Şimdi Ara

::: Çift Sim Kartlı General Mobile DST01 ::: Resimler Eklendi !!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
0
Favori
67.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence sorunsuz olarak iki hattı çalıştırmayı başaran bi telefonsa çok fazla özelliği olmasına gerek yok, temel özellikler idare etsin, arıza vermesin yeter...

Ben şarj süresini gerçekten merak ediyorum, nede olsa iki hat aynı anda aktif olacak...

Ayrıca bana öyle geliyor ki GSM operatörleri ne yapıp ne edip bu telefonun kullanılmasını engelleyen kararlar alabilirler... Çünkü piyasada yaygınlaşması hiçbirinin işine gelmeyecek ve zaten rekabetin kızıştığı piyasada daha fazla rekabet ortamı yaratacak...

Düşünsenize aylık 60-70 YTL üzeri fatura ödeyen bi abone sadece bu telefon sayesinde şebeke dışı aramalardan kurtularak faturasını ayda 20 milyon aşağı çekebilirse bu senede 240 milyon yapar ki; bence bu telefonu pahalı yapan şey de diğer özellikleri değil bu olsa gerek...
  • benim işimi görecek bir telefon, tek kafama takılan bataryası ne kadar gidiyor kullanan arkadaşlar lütfen cevaplarmı sorunumu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: SiyahPelerinliAdam
    Ayrıca bana öyle geliyor ki GSM operatörleri ne yapıp ne edip bu telefonun kullanılmasını engelleyen kararlar alabilirler...

Bi b.k yiyemezler..
  • Telefon güzel hele ki çift kart kullanımı çok süper yalnız Türkiye şartlarında biraz pahalı
  • Kullanan varsa bikaç resim çekip koyabilir mi,
    telefonun nasıl resim çektiğini merak ediyorum,
    ayrıca ses kalitesi nasıl?
  • Telefon yaramaz bence. Bluetooth olmaz mı ya bir telefonda. Bunda yok. Kamera 1.3mp ki webcam ler bile bunu geçti artık. Bir üst modellerinin çıkmasını beklemekte fayda var kanımca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerub -- 23 Şubat 2007; 0:02:02 >
  • yaw bu kadar yazı var ama alıp kullanan 1 kişi var oda hiç memnun değil

sırf menümü problem acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: JackDaniels

yaw bu kadar yazı var ama alıp kullanan 1 kişi var oda hiç memnun değil

sırf menümü problem acaba

Bir arkadaşım almış o da hiç memnun değil kolpa diyor ve kesinlikle tavsiye etmiyor

Bir iki defa telefon kapanıp açılmış mı neyse birşeyler dedi ama...
  • arkadaşlar bu telefonun iki hattı aynı anda çalıştırabildiğini herkes biliyor fakat okuduğum bir yazıda farklı iki operatörde iki hatta(mesela turkcell ve avea)sorun yapıyormuş.acaba telefonu deneyen arkadaş bunu denedimi.okuduğum yazının linkini aşağıda veriyorum

http://www.pazar53.com/news_detail.php?id=1384
  • ve sanırım telefon avrupada satılmıyor.sadece çin,hindistan,birleşik arap emirlikleri, azerbeycan, türkiye ve amerikada satılıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: oxee

arkadaşlar bu telefonun iki hattı aynı anda çalıştırabildiğini herkes biliyor fakat okuduğum bir yazıda farklı iki operatörde iki hatta(mesela turkcell ve avea)sorun yapıyormuş.acaba telefonu deneyen arkadaş bunu denedimi.okuduğum yazının linkini aşağıda veriyorum

http://www.pazar53.com/news_detail.php?id=1384

bi o özelliği vardı, eğer dediğin gibiyse hiçbi işe yaramaz.
  • reklamlarda çok hoş gözüküyor...
  • arkadaşlar foumu tek tek okudum herkesin yorumuna teşekkür. ancak bi arkadaşın haffiteb bahsettiği bir konuya yaklaşmak istiyorum. genelde telefonun bluetoothunun olmadığı menüsünün zor olduğu veya tahminime göre spekülatif değerler taşaıyan bazı forum yazılarında eksik yerleririn olduğundan bahsedilmiş.
    ancak bu bir devrim. adamlar bize sahip olmak istediğimiz bir lüks verdiler. bu telefon ilk verisyon. henüz hiç bir sözüm ona güçlü firma bu özelliği barındıran bir gsm üretmedi. ilk telefonunm alcateldi daha sonra bir küçük modeli olan one touch easy modelini aldım ve herkes küçüklüğüne hayran kaldı melodileri ericson 628e göre çok başarılıydı ve tek tuşla menulere girme özelliği vardı. o zaman daha ne olsun diye düşünmüştüm. şu anki tecrübem bana ders oldu. yani bu türünün ilk örneği olan dst01 bana eski alcatelimi ve şuan kullandığım i-mate k-jam arasındaki kısacık dönemde nelerin geliştiğini gösterdi.
    bence general mobile ne kadar güvenilir olduğu sorgulabilir olsada böyle bir telefonu çıkarmakla çok iyi bir iş başardı. ben bluetootha sahip olan iki telefon kullanmaktansa bluetoothsuz bir telefon kullanmayı yeğlerim.

