Şimdi Ara

::: Çift Sim Kartlı General Mobile DST01 ::: Resimler Eklendi !!! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
0
Favori
67.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu sim kartlı telefon var diyen arkadasım sadece resım koymusssn oraya?

iş mi şimdi bu

nerden bilcez o fiyat ve de o özellikte oldugunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: dj-arivero

bu sim kartlı telefon var diyen arkadasım sadece resım koymusssn oraya?

iş mi şimdi bu

nerden bilcez o fiyat ve de o özellikte oldugunu

İki mesaj önce benim anlattıklarımı okursan veya benden önce bu telefonu kullanan arkadaşların yazdıkları yorumları okursan ve bu konunun ilk birkaç mesajına bakıp buraya yorum yazmazsan bilebilirsin öyle mi değil mi...
  • apollo nickli arkadasım sana ne oldu birden anlamadım?? kefal olmak böyle birşey galiba
    herhalde general mobile telefonlar için dememişimdir bu lafları
    çünkü artık herkes tanıyor ve çalıştığını fiyatını biliyor..

ben sadece ekinci fatih nickli arkadasa soledım yazmıs oraya bi link ıste yok 350 ytl fln ama sadece resımden olusuyor.

Neyse anlamıssındır umarım,hadi sana ii forumlarr

• Muhteşem bir marka olacak buna inanıyorum.Diğer çift simkartlı üreticiler gibi kendisini yurtdışından bir marka olarak göstermeyen ve bunu büyük bir cesaretle biz kullanıcılara açıklayan drv nin yönetim kuruluna en içten sevgiler.Sizin gibi dürüst yöneticiler oldukça bizler TÜRK HALKI olarak sizin gibilerin daima yanında olacağız.Amerikanın motorolası varsa TÜRKİYE ninde artık bir ceptelefonu markası DRV var.DRV ye hepbirlikte sahip çıkalım.%100 türk sermayesi olan DRV nin bu cihazını şimdiden 7 arkadaşımla ön sipariş verdik.Sizinde içinizde biraz bir milliyetçilik duygusu varsa teknolojinin en gelişmiş hali olan DRV ye bakmadan telefon almamanızı öneririm.Milyarlarca dolar türk lirasını ülkemizden götürenlere çanak tutmayalım....
  • bu DRV neyin nesi (galiba telefon)ama bir açıklsana kardeşim....
  • bu telefonun işletim sistemi nasıl
  • arkadaşlar,
    ben bir tel satıcısına sordum bu general mobile'ı(çift sim çalıştıran diye sordum-modeli hakkında bilgim yok). dediki:
    "EYLÜLDE 350 YTL YE GELECEK ELİMİZE".
    yani tahmin ettiğiniz gibi fiyatları makul seviyeye iniyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bogrt -- 30 Ağustos 2007; 17:16:29 >
  • ne demek istemiş yani su an 840 dan alanlar salak mı?
  • malesef teknoloji dünyası böyle..
    ama napcaksın, acil lazım oluyo; almak zorunda kalıyosun; zamanla aldığın o şey ucuzluyor ve salak gibi oluyorsun,evet.
    ama önemli olan ihtiyacınızı karşılamak,boşverin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasantalya

Selam...
    Alan birisi olarak birtakım yorumlar yapmak istiyorum.
    İyi yanlarını çok fazla saymayacağım, çift hattın aynı anda kullanulması vs. vs.
    Bunları herkes zaten biliyor. Ben biraz test ederken gördüğüm eksikliklerden bahsedeceğim ama sakın almayın çok kötü şeklinde anlaşılmasın sonuçta ben tek telefona geçtiğim için memnunum... bunu ancak sürekli çift telefon taşımak ve kullanmak zorunda kalanlar anlar diye düşünüyorum, yoksa özelliklerine göre çok pahalı bir telefon...

