Şimdi Ara

::: Çift Sim Kartlı General Mobile DST01 ::: Resimler Eklendi !!! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
0
Favori
67.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    NİYE DERSENİZ?
    1. SAĞLIK AÇISINDAN. BİR TELSİZ 3 ORANINDA , BİR PC MONİTÖRÜ 4-5 ORANINDA VE CEP TELEFONU İSE 14-15 ORANINDA MANYETİK ALAN YAYMAKTADIR. ( BU VERİLER T.C. TT ÖLÇÜMÜDÜR.)
    GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ BU CİHAZ DİĞER CEP TELEFONLARINA GÖRE 2 KAT DAHA FAZLA ZARAR VERECEKTİR.

2. ELİMİZDEKİ 1000 YTL LİK TELLERİ BİLE FORUMLARDA DİDİK DİDİK EDERKEN DAHA TAM OLARAK NE OLDUĞU BİLİNMEYEN BİR FİRMAYA AİT BU TELE , SIRF CEBİMDE TEK TEL OLSUN DİYE BU KADAR YTL VERİLMEZ.

3. ÖZELLİK OLARAK SIFIR DENECEK KADAR BASİT BİR CİHAZ BENCE

HADİ HAYIRLI FORUMLAR...
  • tcell 900 avea 1800 dü galiba kafası karışmıyormuki
  • quote:

Orjinalden alıntı: MAG

Kullanan varsa bikaç resim çekip koyabilir mi,
    telefonun nasıl resim çektiğini merak ediyorum,
    ayrıca ses kalitesi nasıl?

Alanların sayısı artmış,
    bi zahmet cevap verseniz.
  • Ses Kalitesi çok iyi
    Kamerası orta düzeyde
    bi hatla konusurken diger hattan aranınca bip sesi duyuluyor ayrıca titriyor.

arkadaslar sahip olmayanların ağzı var diye konusuyor telefona bok atıyor , neymiş nokia şöyleymiş böyleymiş , bu telefonun sadece markası Nokia olsaydı ne olacaktı tamamen fikirler değişecekti.

ben telefonumdan gayet memnunum , herkese tavsiye ederim , fiyatın kırılmasınıda bekleyebilirsiiniz.

Yalnız subjektif değil Objektif olun , telefonu elinize alıp kullanmadan bok atmayın , üreten insanların emeğine yazık
  • Buyrun örnek foto :

::: Çift Sim Kartlı General Mobile DST01 ::: Resimler Eklendi !!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: 8ball

Ses Kalitesi çok iyi
    Kamerası orta düzeyde
    bi hatla konusurken diger hattan aranınca bip sesi duyuluyor ayrıca titriyor.

arkadaslar sahip olmayanların ağzı var diye konusuyor telefona bok atıyor , neymiş nokia şöyleymiş böyleymiş , bu telefonun sadece markası Nokia olsaydı ne olacaktı tamamen fikirler değişecekti.

ben telefonumdan gayet memnunum , herkese tavsiye ederim , fiyatın kırılmasınıda bekleyebilirsiiniz.

Yalnız subjektif değil Objektif olun , telefonu elinize alıp kullanmadan bok atmayın , üreten insanların emeğine yazık

Arkadaşım önce şu argo konuşma tarzını terket istersen

Burada kimse nokia avukatlığı yapmıyor sadece fikrini açıklıyor

Eğer nokia böyle model çıkarsa ve aynı kalitede olsa onuda eleştirirdik

• Selam...
    Alan birisi olarak birtakım yorumlar yapmak istiyorum.
    İyi yanlarını çok fazla saymayacağım, çift hattın aynı anda kullanulması vs. vs.
    Bunları herkes zaten biliyor. Ben biraz test ederken gördüğüm eksikliklerden bahsedeceğim ama sakın almayın çok kötü şeklinde anlaşılmasın sonuçta ben tek telefona geçtiğim için memnunum... bunu ancak sürekli çift telefon taşımak ve kullanmak zorunda kalanlar anlar diye düşünüyorum, yoksa özelliklerine göre çok pahalı bir telefon...