son olarak alıp kullanan ve menüsünden hoşnut olmayan arkadaşın dediklerine bir eklenti yapmak istiyorum.

arkadaşım sanırım daha önce java veya s60 işletim sistemli sıradan telefonlar kullandınız ve kıyaslamayı ona göre yaptınız. çünkü bu telefonlardan sonra dokunmatik ekranlı ve pda klasmanında bir telefona geçtiğinizde özellikle hand recognizing özelliğinden dolayı sıkıntı çekilir ancak kullandıkça bağımlılık yaratır. tıpkı bende oluğu gibi

bu arada biri bu aletim işletim isteminin ne olduğunu söyleyebilir mi. bana linux gibi geldi

• quote:

Orjinalden alıntı: oxee

ve sanırım telefon avrupada satılmıyor.sadece çin,hindistan,birleşik arap emirlikleri, azerbeycan, türkiye ve amerikada satılıyor.

nedense genelde mülsüman kesime hi,tap ediyor....
    çinin çoğunluğu müslüğman olan bölgesinde, türkiyede, azareycanda, araplarda, keşmirde.....
    yani bu marka için söylüyorum. avrupada da çift simartlı telefonlar satılıyor ama farklı markalar adı altında.
  • arkadaşlar telefonun çift sim kartında problem yok gayet iyi ama tek sorun menu kullanımı
    berbat birşey ben iyi bir bilgisayar kulanıcısıyım ama bu mereti kulanmakta sorluk çekiyorum
    araba kullanırken hiç kullanılmıyor

zaten çift hat kullanan kulancı genelde çok yoğun olan bir insandır pda ile ayıracak zamanı yoktur

bazen telefon kilitlendi
    kamera beş para etmez

multimedya iyi ses melodileri de iyi
    gerçekten karizmatik bir telefon
    pda kullanıcıları için iyi telefon

alan arkadaşa satıyorum:(
  • bu fiyata alınacak bir telefon değil.
    bir kaç aya satılmayınca fiyatı düşer.
    acele etmemek lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: izzetac123

arkadaşlar telefonun çift sim kartında problem yok gayet iyi ama tek sorun menu kullanımı
    berbat birşey ben iyi bir bilgisayar kulanıcısıyım ama bu mereti kulanmakta sorluk çekiyorum
    araba kullanırken hiç kullanılmıyor

zaten çift hat kullanan kulancı genelde çok yoğun olan bir insandır pda ile ayıracak zamanı yoktur

bazen telefon kilitlendi
    kamera beş para etmez

Dostum hem telefonu yerden yere vurmuşsun hem de satıyorum diyorsun. şimdiye kadar söylediğin bir iyi söz;

quote:

multimedya iyi ses melodileri de iyi
    gerçekten karizmatik bir telefon
    pda kullanıcıları için iyi telefon

quote:

Valla alan olur mu? Bilmiyorum...

• Arkadaşlar 20.Şubat günü aldım telefonu.hemen anlatayım telefonu size.

Çift Sim Kart olayı süper...Birileri bi soru soruyordu 1.hattan 2.hatto arayınca neoluyor diye?

Cevap : 2.Hat çalarken meşgule alıyor ve cevapsız oluyor.

Sim olayı problemsiz ve süper çalışıyor.

Gelelim menü olayına , kalemi ile çok rahat kullanılabiliyor.Menü geçişlerinde sorun yok , mesaj yazımları elle yazmaktan daha seri .

Kutudan 2 batarya çıkıyor , ilk gece full şarj ettim , 3 günün sonunda şarjı bitti , ki o kadar ilk alışımızın heyecanıyla oynayıp yaklaşık 1 saati aşkın konuşmama rağmen 3 full gün gitti şarjı.beklemiyordum açıkçası

kısaca iyi özelliklerinden bahsedeyim :

çift sim iyi çok verimli.
    telefon seri
    bilgisayardan şarj edebiliyorsunuz.
    şarjı çok iyi gidiyor.
    hafif ve küçük.
    usb disk olarak kullanılabiliyor.

kötü özellikleri ise :

henüz bilgisayara atmadım ama resimleri iyi gelmedi bana.