Rehber hafızası 300 olarak sabit ki bence en büyük dez avantajı bu. Gerçi her isme birden fazla isim alıyor ama yine de 300 yetersiz., hele çift hat kullanmak zorunda kalan kişiler muhtamelen çok fazla sayıda kayıtları vardır. Ortak rehber olması çok iyi eskiden hangi numara hangi telefonda diye arar duruduk ,numarayı birinde bulduktan sonra hadi diğer hat ise bir elinde baktığın rehber diğer elinde çevirdiğin rehber garip ve kullanışsız bir görüntü olurdur

İkinci sorun internal hafıza buda telefon aldığınızda 94KB (yanlış okumadınız ) civarı zamana göre abudik gubidik bir rakam. buraya kaç resim veya mp3 sığdırabilirsiniz?

Üçüncü büyük sorun yanından çıkan ne bir driver cd si ne bir phone suit programı ve yeterli manuel bile yok. Sitesinde zorlamayla koyulmuş bir modem driver ve phone suit programı var ki bu program bu telefon için yazılmamış bazı özellikleri tesadüfi çalışıyor bile diyebilir. Mesela sim karın rehberine girip edit etmek istediğinizde sadece bir adet sim karta ulaşabiliyorsunuz. Telefon rehberine gelice bir isme fazla kayıt almasına karşın sadece bir telefon numarasını editleyebiliyorsunuz. Kalan numaraları ya telefondan editleyeceksiniz yada ben bir yolunu buldum talep olursa anlatırım. (Uzun yol)

Şimdilik bu kadar devam edecek.........

quote:

Devam....
    Telefon rehberine outlook ve outlook expresden import seçeneği var ama import ettiğinizde bazı numaraları almıyor ve doğum gününe 2037 diye garip tarih uyduruyor.

telefonun çözünürlüğü stylus için çok yetersiz 176*220 pixel cvarında tam tespit edemedim... Bu çözünürlükte ekran klavyesine baktığınızda numaralar yeterince okunaklı fakat harfleri okumak için çok keskin gözler gerekiyor ve kapladığı karakter alanları çok küçük kalemle hedefi tam vurmak için ustalık gerekiyor.. Görme sorunu olanlar ve yaşlıların kullanması imkansız gibi görünüyor.

Ses kalitesi tahminimden iyi çıktı . melodileri çok güzel diyebilirim. bu arada bir test edip bir numara çalarken diğer numarayı aradığınızda arayana numara meşgul veriyor. Yani aynı anda iki numaranın çalması mümkün olmuyor. biri sizi araken bir başkasının aradığından haberiniz olmuyor. Fakat siz bir numara ile konuşurken diğieri çalabiliyor..

quote:

Tekrar ben.....

Bu arada içinden çıkan usb kablo standart değil yani bilgisayardan şarj edebilmek veya usb memory olarak birtakım bilgiler yükleyebilmek için kablosunu yanında taşımalısınız ki bu da çok üzücü. standart mini usb kablo olsaydı bu gün her yerde mevcut hiç zorluk olmazdı...
    Birisi işletim sistemini sormuş anladığım kadarıyla birçok özelliği kırpılarak özelleştirilmiş bir windowsCE ye benziyor..
    Telefona java program yüklemek dahi mümkün değil bu da bir başka negatif özellik bu gün kendi işletim sistemine sahip olanlarda bile en basit telefonda dahi neredeyse java yükleyip genişleyebilmek veya farklı oyunlar oynayabilmek mümkün...
    Böyle pda türü bir telefona bence mutlaka birtakım banka şifreleri veya farklı özel bilgiler yüklenebilecek şifreli veya şifresiz birtakım notlar alınabilecek bir yazılım olaması gerekirdi.

quote:

