Şimdi Ara

::: Çift Sim Kartlı General Mobile DST01 ::: Resimler Eklendi !!! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
0
Favori
67.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ilk alanlar satmıştır bile ama bende aldım bu telefondan, bakalım nasıl bişey..
  • quote:

Orjinalden alıntı: SaB_

ilk alanlar satmıştır bile ama bende aldım bu telefondan, bakalım nasıl bişey..

Abim N72 verip bu cihazı aldı.Birkez servise gitmiş, yazılım güncellemesi yapılmış.Forumlarda baktım ki dst 01 modellerinin sıfırken ilk alındığında mecburen servise gidip yazılım güncellenme yapılması gerekiyormuş.Aldıktan sonra bide dikkat ettikte devamlı kendiliğinden ışığı yanıp sönüyor,bu soruna yanıt bulamayınca gm nin başka bir modelini sıfır aldı.Bu dst01 ise satmak için aldığı yere geri bıraktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VeLiDeSiDeRo -- 7 Mayıs 2008; 17:32:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: VeLiDeSiDeRo

quote:

Orjinalden alıntı: SaB_

ilk alanlar satmıştır bile ama bende aldım bu telefondan, bakalım nasıl bişey..

Abim N72 verip bu cihazı aldı.Birkez servise gitmiş, yazılım güncellemesi yapılmış.Forumlarda baktım ki dst 01 modellerinin sıfırken ilk alındığında mecburen servise gidip yazılım güncellenme yapılması gerekiyormuş.Aldıktan sonra bide dikkat ettikte devamlı kendiliğinden ışığı yanıp sönüyor,bu soruna yanıt bulamayınca gm nin başka bir modelini sıfır aldı.Bu dst01 ise satmak için aldığı yere geri bıraktı.

Bu sorunun bütün dst01 lerde olduğunu sanmam. forumda hiç bahsedilmemiş, zaten aldığınız telefon sorunluymuş servise falan gitmiş gelmiş, ikinci el cihaz alırken sorunsuz, servise gitmemiş cihazları tercih etmekte fayda var, tabii ki hiç biri sıfır gibi olamaz..

• Arkadaşlar bu telefon çok hoşuma gitti üstelik 350 ytl civarı. Kullanımı nasıl peki, diğer çift hatlı tellerdeki ses problemleri bunda da var mı? Eğer sorunsuzsa hemen almayı düşünüyorum arkadaşlar, yardımcı olursanız sevinirim

Edit: Pardon arkadaşlar, benim dediğim model DST11 miş. Bunun hakkında bilgisi olan var mı?

http://www.nebbu.com/index.php?p=show&pid=184873&k_id=2275&kn=GENERAL+MOB%DDLE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çerkez -- 7 Mayıs 2008; 22:41:36 >

• quote:

Orjinalden alıntı: çerkez

Arkadaşlar bu telefon çok hoşuma gitti üstelik 350 ytl civarı. Kullanımı nasıl peki, diğer çift hatlı tellerdeki ses problemleri bunda da var mı? Eğer sorunsuzsa hemen almayı düşünüyorum arkadaşlar, yardımcı olursanız sevinirim

Edit: Pardon arkadaşlar, benim dediğim model DST11 miş. Bunun hakkında bilgisi olan var mı?

http://www.nebbu.com/index.php?p=show&pid=184873&k_id=2275&kn=GENERAL+MOB%DDLE

Valla oldum olası bu kayan kapak sistemine ısınamadım, bana hış gelmiyor ancak özellikleri fena değil gibi ve kayan kapaklı diğer telefonlara göre daha şık gözüküyor..

• Arkadaşlar telefon geldi, kutusundan bilgisayar bağlantı kablosu, kulalık, şarj aleti, iki adet pil ve iki adet 1gb mini sd kart çıktı. Telefonu baya kullanışlı geldi bana kalem kalibrasyonunu yaptıktan sonra sorunsuz çalışıyor zaten.. iki hatta da konuşma denemeleri yaptım, çift hat özelliği de sorunsuz çalışıyor, iyi ki tercihimi bu telefondan yapmışım..
  • Arkadaşlar bu telefonun yada genel olarak General Mobile ların hangi işletim sistemini kullandığını çözebilen var mı? Bu telefon için program yada oyun bulunabiliyor mu? yardımcı olursanız sevinirim..
  • valla aldım gitti, bir ara 199 a düştüğünde iyi niyetlenmiştim sonradan bu ses sorunları nedeniyle vazgeçtim. Yok yankı, yok ses kısıklığı. bu sefer aldım 150ye cekildim kenara, bir de cift hatlı kullanalım :)) İnş bi sorun çıkmaz, haberi veren arkadaşa teşekkürler.
  • Arkadaşlar bu telefonu kesınlıkle tavsıye etmem,ben yaklasık bır yıl kullandım cankeş ettı benı,resmıne şeklıne kımse aldanmasın,telefonun ekran dokunmatıgı kırıldı ve ortada kaldım,butun tusşlar ekranda oldugu ıcın hıc bır fonksıyonu calışmıyo,sadece arama yapabılıyosunuz gelen aramaları cevaplıyosunuz,gelen mesajları okuyamıyosunuz,rehbere gıremıyosunuz,galerıye gıremıyosunuz,onun ıcın tavsıyem adam gıbı tuşlu bır telefon alın o bıcım nokıa lar dururken cıft hat muhabbetıne almayın derım,gerekırse cıft telefon tasırım bır daha bu telefonların yuzune bakmam.
  • general mobile dst100 2 ay önce aldım konuşurken elim bir tuşamı bastı ne oldu anlıyamadım ahizeden gelen ses kesildi bir türlü bulamadım fabrika ayarlarına geri döndüm yine olmadı bana yardımcı olabilirmisiniz şimdiden teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.