gibi her aradığım çıkma parcacılar yhav Abe kırayslırla söylediğin arabalar ne alaga diyip azarladı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Parçacıya parça kodunu ve eğer sorarsa aracın marka modeli yerine diğer uyumlu araçlardan birini söyleyin ( örneğin golf4 )
    Parçayı da karşılaştırıp alırsınız aynısı ise.
    Sanayi esnafından beyin kullanmayı gerektirecek şeyler beklemeyin ( istisnalar hariç )

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O parçanın uyumlu olduğu 2 modeli söyleyip ayrı ayrı parça isteyin belki anlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ama clio 1 parçası olarak isteyin. Clio derseniz x para ister. Ford derseniz 1.5x. Volvo veya saab derseniz 4x.
    Evet bazı çakallar yapıyor bunu
  • Onlar herşeyin en iyisini bilirler
    Sorgulama itaat et .

• Sanayi kafasi. Ne bekliyorsun ki..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence azar yok burda,
    Adam klasik sanayii çok bilmişliği yapmış.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Clio ve creysler gerçekten adam haklı olarak ne alaka demiştir. Bende ilk defa duydum fard volvo pug Citroën aynı motor parçaları kullanıyor bilmeyen yokta bunu bilebilmek için daha önce bir şekil duyması gerekli
    Hakkında hayırlısı olsun

• Çok şey bekliyorsunuz arkadaşlar.
  • Çıkmacıların yada hurdacıların çok büyük bir kısmı Niğdeli yada Aksaraylı
  • İ20 pandizot kötü durumdaydı, servis 110tl fiyat verdi.
    Dedim 50 75 çıkmacıdan bulursam alayım, en ucuz diyen 150 istedi kullanılmış kimisi cam kırığı dolu parçaya.
    Birine dedim, abi servis 110 diyor, ona göre bir fiyat ver de alayım, adam git servisten al o zaman dedi.
    O gün bu gündür çıkmacıya uğramam.

• quote:

Orijinalden alıntı: suphion

İ20 pandizot kötü durumdaydı, servis 110tl fiyat verdi.
    Dedim 50 75 çıkmacıdan bulursam alayım, en ucuz diyen 150 istedi kullanılmış kimisi cam kırığı dolu parçaya.
    Birine dedim, abi servis 110 diyor, ona göre bir fiyat ver de alayım, adam git servisten al o zaman dedi.
    O gün bu gündür çıkmacıya uğramam.
    Hepsi aynı, benzer bir fiyatlandırma ile bende karşılaştım. Hiç değmez bu adamlarla muhatap olmaya.
  • Sakın alırken Saab 9000 ile uyumluymuş, aynı parçaymış demeyin.
  • Bir kere Parça sormuştum.Adam direk PC ekrandan online bakıp direk yarı fiyatı çekmişti.

• Ben saab'a parca ararken hicbir zaman saab demedim. Aks körüğü, opel dersen 10tl ise, saab dersen 40tl olur. Boyle de dürüm dürüm dürzü kat kat beyaz kadın satıcısıdır esnafımız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyin-ZST -- 16 Ağustos 2019; 0:34:57 >
  • Bu arada, aklınızda olsun, araca parca getirip, ruhsatınızla ptt gümrük noktasından verginizi ödeyip parçayı alabilirsiniz. Aldığınız parca çıkma ise, satıcıdan temiz yollamasını isteyin. Sıfır diye kaktirabilirsiniz.

1) Araç kimin adına ise mal ona gelecek ve gümrüğe o gidecek.

2) fordun var audi parçası getiremezsin.

• azarlamamış doğrusunu öğretmek isterken sevgisini katmış
  • Ben alıştım benide esnaflar ustalar para verdiğim adamlar azarlıyor genelde. Heralde ezik duruyorum. 2 3 bin tl verdiğim ustalar bile azarlıyor değişik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirkesurat -- 16 Ağustos 2019; 9:33:4 >
  • Abi asosyalmisiniz. Bu forumda konu acilcak bi mevzumu simdi bu ? Dertlescek arkadasin dostun mu yok ? Yahu birak anlatma kimseye zaten kayda deger bisi degil. Desen ki bulamadim parcayi el atin eyw.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.