Şimdi Ara

Ciddi olamamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun aleyküm arkadaşlar. Genelde ciddi olamayan biriyim. Arkadaşla konuşurken, başkalarının yanında vs. hep gülerim. Troll biriyimdir, dalga filan geçerim genelde. Çok konuşmam gerçi ama konuştuğum zamanda ciddi olamam. Ciddi olmadığım için de millet beni ciddiye almıyor. Böyle ciddi olmak istiyorum ama alışkanlık mı diyeyim ne diyeyim hep böyle gülüyorum falan. Nasıl davranmalıyım bu insanların yanında ciddi olabilmem için?

• Valla hacım onu bunu bilmem ama 2 yıl önce bende aynı senin kafandaydım.Arkadaşlarımın yanında çok farklı kalıyordum.Onlar bana yüz vermeyince onlardan ayrılmak istemiyorum.Bir nevi onlara muhtaç gibiydim.Bu da onların işine geliyordu sürekli egolarını şişiriyordum.Sonra ne oldu bilmem ama kafa yapım 180 derece değişti Artık ben arkadaş ortamında gülerimde,dalgamıda geçerim,ciddide olurum işime gelmeyenlede uğraşamam.İsteyen takılır benle.Bu sebeble yalnızım benzaten .Genellikle asık suratlıyım,insanlarla pek konuşmam felan.Mutlumuyum ? çoook.Keşke bunun daha önce farkına varsam.Kısacası boşver takma kimseyi

Orijinalden alıntı: GamerPerson

Valla hacım onu bunu bilmem ama 2 yıl önce bende aynı senin kafandaydım.Arkadaşlarımın yanında çok farklı kalıyordum.Onlar bana yüz vermeyince onlardan ayrılmak istemiyorum.Bir nevi onlara muhtaç gibiydim.Bu da onların işine geliyordu sürekli egolarını şişiriyordum.Sonra ne oldu bilmem ama kafa yapım 180 derece değişti Artık ben arkadaş ortamında gülerimde,dalgamıda geçerim,ciddide olurum işime gelmeyenlede uğraşamam.İsteyen takılır benle.Bu sebeble yalnızım benzaten .Genellikle asık suratlıyım,insanlarla pek konuşmam felan.Mutlumuyum ? çoook.Keşke bunun daha önce farkına varsam.Kısacası boşver takma kimseyi

Hocam aynen yalnız biriyim ben de birkaç arkadaşım var onların yanında da ciddi olamıyorum. Zaten ne buluşuruz ne başka birşey aşırı yalnızım. Ben de asık suratlıyım hiç konuşmam kimseyle ama koyuyor bu bana. Arkadaş olanları görüyorum çok yalnız hissediyorum ama müziğimi açıp dinleyince geçiyor yani çok yalnızım. Hiç dışarı çıkıp gezdiğim arkadaşım yok hergün eve geliyorum. Fitnessa yazıldım bende bari kendime birşeyler katarım. Sevgili de yok :D valla zor yalnızlık öyle böyle değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı dert bende de var. En son geçen dershanede hocam etütte ne gevşek adamsın her halta gülüyon biraz ciddi ol dedi. Sonuç ben gene güldüm.

•  Ciddi olamamak

Ciddi kediden ders al
    Daha Fazla Göster
  • bende cok ciddiyim neden bole cozumu bulana +rep

• Boşver daha iyi, bu hayat ciddiye almaya pek değmez. Tecrübeyle sabittir. Ama önemli ve hayati konularda istemesende ciddi olmak zorundasın, bir nevi kamu düzeni babında. Onun dışında özel hayatın için gayriciddi olmak yaşama sevincini artırır.

Orijinalden alıntı: frkncnu

Selamun aleyküm arkadaşlar. Genelde ciddi olamayan biriyim. Arkadaşla konuşurken, başkalarının yanında vs. hep gülerim. Troll biriyimdir, dalga filan geçerim genelde. Çok konuşmam gerçi ama konuştuğum zamanda ciddi olamam. Ciddi olmadığım için de millet beni ciddiye almıyor. Böyle ciddi olmak istiyorum ama alışkanlık mı diyeyim ne diyeyim hep böyle gülüyorum falan. Nasıl davranmalıyım bu insanların yanında ciddi olabilmem için?

Kardeş ben aynen senin anlattığın gibi biriyim lisedeyken hep gülerdim olayları pek ciddiye almazdım çok arkadaşım vardı aralarından sen hep gülüyorsun çocuk gibisin diyenler oldu hiç bir dakika miklemedim miktir ettim gittiler.Zaten bunu söyleyen insanlar seni tanımayan veya seni olduğun gibi sevmeyen insanlar oluyor ve genelde onlara ağzınla kuş tutsan yaranamazsın.Ayrıca şimdi üniversitedeyim ve şimdi de aynıyım ha tabi bazı konularda ciddilik gerekiyor o zaman gayet ciddi oluyorum ama daha bu halimden şikayet eden bir arkadaşım olmadı orda daha 1. ayımda tonla arkadaş kazandım hem.Yani kısaca seni kimse değiştirmesin dostum zaten lisedeysen de üniversitedeysen de bu arkadaşlıkların %90 ı bitip gidiyor değmiyor kimse için suratını asıp rol yapmana falan.Hayatta ciddiye alınacak çok şey yok.Ben ciddi biri değilim ve hayatın çok da ciddiye alınacak bi yanı olmadığını biliyorum dolayısıyla gülmekten ve dalga geçmekten mutluyum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.