Rehber hafızası 300 olarak sabit ki bence en büyük dez avantajı bu. Gerçi her isme birden fazla isim alıyor ama yine de 300 yetersiz., hele çift hat kullanmak zorunda kalan kişiler muhtamelen çok fazla sayıda kayıtları vardır. Ortak rehber olması çok iyi eskiden hangi numara hangi telefonda diye arar duruduk ,numarayı birinde bulduktan sonra hadi diğer hat ise bir elinde baktığın rehber diğer elinde çevirdiğin rehber garip ve kullanışsız bir görüntü olurdur

İkinci sorun internal hafıza buda telefon aldığınızda 94KB (yanlış okumadınız ) civarı zamana göre abudik gubidik bir rakam. buraya kaç resim veya mp3 sığdırabilirsiniz?

Üçüncü büyük sorun yanından çıkan ne bir driver cd si ne bir phone suit programı ve yeterli manuel bile yok. Sitesinde zorlamayla koyulmuş bir modem driver ve phone suit programı var ki bu program bu telefon için yazılmamış bazı özellikleri tesadüfi çalışıyor bile diyebilir. Mesela sim karın rehberine girip edit etmek istediğinizde sadece bir adet sim karta ulaşabiliyorsunuz. Telefon rehberine gelice bir isme fazla kayıt almasına karşın sadece bir telefon numarasını editleyebiliyorsunuz. Kalan numaraları ya telefondan editleyeceksiniz yada ben bir yolunu buldum talep olursa anlatırım. (Uzun yol)

Şimdilik bu kadar devam edecek.........

• Devam....
    Telefon rehberine outlook ve outlook expresden import seçeneği var ama import ettiğinizde bazı numaraları almıyor ve doğum gününe 2037 diye garip tarih uyduruyor.

telefonun çözünürlüğü stylus için çok yetersiz 176*220 pixel cvarında tam tespit edemedim... Bu çözünürlükte ekran klavyesine baktığınızda numaralar yeterince okunaklı fakat harfleri okumak için çok keskin gözler gerekiyor ve kapladığı karakter alanları çok küçük kalemle hedefi tam vurmak için ustalık gerekiyor.. Görme sorunu olanlar ve yaşlıların kullanması imkansız gibi görünüyor.

Ses kalitesi tahminimden iyi çıktı . melodileri çok güzel diyebilirim. bu arada bir test edip bir numara çalarken diğer numarayı aradığınızda arayana numara meşgul veriyor. Yani aynı anda iki numaranın çalması mümkün olmuyor. biri sizi araken bir başkasının aradığından haberiniz olmuyor. Fakat siz bir numara ile konuşurken diğieri çalabiliyor..

• Tekrar ben.....

Bu arada içinden çıkan usb kablo standart değil yani bilgisayardan şarj edebilmek veya usb memory olarak birtakım bilgiler yükleyebilmek için kablosunu yanında taşımalısınız ki bu da çok üzücü. standart mini usb kablo olsaydı bu gün her yerde mevcut hiç zorluk olmazdı...
    Birisi işletim sistemini sormuş anladığım kadarıyla birçok özelliği kırpılarak özelleştirilmiş bir windowsCE ye benziyor..
    Telefona java program yüklemek dahi mümkün değil bu da bir başka negatif özellik bu gün kendi işletim sistemine sahip olanlarda bile en basit telefonda dahi neredeyse java yükleyip genişleyebilmek veya farklı oyunlar oynayabilmek mümkün...
    Böyle pda türü bir telefona bence mutlaka birtakım banka şifreleri veya farklı özel bilgiler yüklenebilecek şifreli veya şifresiz birtakım notlar alınabilecek bir yazılım olaması gerekirdi.

