Bildirim
Çiğköftem online siparişe 1kg hediye
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Çiğköfteleri ve içli köfteleri ortalamanın üstündedir her sokak başı olanlardan kat be kat daha iyi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ciceros -- 5 Haziran 2020; 0:5:2 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Dediğin yer KAZIK Bir arastirsaydin dostum
Rıdvan Toprak Çiğköfte 2 KG Çiğ Köfte + 15 Lavaş + 200 ML Sos 85,99 TL yerine 37,88 TL
www.n11.com/urun/ridvan-toprak-cigkofte-2-kg-cig-kofte-15-lavas-200-ml-sos-1366819?magaza=teknomark51
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Assur -- 5 Haziran 2020; 0:12:35 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
belki kimse sevmiyor ama ben çiğ köfte denince battalbey üstüne tanımıyorum. Aslında çiğ köfte gibi değil ama alışmışız tadına tuzuna :)
3 kilo alıp sıra gecesimi yapcaz hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tadıtam ve gakkoşu dene derim tadı tam çiğköfte ye bambaşka bir yorum kattı instasına bak istersen
Vakumlu yolluyorlar hiçbirşey olmuyor hatta bekleyince daha güzel oluyor büyük bir çiğköfte fabrikasının danışmanıyım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimbehicayy -- 5 Haziran 2020; 9:41:40 >
Tadıtam sushi efsane ama çok pahalı :/quote:
Orijinalden alıntı: kimbehicayy
Tadıtam ve gakkoşu dene derim tadı tam çiğköfte ye bambaşka bir yorum kattı instasına bak istersen
Hazır çiğ köfteler çok fazla katkı maddesi içeriyor bilginize
Battalbey çok güzel.quote:
Orijinalden alıntı: AslanAvda
belki kimse sevmiyor ama ben çiğ köfte denince battalbey üstüne tanımıyorum. Aslında çiğ köfte gibi değil ama alışmışız tadına tuzuna :) -
Bizde 2 kişiyiz hocam ama -40 derece şoklu 1 yıl istediğiniz zaman tüketebilirsiniz dediği için sizlere bi danışayım demiştim
çiğköftem markasını merdiven altı firma ile kıyaslayanlarla muhatap olmayın.
lezzeti şahanedir. -
Çiğ köfteci ne danışıyor size?
Zaten 1kg fiyat eklemişler hediye falan hikaye
Alın metro marketlerden ARO marka 12 TL kilosu ...bana Allah Razı Olsun diyeceksiniz...
İso, haccip, gmp sağlık güvenlik, sigorta teşvik, marka, patent, yatırım teşvikleri, kvkk, hijyen isg eğitimleri
Aroyu denemedim ama en kisa zamanda deneyecegim. Cigkoftede gimsa dan sasmiyorum. Adiyaman favorimdi sonra gimsayi kesfettim senelerdir ordan aliyorum kilosuda 10lira. Hep tazequote:
Orijinalden alıntı: tornado34
Alın metro marketlerden ARO marka 12 TL kilosu ...bana Allah Razı Olsun diyeceksiniz...
bilende yorum yapmış bilmeyende kimisi demiş aro kimisi demiş rıdvan,internette, markette satılan bir çok çiğ köfte markası denedim 30-40kg çiğ köfte almışımdır farklı markalardan, n11 de satılan ve f/p olanları olan çiğ köfte markalarının çoğunu denedim çoğu çamur gibi verdiğiniz paraya yazık,benim olduğum bölgedeki yemek sepetinde battalbey, komagene gibi markalar 1kg fiyatını 50tl civarına yükseltmiş, hal böyleyken gelelim çiğ köfteme,reklam yapmıyorum tamamen objektif yorum yapıyorum, bayramda ilk siparişimi verdim 5kg halan tüketıyorum 2 kg cıvarı kaldı, istanbuldan kargo ya verildi ben balıkesirdeyim 1-2 gün içinde geldi ürünler geldiğinde vakumlu poşette ve dondurulmuş haldeydi,bende buzluğa attım zaten ,1 sene skt ile gelıyor buzlukta olursa, ihtiyacım olan paketı cıkarıp tüketıyorum,uzun lafın kısası tadına gelecek olursak dışarıdaki yağlı olan komagene vs göre daha az yağlı daha fazla lezzetli.kesinlikle tavsiye ediyorum pişman olmazsınız,ben lavaşlı yemediğim için lavaşına yorum yapamıcam ancak arkadaşım güzel olduğunu söylemişti(1kg ona vermiştim lavaşlı),tek beyenmediğim noktası ki firmaya wp üzerinden de yazdım sos'u gerçekten verdikleri emeğe göre başarısız,standart çiğ köftecilerde satılan nar ekşili sos ile muazzam tadı oluyor.
-
hocam bu da çok iyi fiyatmiş.
malzemesiz en ucuz 15ten alıyoz kilosunu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- burger crush
- adam parfüm yorumları
- damacana su kampanyaları
- migros valiz 1 alana 1 bedava
- atasun optik numaralı gözlük kampanyaları
- black friday 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X