Şimdi Ara

Çıkışından 14 yıl sonra PlayStation 3 yeni bir sistem güncellemesi aldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
9 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Çıkışından 14 yıl sonra PlayStation 3 yeni bir sistem güncellemesi aldı

Oyun dünyasının önemli şirketlerinden Sony'nin iki nesil öncesine ait oyun konsolu PlayStation 3 için bir yeni güncelleme yayınlandı.

Yıllar Sonra Yeni PlayStation 3 Güncellemesi

Çıkışının üzerinden yaklaşık 14 yıl geçen oyun konsolu PlayStation 3 için geçtiğimiz saatlerde yeni bir güncelleme yayınlandı. 200 MB'lık bu sürüm 4.88 güncellemesi yalnızca sistem performansını arttırıyor. En azından yama notlarında bu yazıyor yalnızca. Bu güncelleme konsolun çıkışından bu yana aldığı 60. güncelleme.

Ayrıca Bkz.Final Fantasy yapımcısı 5G'nin oyuncuları konsollardan uzaklaştıracağını düşünüyor

Bu güncellemenin aslında garip bir tarafı daha var. Yalnızca birkaç ay önce Sony, PlayStation 3'ün dijital mağazalarını kapatmak istemiş ve gelen tepkilerin ardından bu kararından dönmüştü. Sony'nin desteği kesmek istediği bir konsol için birkaç ay sonra bir güncelleme yayınlamış olması bir hayli ilginç. PlayStation 3 için son kayda değer güncellemenin 4.50 olduğunu ve onunda 2013 yılında yayınlandığını hatırlatalım.

Kaynak:https://www.videogameschronicle.com/news/14-years-after-launch-ps3-just-got-a-new-system-update/

• Şu an sadece nostalji olarak odamda tuttuğum, o güzel şaşalı günleri hatırlatan bir konsol olarak duracakken masamın altında, prize bağlı ve her an açılacak şekilde duran ve wifi'a bağlı bir fat ps3'üm bulunuyor.Neden?

Çünkü nalet bir inat yüzünden.Onlar ona gelenekselcilik diyorlar veya onlara göre bir politika. 'O', 2 nesil önceki konsolun oyunlarını oynatıyor ama bu Sony'de herşey mazide akıllarımızda kalsın onları oralarda yaşatalım (yıllar evvel Antalya'yı geçince Dim mağarası vardır, oraya gitmiştim orada bulunan amca Allah'ın dağını fotoğraflamama izin vermemişti, sebebi neymiş: burada gördüklerimiz akıllarda kalsınmış Çıkışından 14 yıl sonra PlayStation 3 yeni bir sistem güncellemesi aldı ).Now'a getirilenler beni ilgilendirmiyor ki benim elimde baya sağlam ps3 blurayi var.Dijital oyunlar da var.Bunları Ps4'ümde veya Ps5imde now mow olmadan fiziksel veya dijital doğrudan oynamak isterim.'o' yapabiliyorsa sen neden yapamıyorsun?

Bu arada Ps3 gerçekten o menü hantallığını gerçekten aşmayı başardı.Göze batarcasına hız farkı var benim deneyimimde (40gb fat kasa ilk çıkan ps3 için).Bazı gıcık problemleri var ama tasarımıyla, döneminin oyunlarıyla gerçekten çok iyi bir konsoldur (Ps2den sonra), umarım ölmez ama vadesi yetene kadar oynamaya devam edeceğim kendilerini.

güncelleme ile netflix e falan dokunmasalar bari. artık oyundan çok netflix ve amazon video için kullanıyorum. arada pes 13 ve pes 18 i hala oynuyorum.

çocuklar büyüyene kadar 5 - 6 sene daha kullanırım herhalde. :) ps 4 bile bütçeye ek yük getirir şu an, ps 5 zaten hayal. ps 3 ümü güncelleme ayağına yavaşlatmasa bari sony.

hey gidi günler. tık para en son çıkan konsolu, en güncel telefonu alırdık.
  • Sanki 14 yıldır güncelleme almamış gibi haber başlığı yapılmış, ps3 zaten her sene veya 2 senede bir güncelleme alıyordu zaten. Pek yeni bir şey değil.

7 sene güncelleme almayan gta 4 ün güncelleme alması gibi bir durum yok.

• One yaw

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bir önceki 4.87 güncellemesi 3 Aralık 2020'de gelmişti zaten. 6 ay önce yani.

• Az da olsa magza indirimleri yapsalar hic fena olmaz. Saka gibi, konsolu aciyorsun "fırsatlar" sekmesinde kac zaman once indirim almis oyunlar notmal fiyati ile duruyor. Fırsat sekmesini kaldirmaya bile usenmis adamlar.

• Bizim ps4'ler de böyle olacak. Ps5 alamayacağımız için 10 - 15 sene kullanacağız. O zamana kadar ps7 mi çıkar, ps8 mi çıkar ne olur belli değil.

• kral son güncelleme geleli 1 yıl olmadı ki zaten

• Tarihin en iyi konsolu. Ve hep öyle kalacak.

• Şu an sadece nostalji olarak odamda tuttuğum, o güzel şaşalı günleri hatırlatan bir konsol olarak duracakken masamın altında, prize bağlı ve her an açılacak şekilde duran ve wifi'a bağlı bir fat ps3'üm bulunuyor.Neden?

Çünkü nalet bir inat yüzünden.Onlar ona gelenekselcilik diyorlar veya onlara göre bir politika. 'O', 2 nesil önceki konsolun oyunlarını oynatıyor ama bu Sony'de herşey mazide akıllarımızda kalsın onları oralarda yaşatalım (yıllar evvel Antalya'yı geçince Dim mağarası vardır, oraya gitmiştim orada bulunan amca Allah'ın dağını fotoğraflamama izin vermemişti, sebebi neymiş: burada gördüklerimiz akıllarda kalsınmış Çıkışından 14 yıl sonra PlayStation 3 yeni bir sistem güncellemesi aldı ).Now'a getirilenler beni ilgilendirmiyor ki benim elimde baya sağlam ps3 blurayi var.Dijital oyunlar da var.Bunları Ps4'ümde veya Ps5imde now mow olmadan fiziksel veya dijital doğrudan oynamak isterim.'o' yapabiliyorsa sen neden yapamıyorsun?

Bu arada Ps3 gerçekten o menü hantallığını gerçekten aşmayı başardı.Göze batarcasına hız farkı var benim deneyimimde (40gb fat kasa ilk çıkan ps3 için).Bazı gıcık problemleri var ama tasarımıyla, döneminin oyunlarıyla gerçekten çok iyi bir konsoldur (Ps2den sonra), umarım ölmez ama vadesi yetene kadar oynamaya devam edeceğim kendilerini.

• Dün gibi hatırlıyorum 14 yıl önce ps3 yeni çıktığında teknosoya gidip bir heyecanla aldığımı o zaman 900 TL ödemiştim tasarımı çok hoşuma gitmişti

• güncelleme ile netflix e falan dokunmasalar bari. artık oyundan çok netflix ve amazon video için kullanıyorum. arada pes 13 ve pes 18 i hala oynuyorum.

çocuklar büyüyene kadar 5 - 6 sene daha kullanırım herhalde. :) ps 4 bile bütçeye ek yük getirir şu an, ps 5 zaten hayal. ps 3 ümü güncelleme ayağına yavaşlatmasa bari sony.

hey gidi günler. tık para en son çıkan konsolu, en güncel telefonu alırdık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceo-tr -- 3 Haziran 2021; 11:35:29 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.