2 hattin ayni anda aktif olmasi gayet basarili bence,
bir hatla konusurken takili olan diger hattiniz arandiginda hemen bir uyari verip ekranda SIM 2 (veya 1) 'i kimin aradigi bilgisi cikiyor, digerini kapatip onu acabiliyorsunuz. bekleme ekraninda da turkcell, turkcell diye 2 hattin aktif oldugu gozukuyor zaten.
fakat cok zamanim olmadigi icin diger multimedia ozelliklerini deneyemedim. yalniz kamera 1.3 MP , piyasadaki diger 1.3 kamerali teller ile ayni, menusu de gayet hizli, kendi yazilimlari var.
tesekkurler genel olarak fikrin nedir
malzeme kalitesi islerim sistemi ve menuler hız icinde ne gibi programlar var vb
dedigim gibi icerik olarak fazla inceleyemedim, sadece fotolari cekip bir iki ozelligine baktim,
ama malzeme kalitesi gayet iyi, menusu hizli ve guzel, dokunmatik ekrani da guzel bi sekilde calisiyo, acaba temassizlik olur dokunmatik ekranda problemler olur mu diye bekliyordum ama sorunsuzdu.
oldukca ufak ve hafif bi tel yapmislar, benim k750 daha agir walla
tekrar inceleme sansim olursa, ses kalitesi, icindeki programalr vs bakarim
quote:
Orjinalden alıntı: BuZZLuCK
2 hattin ayni anda aktif olmasi gayet basarili bence,
bir hatla konusurken takili olan diger hattiniz arandiginda hemen bir uyari verip ekranda SIM 2 (veya 1) 'i kimin aradigi bilgisi cikiyor, digerini kapatip onu acabiliyorsunuz. bekleme ekraninda da turkcell, turkcell diye 2 hattin aktif oldugu gozukuyor zaten.
fakat cok zamanim olmadigi icin diger multimedia ozelliklerini deneyemedim. yalniz kamera 1.3 MP , piyasadaki diger 1.3 kamerali teller ile ayni, menusu de gayet hizli, kendi yazilimlari var.
BuZZLuCK mükemmelsin dostum. eline sağlık cihazın fiyatı nedir acaba şu anda bilgisi olan var mı veya BuZZLuCK sen biliyor musun fiyatını kullandığın süre içinde iki kart olayında her hangi bir hata yahut bug ile karşılaştın mı ekran performansı dokunmatikliği nasıl ses seviyesi ne derecede?
farkındayım biraz fazla soru oldu ama
BuZZLuCK mükemmelsin dostum. eline sağlık cihazın fiyatı nedir acaba şu anda bilgisi olan var mı veya BuZZLuCK sen biliyor musun fiyatını kullandığın süre içinde iki kart olayında her hangi bir hata yahut bug ile karşılaştın mı ekran performansı dokunmatikliği nasıl ses seviyesi ne derecede?
rica ederim
799 ytl diye biliyorum ben fiyatini cift sim kart olayinda herhangi bir sorunla karsilasmadim, birini ararken de hangi hattan aramak istiyorsaniz 1 veya 2 numarali ara tusuna basmak yeterli oluyor dokunmatik ekranda gayet iyi calisiyor daha once hp palm kullanmistim bir sure sournsuz bu da, hatta ekranin en altinda sabit ikonlar var kisayol yerine gecen ses seviyesini pek deneme sansim olmadi malesef
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: PHI BuZZLuCK mükemmelsin dostum. eline sağlık cihazın fiyatı nedir acaba şu anda bilgisi olan var mı veya BuZZLuCK sen biliyor musun fiyatını kullandığın süre içinde iki kart olayında her hangi bir hata yahut bug ile karşılaştın mı ekran performansı dokunmatikliği nasıl ses seviyesi ne derecede?
rica ederim
799 ytl diye biliyorum ben fiyatini cift sim kart olayinda herhangi bir sorunla karsilasmadim, birini ararken de hangi hattan aramak istiyorsaniz 1 veya 2 numarali ara tusuna basmak yeterli oluyor dokunmatik ekranda gayet iyi calisiyor daha once hp palm kullanmistim bir sure sournsuz bu da, hatta ekranin en altinda sabit ikonlar var kisayol yerine gecen ses seviyesini pek deneme sansim olmadi malesef
hımm fiyat yazan resmi fiyat ile aynı yani.anlıyorum çift kart da bir hata çıkmazsa cihaz baya tutabilir gerçi nokia fanatikliğini atlatamaz bizim millet de aklı başında kullanıcılar alabilir ekranın kaliteli olması iyi bir avantaj
ekranı kötüye benzio :S
bence gayet şık. hem resme bakıp aldanmamak lazım yakında satısa cıktıgında kararınız verırız guselmı deılmı
quote:
devam..
Şimdi bu resme göre aynı anda iki hat da aktif olabilecek mi? Bir de wireless yoktu bunda değil mi yanlış bilmiyorsam eğer?
quote:
Orjinalden alıntı: pashafendy
quote:
devam..
Şimdi bu resme göre aynı anda iki hat da aktif olabilecek mi? Bir de wireless yoktu bunda değil mi yanlış bilmiyorsam eğer?
buzzluck zaten aynı anda iki hat aktif oluyor demiş biri ile konuşurken diğer hattaını aramış ve telefon uyarı vermiş
PHI teşekkür ettim böyle olmasına sevindim peki bu telin fiyatı hakkında bilgisi olan var mı?
2" bi ekranda qcif cozunurluk kotu tabi keske 240*320 olsaymis
quote:
Orjinalden alıntı: izmirli mert
ekranı kötüye benzio :S
quote:
PHI teşekkür ettim böyle olmasına sevindim peki bu telin fiyatı hakkında bilgisi olan var mı?
söylentiye göre 799 ytl ama
bu fiyatlara zor satar gibi tanınmıs bi marka olsa ve/veya ekran ,wifi vb gibi biraz daha ozellik sunsa tamam ama yeni marka bilinmeyen bir telefon icin bu fiyatlar zorlama 500-600 civarina musteri bulabilir.
quote:
Orjinalden alıntı: PHI
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: goofyitu
bu fiyatlara zor satar gibi tanınmıs bi marka olsa ve/veya ekran ,wifi vb gibi biraz daha ozellik sunsa tamam ama yeni marka bilinmeyen bir telefon icin bu fiyatlar zorlama 500-600 civarina musteri bulabilir.
quote:
quote:
dediğinizde haklısınız ama aynı anda iki kartın aktif olması özelliğini ilk getiren telefon
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: goofyitu
quote:
quote:
dediğinizde haklısınız ama aynı anda iki kartın aktif olması özelliğini ilk getiren telefon
Bence de telefonda wifi olmaması fiyatının biraz daha düşük olmasını sağlayabilir ama bakalım ilerleyen günlerde ne kadara çıkacak görücez
philips 768 bile bt varken 299ytl. ehadi bunda 2. batarya ve çift simkart var. %40 yukarı olsun. 400-450 ytl ideal bence. asla alamam ve tavsiye etmem bu 700-800 ytl ye.