şu özellik var , videodaki herhangi bir karenin fotografını çekebiliyorsun.

Fiyatı hakediyor çünkü İLK VE TEK ÇİFT SİM KARTLI TELEFON.

1000ytl olsaydı yine alacaktım.

Diğer tek sim kartlı telefonların gözümde ZERRE kadar değeri kalmadı.

Alın pişman olmayacaksınız.

bu telefon iş yapacak.Elbette daha iyi özellikli Çift sim kartlı telefonlar pşyasaya çıkınca bu belki unutulacak ama şuan ne nokia ne diğerleri bu işi yapamamıştı!

tebrikler General mobile ve teşekkürler.

• İlkleri kabul etmek her zaman zordur,ama zamanla alışılır.Bu işin felsefesi,pratiğinde ise esneklik var.Ben şimdi w810 kullanıyorum sorsanız hiç bi sefer radyosunu dinledin mi? el-cevap: deneme maksatlı 1-2 sefer.Hiç mp3 dinledin mi?el-cevap:arabada,dükkanda evde zaten radyo-teyp ıvır zıvır var,tele sıra gelmiyo.Ee o zaman?benim tek yaptığım konuşmak,mesaj atmak,bir de arada sırada iyi bir ortam yakaladım mı resim ve video çekmek.Başka?bluetooth la veri alışverişi yaparım.Arkadaşlar,ben 2 tel taşımaktan 2 farklı şarj aleti kullanmaktan,ceplerimde tel aramaktan yoruldum.Bu makina şimdilik eksiklikleri olsada tam benim formatım.Şimdi w810 u ve nokia 1112 yi okutup bu alete yazılma zamanı.Yaşasın özgürlükkkk....
  • arkdaşım :
    dediklerine katılıyorum.
    fakat aktif kullanımda gerekli olmazsa olmazlar vardır.
    gsm çıktığından itibaren çift tabanca gecenlerdenim. yoruldum artık.
    ama açıkçası peşin pesin söyleyeyim.şu parayı 800ytl (şimdi düz fiatı ) veripde almam doğrusu
    daha bu telefonun kesin özelliklerini bilmiyorum, şimdi ki tercihim pda özellikleri olan world exell dosyası açan, içine çeşitli prglar atılabilen . bluetooth, vs özellikleri olan .bir telefon yaklaşık yarı fiatına alırım.
    bence bu fiat eksik özellikleri ile çok abartılı. şimdi en fazla 450-500 eder bence. ama şu söylenebilir markası nokia olaydı 2000 ytlye kapış kapış giderdi :) çamurdan yalkaşımlar ile :D .....

ayrıca iki hattnda farkı operatör oalcak diye kaidemi varki ben şu an itibarı ile aktif olarak aycell (pardon avea :D) kullanıyorum. ama diğerler de mevcut... (çokmu aç gözlüyüm ne :D)
    1-eger 2 hattıda bu telefonda kullanmak gerekirse hat geçişlerinde yada biri ile konuşurken diğerine gelen çağrıları duymak ve cevap verebilmek çok önemli
    2- kamera mp3 kaliteli yada değil sonuçda mevcut ama PC bağlantısı için yanımda kablo taşımak zorunluluğu
    özgürlüğü biraz kısmuyormu.
    3-çift batarya vermeleri çok iyi !!! ve entresan , ama pcden jarj olması çok iyi a(caba telefon tarafı fotoğraf makinalarında ki gibi satndart mini usb tipindemi? kendine has soketimi var)

quote:

Orjinalden alıntı: Neo_1

İlkleri kabul etmek her zaman zordur,ama zamanla alışılır.Bu işin felsefesi,pratiğinde ise esneklik var.Ben şimdi w810 kullanıyorum sorsanız hiç bi sefer radyosunu dinledin mi? el-cevap: deneme maksatlı 1-2 sefer.Hiç mp3 dinledin mi?el-cevap:arabada,dükkanda evde zaten radyo-teyp ıvır zıvır var,tele sıra gelmiyo.Ee o zaman?benim tek yaptığım konuşmak,mesaj atmak,bir de arada sırada iyi bir ortam yakaladım mı resim ve video çekmek.Başka?bluetooth la veri alışverişi yaparım.Arkadaşlar,ben 2 tel taşımaktan 2 farklı şarj aleti kullanmaktan,ceplerimde tel aramaktan yoruldum.Bu makina şimdilik eksiklikleri olsada tam benim formatım.Şimdi w810 u ve nokia 1112 yi okutup bu alete yazılma zamanı.Yaşasın özgürlükkkk....

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.