• hasantalya kardeş çok güzel ve objektif bir sunum olmuş;sanırım bir çok insanın kafasındaki soru işaretlerinin azalmasına vesile oldunuz benim bir sorum olucak ki en çok merak ettiğim bu şarjı yaklaşık ne kadar gidiyor?bi cevap verirsen sevinirim teşekkürler..
  • Yorumlarınız tek tek okudum yogunluk Fiyattan şikayetçi

Bu telefondan bende ithalat yapacagım sizlere eniyi fiyatı vermeye çalışacagım

Tabi yurt dışı fiyatlarla kıyaslama yapmayın Türkiye ye ithalat yapa bilmemiz için yüzde 44 vergi ödüyoruz.

Tabi bu parada sizlerin cebinden cıkıyor.

Devlet özel tüketim vergisini kaldırırsa cok iyi olacak hem kacak ortadan kalkacak hemde halk garantili ve ucuz telefon sahibi ola bilecek
  • DST-01 in üzerindeki tecrübelerimin devamı....
    Telefonu kullanırken yeni bir sorunla kaşılaştım, yanlız sorun bendeki telefona özgümü genelindemi var bilemiyoru. Master sim kartta avea, slave de ise turkcell kullanıyorum. Telefondan dışarıyı arayınca genelde sorun olamamakla beraber aveaye dışarıdan gelen aramalarda büyük çoğunlukla karşı taraf kendi sesini gecikmeli olarak duyduğunu ifade ediyor ve anlaşmakta zorlanıyoruz..
    Ayrıca handfree ye alınca özellikle sesi çok açıksa karşı taraf sesin kesik kesik geldiğini ifade ediyor.
    Mp3 dinlerken özellikle kulaklıkta ses çok güzel.
    Telefonu kendizin tuş kilidine alamıyorsunuz, otomatikte 5sn 30sn vs. gibi seçenekler var. 5 sn çok kısa bir süre kullanışsız. 30 sn ise telefonu kapattıktan sonra cebe koymak için beklenmesi gereken çok uzun bir süre geliyor. Monuel olarak tuş kilidine alınabilmeliydi.
    Bekleme ekranındaki kısayollar değiştirilemiyor. Bence değiştirilebilmeliydi. Hatta ekranın görüntü dışında altında 5 adet kısayol mevcutken buların mesela medyaplayer ekranda tekrar bir kısayola sahip. Bence çok saçma onun yerine tuş kilidini manuel kısayol yapsalarmış bence çok daha iyi olcakmış.
    Telefonun pil süresi ile ilgili birtakım sorular var. bunları cevaplamak için henüz erken. Çünkü yeni olduğu için hem karıştırılıyor, hemde bazen bilgisayara bağladığım için ister istemez şarj takviyesi oluyor.
    Telefonun içine mp3 vs. atmak için phonesuit programı file manager kısmını kullanamıyorsunuz. File manager ile sadece telefonda çektiğiniz resimleri vs. bilgisayara alabiliyorsunuz, Yani program tek yönlü çalışıyor. Mp3 atmak için telefonu usb memory olarak göstermek zorundasınız, bunu yapmak için ilginç olan telefonu önce kapatmak zorunda kalıyorsunuz, Yani telefon açıkken Usb memory olarak kullanılamıyor (NE SAÇMA). En azında phone suit programı çift yönlü çalışsa oradan atabilirdiniz...

• Adamlar biraz aceleye getirmişler galiba kesin bi tüyo almışlardır nokia sony samsung vs..böyle bir model üzerinde çalışıyor diye.Yoksa bu kadar eksiklik karmaşa olmaması gerekirdi bana erken doğum gibi geldi ve fiyatından dolayıda fazlaca oportunist
  • telefonu kullanalı 2 hafta oldu ve gayet memnunum!! bu özelliklerde bir telefon almaya kalksanız bir tanesi 600 ytlden 1200 ytl yapıyor ve 2 telefon taşımış oluyorsunuz. Bu telefona ise 799 ytl verilince fiyatı fazla oluyor. Ben bu fiyat olayını baya düşünüp bu kanıya vardım..

