Şimdi Ara

Ciddi Manada Minimalist Olabilen Var Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yemin ederim gözüm ağrıyor bizim eve baktıkça atmaya da kiyamiyorum hicbir seye

Letgoya koyuyorum alan da yok hiçbirini yok paraya bile alan yok

Ama ev dolu dolu doluuuuu nereye baksam enerjim düşüyor yorucu ya goz yorucu

Ciddi ciddi minimalist olabilen var mı? 1010110011 hocam baya bi seyi çöpe atıyordu onu hatırlıyorum

Şoroş desen tam maksimalist pazarda ne bulsa alıyor evinden rahat 5 evlik esya cikar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Fazla eşya bana da çok batıyor. Depresyona bile sokar insanı. Çok yayıntı oluyor çünkü. İlk evlendiğimizde salon oturma takımı almıştık. Tekli koltukları at, ikili koltuğu da at derken en son 3’lü koltuğu da attık ve 2’li daha rahat bir koltuk aldık. Şu an evde biraz daha yer açıldı diye daha mutluyum. Eskileri attıkça acayip mutlu olmaya başladım. Belki lazım olur kafası çok tehlikeli. Cidden minimalist yaşamak lazım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • trkgncr kullanıcısına yanıt
    Attık derken çöpe mi hocam?

Ben kıyamıyorum ya lanet olsun

Mobilyam az ama esya cok evde

Hatta mobilya olarak dolap falan alacağız kiyafetler esyalar her yere dağılıyor evde dolap kıtlığı var

• Yabancı dizi ve filmlerde olurdu. Müstakil evlerinin bahçesini pazar yeri gibi düzenleyip, eski eşyalarını bir ya da birkaç dolardan dolardan satışa çıkarıyorlar.

Günümüz tüketim toplumunda minimalist olabilmek zor.

• Mobidik kullanıcısına yanıt
    Garaj satışı güzel kültür ya

Simdi bizim binanin önüne acsam tezgahi 2dk sonra komsular zabitayi arar omg

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

Aynen hocam çöpe direkt. Uğraşmak istemiyorum insanlarla. Önce ilan açıyorum ücretsiz alacak olan varsa. Yoksa da atıyorum. Genelde nakliye işi çok tuttuğu için eski püskü mobilya için çoğu kişi o masrafı ödemek istemiyor. Ben de apartmanın önüne koyuyorum. Bizde de eşya işi çok sıkıntı. Neredeyse her gün evin neresine nasıl bir saklama çözümü üretebilirim diye düşünüyorum. Yok şuraya nasıl bir dolap gider, buraya raf olur mu? Kafayı yedirir gerçekten insana yayıntı.

• trkgncr kullanıcısına yanıt
    Hocam paraya kıyıp evin bazı odalarına boydan boya dolap yaptırmak mantıklı

Ama taşınma denen de bi olay var

Sen gittiginde o dolaplar orada kalir öyle

Bizim onceki eve mutfak yaptirdiydik misss gibi simdi kiraci uzerinde zipliyordur omg

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende minimalist kafadayım.Aie evimde olduğum için yaşayamıyorum ama ayrı eve çıkarsam az eşya çok huzur tarafındayım.

• ben minimalist olduğum için değil birsürü gereksiz şey satın almış olduğum için sonradan evi şişirip mecbur çöpe birşeyler atmak zorunda kalıyom.

buz dolabını da adada karıştırmak lazım. dolabın içinde unutulmuş birşey varsa bulup çöpe atmak lazım.

• Neleri satcan hocam fotola burayi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hamza gardaşım Rabbime çok şükür ben ve eşim de Minimalistiz hatta inşallah bu sene sonu yeni evimize taşınırsak şu anda durdurduğumuz evden bir kaç büyük eşya, kapkacak ve giyecek hariç hiç bir şeyi taşımadan dairemi eşyalı olarak kiraya vermeyi düşünüyoruz, yeni daireyede çok sade ve az malzeme alacağız

• Muamma 77 kullanıcısına yanıt
    Reis yenge yeni esya almak için seni kandırıyor olmasın :D

• Aile evinde minimalizm zor. Eskiler cer çöp ne varsa atmadan tutuyor. Yeni nesil de gereksiz bir dolu şey alıyor. Sonuçta ev çöplüğe dönüyor. Ben kendi capimda uyguluyorum ama.

• Türkiye'de ikinci el kavramı ve kulturu yok. Sorsan kimsede para yok ülkenin yüzde 70 i 35 k nin altinda ücretle geçiniyor. Ama yine aynı grup herşeyini gider sıfır alir. İkinci elini yarı fiyatınin altına koyarsın aylarca arayan soran olmaz. Arayan soran da 1000 TL lik şeye 200 e verirsen alayım deyip kendine sovdurur.

• Kassady kullanıcısına yanıt

Enerji olarak inanıyorum ben de

İkinci el ürün bir tuhaf hissettiriyor

• Elyesa541997 E kullanıcısına yanıt

Her ürün alınmaz haklısın ama tertemiz kullanılmış ürünlere denk geldimmi kacirmiyorum ben, en son bisiklet almıştım mesela

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

Kardeş buna kandırmak demeyelim de, 19 senelik evlilik hayatımızda ilk evlendiğimizde almıştık, artık eşyalar eskidi kaynananamın hediye ettiği çamaşır makinesi ve TV haricinde olduğu gibi tüm eşyaları bırakmayı düşünmüyoruz

• Kassady kullanıcısına yanıt

Tertemiz de olsa bende temiz bir cihaz aldım ama bir süre dolapta kullanmadan beklettim

Negatif enerji temizlendi

Sonra daha temiz kullandım

• Elyesa541997 E kullanıcısına yanıt
    Bu nasıl bi inanc sistemi omg

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.