Şimdi Ara

::: Çift Sim Kartlı General Mobile DST01 ::: Resimler Eklendi !!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
0
Favori
67.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • acaba dokunmatik ekran ellemi yoksa kalem ile mi işlem yapılıyor
    eğer sadece kalem ile ise yaramaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: izzetac

acaba dokunmatik ekran ellemi yoksa kalem ile mi işlem yapılıyor
    eğer sadece kalem ile ise yaramaz

hem kalem hem elle dokunmatik ekran calisiyor
  • 19 şubatta weblebi com da satışta fiyatı 799 ytl.

fiyat pahalı ama nokia da aynı şeyi yapıyor malum...
    bikaç ay sonra ucuzlar....

radyo olmaması çok kötü....

ama yine de oldukça fazla talep görecek bence...
  • ya keşke 3 kartlıda çıkarsalar ben 3 telefon kullanıyorum bu cihazla 2 ye düştü sayısı
  • çift cekirdekli işlemcilerden sonra cift sim kartlı telefon. yakında ne var. çift direksiyonlu otomobiller mi?

not: çift direksiyon derken belediyelerin temizleme kamyonlarını saymıyorum...
  • Arkadaşlar peki size bir soru telefonda iki hattınız var biri telsim diğer turkcell. ben telsimden türkceli ararsam bu telefon aramamı yapacak yoksa çalacak mı ?

100 puanlık ahret sorusu :D
  • Gerçekten beklenen bir cihazdı. Bakalım diğer firmalara da ilham verecek mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: profescobar

Arkadaşlar peki size bir soru telefonda iki hattınız var biri telsim diğer turkcell. ben telsimden türkceli ararsam bu telefon aramamı yapacak yoksa çalacak mı ?

telsim turkcelli arıcak sen görüşme halinde olduğun için ekran da seni şu numara arıyor dicek istersen açıp konuşucan

• en yakın nrden buurum

ii oldu böyle yeni icatlar gerekli zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: profescobar

Arkadaşlar peki size bir soru telefonda iki hattınız var biri telsim diğer turkcell. ben telsimden türkceli ararsam bu telefon aramamı yapacak yoksa çalacak mı ?

telefon joker hakımı kullanmak istiyorum.firmanın müdürünü aramak istiyorum

• adamlar 195 sterline satıyorlar. yani 529ytl civarı. onlarıni biraz mantıklı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: telefonumabak

adamlar 195 sterline satıyorlar. yani 529ytl civarı. onlarıni biraz mantıklı.

yurtdisinda butun telefonlar burdakine gore daha ucuz ve mantikli ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: BuZZLuCK

quote:

adamlar 195 sterline satıyorlar. yani 529ytl civarı. onlarıni biraz mantıklı.

yurtdisinda butun telefonlar burdakine gore daha ucuz ve mantikli ama

tam tersi kardeşim.
    sizind ediğiniz nokia gibi pastanın arapavucu gibisini yiyenler için. az duyulmus veya duyulmamış markalar türkiye avrupadakinden daha da ekonomik satılır. orneğin: 79avro avrupada philips s220: yani 150 ytl civarı. ama turkiyede 115 ytl
    veya sagem my401x: 140 avro hala avrupada. türkyede ise 199 ytl .
    yine misalen
    pantech pg8000 asus v70 fiyatlarına bakarsak türkiyede normal veya ucuz sayıldıgını gorebilriz.
    .....
    yani o kaide se, samsung, nokia için geçerli.
    pazarı az olan firmalar ülkemizde daha da ucuza satıyorlar.

• yanlis anlamayin herhangi bi markayi ve fiyat politikasini savunmuyorum

ama dediginiz markadan cok tutmayan modeller ile ilgili bir durum bence

her telefonun modeli gecitkce fiyati iniyor zaten
  • BuZZLuCK şu an satan yer var mı bu cihazı birde hoparlör sesi ve diğer özelliklerini test ettin mi ben alacağım da
  • @BuZZLuCK
    yok kardes. bu forumda bu tür şeyler çok olur. ben mesela philipsci, sagemci, raksın adamı, koreli pantechci, nokıa düşmanı, se antipatisi, alcatelci fransız malları düşkünü oldum. forumda bu genellikle yapılıyor. birisi bir marka ile ilgili konu açarsa vay efendim senmisin açan. seni gidi raks casusu seni

ama ben oyle düşünmüyorum. sagol emeğine saglık
    tutulmayan model konusuna gelince bir my401x modeli generalin, arab, türk, amerikan,azeri, hindu, şangay daki tüm modelleri nin satış toplamından fazla satmıştır.
    zaten generalin ofis açtığı yerlere bakarsak genelde müslüman ülkeler.

tabiki her markanın fiyat politikası farklı olur.
    türkiyede ki general mobile fiyatları gerçekten şişirme dir. kepçe ile tarhana çorbası yedirme misali. ne olur yersen. hertarafın bulaşık olur.
    tabiki ülkemizde vergi oranları çok yük. ama bu bir modeli 50doılardan daha düşük fiyata çinde imal ettiripde türkiye de 550-600 dolar satacak kadar değil.

@over and under
    kardeş diğer modeller gibi once ön sipariş yapılıyor. ona gore getirtiliyor. büyük firmalar ön sipariş alıyor. kaymagı büyük firmalara yedirtip iki gün sonra stokta yok gözüküyor.
    sonra büyük firmalar nasılsa gnc de yok deyip karabaorsa yapıyorlar.
    ornek evkur general fiyatları

.

• quote:

@over and under
    kardeş diğer modeller gibi once ön sipariş yapılıyor. ona gore getirtiliyor. büyük firmalar ön sipariş alıyor. kaymagı büyük firmalara yedirtip iki gün sonra stokta yok gözüküyor.
    sonra büyük firmalar nasılsa gnc de yok deyip karabaorsa yapıyorlar.
    ornek evkur general fiyatları

Bu telefonun şu anda weblebi, hepsiburada ve evkuronline'da olduğunu zaten biliyorum

Yukarıda arkadaşın eline geçmiş telefon onu merak ettim sorum onaydı .......................................................

Diğer dediklerini zaten biliyorum çünkü bende bu işi yaptım zamanında ama yakın zamanda ortaklığımı bitirdim

Ha birde evkur dünyanın en kazık satış politikası izleyen firmalarından biridir bugüne kadar hangi mağazasına gitsem piyasadan %10-25 pahalı söylüyorlar fiyatı peşin fiyat anlayışları yok

+ muhtelif yerlerdeki elemanlarına gıcığım

kısacası bedavaya satsalar da gidip evkur'dan almam

• valla abi .ben aradım daha gelmedi dediler. ayın 20sinde gelcekmiş.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.