Herkesin bakış açısı farklı tabi

Öncelikle eğer dokunmatik ekran kültürü olmayan biri varsa hiç almasın telefonu..
    Kamera özelliği istiyorsa bir digital kamera değil..
    Ama önyargısız olup, işini kolaylaştırmanın farkında olan biriiyseniz hiç kaçırmayın derimm..

• quote:

Orjinalden alıntı: dj-arivero

telefonu kullanalı 2 hafta oldu ve gayet memnunum!! bu özelliklerde bir telefon almaya kalksanız bir tanesi 600 ytlden 1200 ytl yapıyor ve 2 telefon taşımış oluyorsunuz. Bu telefona ise 799 ytl verilince fiyatı fazla oluyor. Ben bu fiyat olayını baya düşünüp bu kanıya vardım..

Herkesin bakış açısı farklı tabi

Öncelikle eğer dokunmatik ekran kültürü olmayan biri varsa hiç almasın telefonu..
    Kamera özelliği istiyorsa bir digital kamera değil..
    Ama önyargısız olup, işini kolaylaştırmanın farkında olan biriiyseniz hiç kaçırmayın derimm..

tamamda 2. hat için bu özelliklere gerek yok bu özellikten daha fazla özellikli telefon+1100 alırsın daha ucuza gelir 2 hat aynı anda çalışıo die şişirmişler

• Telefonla iletişim için bir kızılötesi bile yeterliydi bırakın bluetootu..Bende katılıyorum acele ile çıkan bir telefon olduğuna.Fiyatı kesin düşer..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SINIRSIZ -- 11 Mart 2007; 12:03:23 >
  • DST02 yi beklemek lazım.
  •  ::: Çift Sim Kartlı General Mobile DST01 ::: Resimler Eklendi !!!

ilan bilgilendirme amaçlıdır şu anda satılmıyor.

Çift Kartlı Tuş Takımı olan Yeni model Yakında

Cep Servis

Ücret şu anda belli değil
    D600 Samsung Telefona benziyor.
    Çok Yakında 2 Yıl Garantili olarak Satış a eklenecektir.
    Tuş Takımı olan ilk 2 sim kart aynı anda aktif olarak çalıştıran model
    Türkiyeye ilk gelen modeli General Mobil DST01 de tuş takımı yoktu.
    içinde Türkçe var.

www.cepservis.com.tr

• General Mobile dst01 alalı 1 hafta oldu. 3 gün kullanabildim, her gün şarj gerekti, tel yeni olduğundan fazla kurcalandığından olduğunu düşündüm, uzun konuşma sonrası pil kendini toparlayamıyor, boş görülüyor, açıp kapayınca, pil tekrar normal dolu görülüyordu.
    4. gün 2. pili telefon kapalıyken şarja taktım, 12 saat sonra tüm uğraşılarıma rağmen telefon birdaha asla açılmadı, diğer pili de denedim, pili çıkarıp bekleyip denedim asla çalışmıyor. Koysepete com'dan almıştım 7 gün dolmadığından geri postaladım, yenisini bekliyorum, teknik servis inceliyecekmiş.
    3 günlük deneyimim ise; Telefon rehberi çok yetersiz, sim rehberini kullanmayı hiç sevmem, bunda kullanmak zorunda kaldım, MP3 çalar fena değil, avea ve tcell ile kullandım, konuştuğum kişiler seste sürekli bir yankılanma olduğunu söylediler, daha fazla deneyim sahibi olamadan telefon bozuldu, tabii bu da beni telefondan soğuttu.

• Telefonum koysepete den 2 gün içinde yenisiyle değiştirilerek geri gönderildi, kendilerine buradan teşekkür ediyorum.
    Şu anda 2 hat birden düzgün çalışıyor. Telefonun fazla bir özelliği yok ama sadece konuşmak ve mp3 dinlemek için kullanılacaksa tatmin edici, Tel rehberine alışmak zaman alacak, Rehber için kart kullanılamıyor, ve pc den rehberi kopyalayamıyorsunuz, tel hafızasına tüm rehberi tek tek elinizle doldurmak, ya da rehberi 2 sim karttan kısıtlı olarak kullanmanız gerekiyor.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.