Şimdi Ara

[Ciddi Konu] Kuzenimle İlişkimiz Var (Mutlu son ;) ) (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
617
Cevap
23
Favori
68.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jaka­®

benzeri bir durum da benim başıma geldi annemin kuzeninin kızıyla yani aklıma tuhaf tuhaf düşünceler düştü ne biliyim hemen geri çektim kendimi o gün bu gündür de muhabbeti kestik çünkü gerçekten acayip bir çekim oluyodu beraber takıldığımızda ikimiz de kontrolden çıkıp sevgili moduna giriyorduk . Zor bir durum kendini kaptırdıysan gerçekten

Niye çekiniyorsun annenin kuzeni ooo arada dağlar var annenin teyzesinin çocuğu olsun misal onlar kuzen sen niye çekiniyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cenikli

Boynundan öptükten sonra ne oldu ordan sonrasını anlamadım ben öptün sonra gidip otelde ağladınmı Başka Bişi olmadımı

Mercimeği fırına vermişler
  •  [Ciddi Konu] Kuzenimle İlişkimiz Var (Mutlu son ;) )
  • Adam bu kadar yazmış mesaj atmış csb olacağını zannetmiyorum.

Abi olabilir böle şeyler yasal mı yasal bak ben senin yerinde olsam şunları yapardım.
    1. si kıza duygularımı söylerdim ve onunda benle aynı duyguda olup olmadığını sorardım.
    2. si ilk kendi anne babama açardım. Gerçi bişi deiştirmez olmaz deselerde yola devam.
    3.sü onun anne babasına yani snn amcana drumu açıklardım . Çok ters çıkmazsa ikna etmeye çalışırdım. yok çok ters çıkarsa kızı alıp eğer imkanın varsa başka bir ülkeye giderdim. (çalışma imkanı vs. )
    Engelli çocuk hakkında ihtimali baya düşüktür onun eer olursaki allah korusun kürtaj falan diğer ülkelerde yasal galiba . Sanki hiçmi akraba evliliğiyok bu dünyada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Said6

quote:

Orijinalden alıntı: Özgü®

Senin o durumda yegenin degil herhangi bir kiz olsa onada asik olurdun . Sende oyle bir durum sezdim.

Yegeninden ayril elini tutan ilk kisiye yine asik olurdun.

Yeğen değil kuzen.

Yegenim yegen o yegen .

• quote:

Orijinalden alıntı: trakyali21

quote:

Orijinalden alıntı: jaka­®

benzeri bir durum da benim başıma geldi annemin kuzeninin kızıyla yani aklıma tuhaf tuhaf düşünceler düştü ne biliyim hemen geri çektim kendimi o gün bu gündür de muhabbeti kestik çünkü gerçekten acayip bir çekim oluyodu beraber takıldığımızda ikimiz de kontrolden çıkıp sevgili moduna giriyorduk . Zor bir durum kendini kaptırdıysan gerçekten

Niye çekiniyorsun annenin kuzeni ooo arada dağlar var annenin teyzesinin çocuğu olsun misal onlar kuzen sen niye çekiniyorsun

Çekinmemin nedeni kız bnden 2 yaş büyüktü bir de ne biliyim arkandan yapılacak laf sözü düşününce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canaydo -- 6 Temmuz 2012; 15:35:02 >
  • Annenin hangi akrabasını çocuğu bu kuzen olmuş çözemiyorum bu kuzen yeğen işlerini

• konuyu açan arkadaş ağır ABAZADIR.
  • soğuk duşun altında saatlerce ağlama kısmına kadar iyi gidiyodu sanki ama orda belli ettin cool storyi bro.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trakyali21

Annenin hangi akrabasını çocuğu bu kuzen olmuş çözemiyorum bu kuzen yeğen işlerini

annemin kuzeninin kızı annemin amcasının oğlunun kızı
  • Maşallah çok yakın annenin amcasının oğlunun kızı 4. Nesil kız büyükse olmama ihtimali yüksek yinede ağız araman gerek

• biz de inandik.
  • aman ha sonra engelli çocuk falan mazallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: RsnBrg

[Ciddi Konu] Kuzenimle İlişkimiz Var (Mutlu son ;) )

CSB

CSB

CSB

CSB

• Arabanın markası ne?

• quote:

Orijinalden alıntı: ozanozsavas

aman ha sonra engelli çocuk falan mazallah

Hakkımızda ki yanlış inanış akraba evliliği eğer tüm nesillerde devam ediyorsa sakat olur yoksa arada hiç yok tek bir tane varsa bu da 3. Nesilden sonrası ise ihtimal çok düşük ama süt kardeşlik te tamamen sağlıksız çocuklar oluyor süt herşeyi taşıyor

• Ilerde çocuklarına fılan ne dıcen arkadaslarına fılan nasil solicen hele akrabaların sana hep baska gözle bakıcak buradakı en buyuk suç senın tabıkıde en başta kendını kaptırmıcaktın

• bu yazdiklarindan sonra sana oyle bir cakasim geldi ki bu nasil bir cahilliktir
    gerektigi zaman duygularini kontrol etmeyi ogreneceksin yapacak birsey yok

• hocam sonuç ne oldu söyle din mi ona göre yorum yapacam bak ona göre
  • Gönle söz geçmiyor dostum önce bi hataya düşmüşsün ama seviyorum evlenmek ıstıyorum dıyosun.Takılmak ıcın olsayda soverdım sana ama cıddısın kızlada konus evlenmek ıstedıgını ıkınız acıklayın once ılımlı bakabılecek bı kac buyuge daha sonra o buyuklerle cıkın amcanın karsısına derim
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.