DST-01 in üzerindeki tecrübelerimin devamı....
    Telefonu kullanırken yeni bir sorunla kaşılaştım, yanlız sorun bendeki telefona özgümü genelindemi var bilemiyoru. Master sim kartta avea, slave de ise turkcell kullanıyorum. Telefondan dışarıyı arayınca genelde sorun olamamakla beraber aveaye dışarıdan gelen aramalarda büyük çoğunlukla karşı taraf kendi sesini gecikmeli olarak duyduğunu ifade ediyor ve anlaşmakta zorlanıyoruz..
    Ayrıca handfree ye alınca özellikle sesi çok açıksa karşı taraf sesin kesik kesik geldiğini ifade ediyor.
    Mp3 dinlerken özellikle kulaklıkta ses çok güzel.
    Telefonu kendizin tuş kilidine alamıyorsunuz, otomatikte 5sn 30sn vs. gibi seçenekler var. 5 sn çok kısa bir süre kullanışsız. 30 sn ise telefonu kapattıktan sonra cebe koymak için beklenmesi gereken çok uzun bir süre geliyor. Monuel olarak tuş kilidine alınabilmeliydi.
    Bekleme ekranındaki kısayollar değiştirilemiyor. Bence değiştirilebilmeliydi. Hatta ekranın görüntü dışında altında 5 adet kısayol mevcutken buların mesela medyaplayer ekranda tekrar bir kısayola sahip. Bence çok saçma onun yerine tuş kilidini manuel kısayol yapsalarmış bence çok daha iyi olcakmış.
    Telefonun pil süresi ile ilgili birtakım sorular var. bunları cevaplamak için henüz erken. Çünkü yeni olduğu için hem karıştırılıyor, hemde bazen bilgisayara bağladığım için ister istemez şarj takviyesi oluyor.
    Telefonun içine mp3 vs. atmak için phonesuit programı file manager kısmını kullanamıyorsunuz. File manager ile sadece telefonda çektiğiniz resimleri vs. bilgisayara alabiliyorsunuz, Yani program tek yönlü çalışıyor. Mp3 atmak için telefonu usb memory olarak göstermek zorundasınız, bunu yapmak için ilginç olan telefonu önce kapatmak zorunda kalıyorsunuz, Yani telefon açıkken Usb memory olarak kullanılamıyor (NE SAÇMA). En azında phone suit programı çift yönlü çalışsa oradan atabilirdiniz...

Arkadaşım birçok özelliğini gayet güzel açıklamış. Çift telefon taşımaktan fazlasıyla sıkılmış biri olaraktan gayet mantıklı gelen bir telefon benim için.

GM DST01 çift sim kartı sorunsuz olarak çalıştırıyor ve çift telefon taşımanın haricinde de kolaylıklar sağlıyor. Örneğin bir simde kayıtlı olmayan numarayı diğer simden kullanabiliyorsunuz. Yani iki simdeki tüm bilgileri rahatlıkla birlikte kullanıyorsunuz.

Tuş takımının olmamasını ilk başlarda dezavantaj olarak görürken sonraları güzel bir şekilde el alışıyor ve telefon daha kullanışlı hale geliyor. Buradaki tek dezavantaj, elinizde ağır birşey taşırken diğer elinizle mesaj yazamıyorsunuz. Sadece belirli özellikleri tırnağınız yardımıyla kullanabiliyorsunuz.

Diğer arkadaşlarınkını bilmiyorum ama telefonun şarjı, elimde devamlı oynamama rağmen 3 tam gün gidiyor ki bu yeterli bir rakam. Telefonu kendi haline bıraksam en az 5 gün gidecek gibi görünüyor. Üstelik seyahat için yedek bataryasıda var. Birçok telefon 600 ve 800 lük batarya kullanmasına rağmen bu 1000lik.

Yanında 512 MB Kingston micro sd hafıza kartı çıktı bu da telefonun dahili hafızasının küçük olması sorununu gereksiz kılıyor.

Ses kalitesi, özellikle kulaklıkta çok iyi. Resim ve videolar yüksek çözünürlükte çekildiğinde, bilgisayara aktarıldığında telefonda görülenden çok daha iyi.

Son mesajda yaılan ses gecikmesi ve ses kesilmesi problemi bende olmadı.

