Şimdi Ara

Cihazınıza Model Değişimi Yapılmıştır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

bana şimdi sıfır W20 mi gönderecekler?
    acaba cihazı teslim almak yerine direk para iadesi talep edebilir miyim?

Cihazınıza Model Değişimi Yapılmıştır?

• Evet yeni bir W20 gönderecekler, ama kutusuyla falan değil sadece telefonun kendisini gönderirler. Elinizdeki fatura ve garanti belgesi yeni telefon için geçerli olacaktır, yani C510'un 7 ay garantisi kaldıysa yeni gelen W20'nin de 7 ay garantisi olacaktır. Para iadesi alamazsınız.
    dayanan Cumhuriyet de o kadar kuvvetli olur.
    "
    Mustafa Kemal ATATÜRK
  • _____________________________
  • Neyse yeni cihaz gönderiyorlar hayırlı olsun
    Sony Alpha SLT-A37M 18-135 mm Lens Prof Cam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lepanto

Evet yeni bir W20 gönderecekler, ama kutusuyla falan değil sadece telefonun kendisini gönderirler. Elinizdeki fatura ve garanti belgesi yeni telefon için geçerli olacaktır, yani C510'un 7 ay garantisi kaldıysa yeni gelen W20'nin de 7 ay garantisi olacaktır. Para iadesi alamazsınız.

hocam yeni cihazı kutusuz nasıl gönderiyorlar onu anlamadım? tamir edilmiş bi cihaz mı gönderecekler yoksa :/
    faturayı cihazı garantiye verdigimde görevli aldı, yerine cihazı garantiye bıraktığıma dair bi belge verdi sadece.
    zaten c510'un tüm kutu içeriği sıfır olarak duruyor keşke w20'nin kutusunu da alabilsem.
    sizce sadece telefonun gönderilmesi garantiye sadece telefonu bırakmamla mı alakalıdır?

cihazın garantisinin dolmasına sayılı günler vardı.

konuyla ilgilenen herkese teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Man Down

quote:

Orijinalden alıntı: Lepanto

Evet yeni bir W20 gönderecekler, ama kutusuyla falan değil sadece telefonun kendisini gönderirler. Elinizdeki fatura ve garanti belgesi yeni telefon için geçerli olacaktır, yani C510'un 7 ay garantisi kaldıysa yeni gelen W20'nin de 7 ay garantisi olacaktır. Para iadesi alamazsınız.

hocam yeni cihazı kutusuz nasıl gönderiyorlar onu anlamadım? tamir edilmiş bi cihaz mı gönderecekler yoksa :/
    faturayı cihazı garantiye verdigimde görevli aldı, yerine cihazı garantiye bıraktığıma dair bi belge verdi sadece.
    zaten c510'un tüm kutu içeriği sıfır olarak duruyor keşke w20'nin kutusunu da alabilsem.
    sizce sadece telefonun gönderilmesi garantiye sadece telefonu bırakmamla mı alakalıdır?

cihazın garantisinin dolmasına sayılı günler vardı.

konuyla ilgilenen herkese teşekkür ederim.

Evet sadece telefonu verdiğiniz için geriye sadece telefon alırsınız, Sony Ericsson firmasından aynı şekilde ürün değişimini ben de yaşadım oradan biliyorum. Kutusuyla verseniz kutulu model olarak geri alır mıydınız bilmiyorum çünkü tüm kutuyla servise ürün veren yoktur ya da çok azdır sanırım, ben hiç rastlamadım onunla ilgili tecrübem yok Rica ederim, yeni telefonunuz hayırlı olsun.
    dayanan Cumhuriyet de o kadar kuvvetli olur.
    "
    Mustafa Kemal ATATÜRK

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.