Şimdi Ara

Ciddiyeti farketmek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

L1'i bitirmiş bir öğrenciyim, ilk seneyi tabiri doğru ise yatarak geçirdim.ÖSS'nin gerçekten ciddi bir sınav olduğunun farkındayım, ancak bişeyler yapmıyorum.Burada bu sınavla gerçekten uğraşmış, başarmış yahut başaramamış arkadaşlarım ve büyüklerim bulunmakta.Sizden bir isteğim var."Beni öyle korkutun ki, önümdeki 3 sene boyunca gerçekten iyi bir çalışma sürdürüp, 3 sene sonunda iyi bir yere yerleşebileyim."

Sizden bunu istiyorum.İyi günler diliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-43457567878756 -- 29 Haziran 2008; 19:27:45 >

• git inşaatta çalış barmenlik garsonluk komilik yap ciğeri 5 kuruş etmeyen zengin takımının parası var diye milleti nasıl hor gördüğünü izle dedesinden kalmış parayla hava atan insan demiyeceğin patronunun ona buna böbürlenmesini izle. Limon sat pazarlamacılık yap bunlar baya etki eder.
  • tek yapıcağın var 1) dershaneye gitme asla (ben gidiyorum 7.sınf ı bitirdim 8 dede gidicem ama lisede asla kafanı vıdıvıdı ile doldurup vakit öldürüyorlar)

2) öss yi düşünme öss %90 olarak 2 sene sonra kalkıp baska bir sistem gelieck (oks ye olanlar gibi) o yüzden öss düşünme

3) sana yat diyemem ama derslerini tekrarla biraz test çöz dersleri dinle sonra yat yada ne yaparsan yap okul hariç test+tekrar (gün de bir) 1 saat sürer düzenli olarak yaparsan aklında kalır ve yatarsın istediğin kadar ve yatmana rağmen iyi bir üniversiteye gidersin yada çok iyi ...

şu yat cümlesi biraz garip oldu kusura bakma
  • bir sene daha yatabilirsin rahatlıkla. yatmaktan kasıt yalnız öss ye yönelik bir şey yapmana gerek yok, o yılki derslerine az çalış yeter. l3 te başlarsın..
  • ben so sene başlıcam çalışmaya.. L3E gçtim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Özgür

Öncelikle iyi günler arkadaşlar,

L1'i bitirmiş bir öğrenciyim, ilk seneyi tabiri doğru ise yatarak geçirdim.ÖSS'nin gerçekten ciddi bir sınav olduğunun farkındayım, ancak bişeyler yapmıyorum.Burada bu sınavla gerçekten uğraşmış, başarmış yahut başaramamış arkadaşlarım ve büyüklerim bulunmakta.Sizden bir isteğim var."Beni öyle korkutun ki, önümdeki 3 sene boyunca gerçekten iyi bir çalışma sürdürüp, 3 sene sonunda iyi bir yere yerleşebileyim."

ulan özgür sen ve ciddiyet he.. de get olm ya

• quote:

Orjinalden alıntı: Love You My Angel

quote:

ulan özgür sen ve ciddiyet he.. de get olm ya

Tanışıyor muyuz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

özgür hd film indireceğine ders çalışmanı oneriyorum panzer abin sana yardım edecek çalışırken

• işsizlik, hergün herşeye yapılan zamlar, gelecek sıkıntısı, açlık, kuraklık, susuzluk...

bunun dışında git biryerlerde çalış o zaman anlarsın
  • Arkadaşlar konu sapmasın lütfen.

Genel olarak anladığıma göre, git dışarıya ortamı gör sonra çalışırsın kendiliğinden diyorlar.Doğru mu anlamışım?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.