Telefonun işletim sistemi Win200 olarak geçiyor. Eksiklerida arkadaşların anlattığı gibi çok. Fakat benim işimi görüyor.

Arkadaşların anlattıkları dışında bende önemli birkaç eksikten söz edeyim.

Telefon # tuşuna uzun basınca sessiz moduna alıyor fakat sessiz dediği modda titreşim var. Yani titreşimsiz bir sessiz modu mevcut değil. Ama şu şekilde üstesinden geldim.
    - Melodi oluşturdan sessiz ve titreşimsiz, sadece tek ışık koyarak bir melodi oluşturdum (Menü içine girildiğinde daha iyi anlaşılır.)
    - Profillerden birini feda edip (Ben İç Mekanı feda ettim) istenilen zil sesine, kendi oluşturduğum melodiyi koydum ve sessiz mod yaptım.

Diğer eksik ise ajandaya doğum günü kaydedemedim. Günlük- Haftalık- Aylık tekrarlama seçenekleri var. Yıllık diye bir seçenek koyulmamış. Telefon rehberinde doğum günü diye bir seçenek var ama, onunda uyarıp uyarmadığı veya uyarıyorsa saat kaçta uyardığı falan belli değil. Bu olayıda şu şekilde çözeceğim:
    - Her yıl sonunda tüm doğum günlerindeki yıl hanelerini bir sayı arttıracağım.

Bu iki özellik hakkında benim bilmediğim olumlu bir bilgiye sahip sahip olan varsa yazarsa sevinirim.

Tuş kilidine alamama olayı üzücü ama 5 sn ye ayarlandığında sadece bekleme modundayken sorun oluyor, hemen kilitleniyor fakat bekleme modu haricind e bir yerdeyseniz zaten tuş kilidi kapanmıyor yani işleminiz yarım kalmıyor.

Son olarak şunuda unutmayın. General Mobile markasının ünlü General markasıyla bağlantısı yok ve site içeriğide tatmin edici değil. Fiyatının yakın zamanda büyük bir düşüş yaşayacağı kesin görünüyor.

General Mobile Türkiye'ye ilk giren çift simkartlı telefon markası fakat diğer ülkelerde de birçok marka türemiş durumda. Verson, Raks vs.

Bence her ne kadar eksikleri olsada çift simkartın kolaylaştırdıkları eksikleri elimine ediyor.

quote:

Orjinalden alıntı: therebeder

benim ikinci hattım çalışmıyor telefon garantisiz yapabileceğim birşey varmı birinci hattı okuyor ikincisini okumuyor sadece ikinci hattı taktığım zaman insert card yazıyor yardımlarınız bekliyorum

Telefon ayarlarındandan ilk seçenek olan Dual Modu aktifleştirirsen sorun çözülür, tabi telefonun bir arızası yoksa.

quote:

Orjinalden alıntı: excalibur07

ARKADAŞLAR
    BEN ŞUNU SORMAK İSTİYORUM.

HERŞEY GÜZEL HARİKA BENİM İSTEDİĞİM GİBİ.

AMA BEN GECE 12 DEN SONRA TURKCELL HATTIMI KAPATIYORUM VE DİĞER HATTIM AÇIK KALIYOR. 2 TELEFONDA BUNU YAPMAK KOLAY
    PEKİ BU GENERAL MOBILE DA DİĞER HATTI KAPATMAK VE 1 HATTA DÜŞMEK MÜMKÜNMÜ???

ACİL CEVAP LÜTFEN...

Evet mümkün arkadaşım, yine üstte söylediğim yerden çift hat, herhangi bir diğer hattı kullanmak mümkün. Ama daha çok kapatacağın hattı 2. yuvaya takmanda fayda var. Çünkü ikinci hattın bazı menüleri çalışmamakta. Turkcell menü gibi.

• benim için şart oldu artık bugün bir tane aldım umduğumdan çok daha iyi çıktı gerçekten çok iyi özellikleri var akıllı telefon adına yakışacak şekilde şuan için 499 ytl yakında daha da düşebilir dst11 modelinin tuş takımı var sadece başka hiçbir ek özelliği yok sırf şekil dursun diye neredeyse iki katı para vermek mantıksız geldi bana 2 adet pille gelen başka telefonda yok herhalde piyasada hafıza kartı 256 ama 2gb micro sd zaten 40 ytl sorun değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xander -- 15 Eylül 2007; 23:40:06 >
  • kullanmayın memnun değilim 2tel taşı daha ii
  • evet kullanması biraz kasıyor kolay değil ama alışırım ben benim için sorun olmaz severim bu tip aletleri ben 3 telefon taşımaktan bunaldığım bir anda bunu aldım birkaç telefon taşımaktansa bunu kullanmak bence daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xander -- 15 Eylül 2007; 23:45:13 >
  • 3. sayfanın sonlarına dğru yazdığım bu telefon hakkındaki yorumumda Java ile ilgili herhangi bir şeyi yükleyemediğimi söylemiştim. "Phone Suite" adı altındaki çin işi programı da kullandım, ama ondaki Java yükleme yerinden bile hiçbir jar ve/veya jad dosyası yüklenmedi. Önce telefona dosyayı yolluyor (Biraz bekletiyor yani), sonra yüklenemedi iletisi yazıyor.

Bu telefona Java programı ve/veya oyunu yüklemeyi başaran veya başka türlü bir yolunun olabileceğini düşünen varsa burada belirtirse sevinirim.

Ayrıca Phone Suite programı DST11 için de oluyor mu bilmiyorum ama; DST01 için Tel. Rehberi, Mesajlar ve birçok özellik için gayet kullanışlı. Mesajları yedekleyip, tel. bilgisayara bağlıyken onun üstünden mesaj atabilmek de cabası. (Bilgisayarda iken, bilg. klavyesi ile SMS atmaya kalkınca tabi 10 mesajın üstüne çıkabiliyorsunuz. Aman dikkât Aveası olanlar, siz dikkat etmeyebilirsiniz )

• Arkadaşlar yorumları 3. sayfadan itibaren tamamını okudum. General mobile ve DRV ile ilgili kimsenin bilmediği yada burada açıklamadığı bir bilgiyide sizinle paylaşmak istiyorum. İki telefon da çinde kopyalama yapan CECT isimli bir firmaya ait internette araştırırsanız general mobile ın ilk çıkan modelinin aynısını görebilirsiniz. general mobile ve DRV bu telefonları bu firmaya yaptırıp üzerine kendi markalarını vurarak türkiyede satışa sunuyorlar. Telefonlar aslında ilk üretimde tek imei numarası ile üretiliyor ve bu telefonlara verilen imei aralığı kopyalama yapan bir firmaya ait olduğu için türkiyede yasaklanmış bir aralığa sahiptir. Cihaz türkiyeye getirildiğinde 1 ayçalıştıktan sonra kapanıyor ve kayıt altına alamıyorsunuz. Kayıt yaptırmak istediğinizde abone merkezinde arkadaşlar bunun IMEI numarası değişmiş diye bilgi veriyorlar ve kayıt işlemnin tamamlayamıyorlar. Bu telefonlar sadece belli bölgelerde satılıyor. General Mobile ve DRV markalı ürünler aslında CECT firmasının yapmış olduğu telefonlardır. Bunu üzerine basa basa söylemek istiyorum çünkü bazı arkadaşlar yerli telefon diye bahsetmişler bu telefonlar yerli telefonlar değildir. Bende bu bilgilere uzun araştırmalar sounda ulaştım. Aslında aklıma takılan kısım ve daha cevabını bulamadığım radyasyon oranı!!! Acaba bu ürünler çinlilerin yaptığı diğer ürünler gibi sağlığı düşünmekten ziyade sadece para kazanmak içinmi yapılmış????

Telefonların fiyatlarına gelince fiyatlar oldukça yüksek general mobile in ilk modelini yani dst01 i ele alırsak yabancı satış sitelerinde ytl ye çevrildiğinde 140 ytl gibi bir rakamlar satılıyor. %44 vergi olduğunu düşünürsek telefon 200 YTL ye geliyor.bu firmaının 1 cihazdan %100 kar ettiğini düşünürsek telefonun fiyatı 400YTL Yapıyor. Bu rakamın %18 inide devlete versek Ortaya çıkan rakan sadece 440YTL yapıyor ama satış fiyatı 600YTL civarında.

Telefonun yazılımı CECT firmasının 2 hatlı telefonlarında kullandığı yazılımın aynısıdır.General Mobile sadece Türkçe çevirisini yapmıştır. Bilgisayar yazılımları ise CECT firmasının orjinal yazılımlarıdır ve telefonda çift simkart problemleri yanlış kapanmada ve resetlenmelerde 2. IMEI numarası silindiği için 2. hattı çalıştıramama problemi olmaktadır.

General Mobile in öncü bir firma olduğu Türkiye için bir gerçek adamlar düşünüp imal ettirmişler. Ama şuda bir gerçek onlar gibi daha çok firma çıkacak. Buna ilk örnek DRV markası ile çıkacak olan firma ve bunun arkası gelecek ve rekabet başlayınca kampanyalar ve fiyatlar alıcının yüzünü güldüreceğinden emin olun.

Ben CECT firmasının üretmiş olduğu çift hatlı telefonunu kullanıyorum. ve telefonu kullanmaya başladıktan sonra telefon ve bu firma ile ilgili bir çok bilgiye ulaştım. Telefonu ile ilgili sorunu olan varsa yardımcı olmaya çalışırım.

• quote:

Orjinalden alıntı: TechTech

Arkadaşlar yorumları 3. sayfadan itibaren tamamını okudum. General mobile ve DRV ile ilgili kimsenin bilmediği yada burada açıklamadığı bir bilgiyide sizinle paylaşmak istiyorum. İki telefon da çinde kopyalama yapan CECT isimli bir firmaya ait internette araştırırsanız general mobile ın ilk çıkan modelinin aynısını görebilirsiniz. general mobile ve DRV bu telefonları bu firmaya yaptırıp üzerine kendi markalarını vurarak türkiyede satışa sunuyorlar. Telefonlar aslında ilk üretimde tek imei numarası ile üretiliyor ve bu telefonlara verilen imei aralığı kopyalama yapan bir firmaya ait olduğu için türkiyede yasaklanmış bir aralığa sahiptir. Cihaz türkiyeye getirildiğinde 1 ayçalıştıktan sonra kapanıyor ve kayıt altına alamıyorsunuz. Kayıt yaptırmak istediğinizde abone merkezinde arkadaşlar bunun IMEI numarası değişmiş diye bilgi veriyorlar ve kayıt işlemnin tamamlayamıyorlar. Bu telefonlar sadece belli bölgelerde satılıyor. General Mobile ve DRV markalı ürünler aslında CECT firmasının yapmış olduğu telefonlardır. Bunu üzerine basa basa söylemek istiyorum çünkü bazı arkadaşlar yerli telefon diye bahsetmişler bu telefonlar yerli telefonlar değildir. Bende bu bilgilere uzun araştırmalar sounda ulaştım. Aslında aklıma takılan kısım ve daha cevabını bulamadığım radyasyon oranı!!! Acaba bu ürünler çinlilerin yaptığı diğer ürünler gibi sağlığı düşünmekten ziyade sadece para kazanmak içinmi yapılmış????

Telefonların fiyatlarına gelince fiyatlar oldukça yüksek general mobile in ilk modelini yani dst01 i ele alırsak yabancı satış sitelerinde ytl ye çevrildiğinde 140 ytl gibi bir rakamlar satılıyor. %44 vergi olduğunu düşünürsek telefon 200 YTL ye geliyor.bu firmaının 1 cihazdan %100 kar ettiğini düşünürsek telefonun fiyatı 400YTL Yapıyor. Bu rakamın %18 inide devlete versek Ortaya çıkan rakan sadece 440YTL yapıyor ama satış fiyatı 600YTL civarında.

Telefonun yazılımı CECT firmasının 2 hatlı telefonlarında kullandığı yazılımın aynısıdır.General Mobile sadece Türkçe çevirisini yapmıştır. Bilgisayar yazılımları ise CECT firmasının orjinal yazılımlarıdır ve telefonda çift simkart problemleri yanlış kapanmada ve resetlenmelerde 2. IMEI numarası silindiği için 2. hattı çalıştıramama problemi olmaktadır.

General Mobile in öncü bir firma olduğu Türkiye için bir gerçek adamlar düşünüp imal ettirmişler. Ama şuda bir gerçek onlar gibi daha çok firma çıkacak. Buna ilk örnek DRV markası ile çıkacak olan firma ve bunun arkası gelecek ve rekabet başlayınca kampanyalar ve fiyatlar alıcının yüzünü güldüreceğinden emin olun.

Ben CECT firmasının üretmiş olduğu çift hatlı telefonunu kullanıyorum. ve telefonu kullanmaya başladıktan sonra telefon ve bu firma ile ilgili bir çok bilgiye ulaştım. Telefonu ile ilgili sorunu olan varsa yardımcı olmaya çalışırım.

bilgiler için teşekkürler.general mobile denen telefon gerçekten o fiyatı asla etmez.rekabetin artacağı kesin.
    ancak anlayamadığım:
    yani bu çift hatlı çin malı telefonların birsüre sonra bir hattının kapanma tehlikesi mi var gerçekten?

• Konuda bahsettiğim Türkiye dışından sizin getirdiğiniz her telefonun kapanma olasılığı var. Bahsedilen kapanma IMEI numarasının kaydedilememesinden dolayı kaynaklanıyor. Bu kapanma türkiyede distributor aracılığı ile getirilen telefonlar için geçerli değil çünkü yasal yoldan getiriliyor. Dışarıdan telefon getirmeyi düşünüyorsanız yapmanız gereken telefon kayıt ettirme ile ilgili telekominikasyon kurumunun Mobil cihaz Kayıtları ile ilgilenen telefon numarasını ( 0 312 232 23 23 ) arayarak IMEI numarasının türkiye kayıtlarına uygun olup olmadığını kontrol ettirmek. Size hemen cihazı türkiyede kayıt ettrip kullanabileceğinizi yada çalışmayacağının net bilgisini veriyorlar. Ve kayıt işlemini yine abone merkezlerinden pasaport ile yaptırabiliyorsunuz. ( Unutmayın 1 kişi yılda sadece 1 cihaz kayıt ettirebilir. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TechTech -- 24 Ekim 2007; 10:14:34 >
  • ARKADAŞLAR ÇOK RİCA EDİYORUM.BİRİNİZ DTS01 DEKİ MIDI 3 Ü BURAYA UPLOAD EDEBİLİRMİ VEYA MAİLİME YOLLAYABİLİRMİ? AŞIĞIM O MIDIYE AMA HİÇ BİYERDE BULAMIYORUM:(

msn:kimyaegr@hotmail.com
  • arkadaşlar bu telefon için önerdiğiniz bi mp 4 converter var mı ben mp4 açamıyorum da:
  • arkadaş çok güsel bir konuya el atmış gerçekten bu çinliler her şeyi taklit ediyorlar yazılımı da hepsi biribirine benziyor MP4lerde olduğu gibi bunu farkettim işaillah GENARAL mobile biras para kazanıpta kendinisini NOKİA Connecting people :) gibi orjinalelştirir de türk marksını dünyaya duyurur TECHTECH GÜSEL tespit teşekkürler.....
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.