Şimdi Ara

[Ciddi Konu] Kuzenimle İlişkimiz Var (Mutlu son ;) ) (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
617
Cevap
23
Favori
68.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Minotor

Allah seni sınıyor kardeş.

La olm bu türkiyede ve müslimanlıkta olmayan bişey. Yapman gereken tek şey;
    Kuzenini alıp isviçre ya da norveçe gitmek. Çok da ciddi bi cevap al sana.

Niye ki hz ali kuzenin kızı hz fatma ile evlenmedi mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi de hala ciddi cevap yazıyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: trakyali21

quote:

Orijinalden alıntı: ozanozsavas

aman ha sonra engelli çocuk falan mazallah

Hakkımızda ki yanlış inanış akraba evliliği eğer tüm nesillerde devam ediyorsa sakat olur yoksa arada hiç yok tek bir tane varsa bu da 3. Nesilden sonrası ise ihtimal çok düşük ama süt kardeşlik te tamamen sağlıksız çocuklar oluyor süt herşeyi taşıyor

anladım hocam. aydınlattığınız için çok teşekkür ederim.
  • Benimde annemin kuzeniyle iliskim vardi. Umarim her sey gonlunce olur

• Çok seviyon be kardeşim ama kuzenin.

Olsun gönül bu Allah her şeyi gönlünce versin
  • kuuuuul sıtori bıroh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi favoriteteam -- 6 Temmuz 2012; 16:32:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Said6

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetcan1588

Haramdır kardeşim uzakdur 1 derece akrabağ akrabağ evliliklerine ne oluyo goruyoruz

Sen neyin kafasını yaşıyorsun bilmiyorum ama helaldir ve de 1. derece akraba anne, baba ve çocuklarındır. Amcan 2. derece akrabandır, kızı da 3. derece. Sen bir kahve iç açılırsın.

bana ters birader ve konuşma uslubuna dikkat et
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raaxh

Selam, bu dert o kadar buyuk ki anlatavak kimsem yok.

23 yasindayim adim vedat, buyuk bir firmada iyi bir pozisyonda calisiyorum.Kuzenim seda ise 19 yasinda ve yurtdisinda yasiyor.Yazin zaman zaman yanimiza gelirdi ve akrabalik iliskilerimiz cok kuvvetli degildi.

Hayatim 1,5 yil once perisan oldu.Nisanliydim ve kavga ettik.Kuzenim de burdaydi ve bir arkadasi kuzenimle bizi Tophane'de otururken sevgili sanarak ortaligi atese vermis.

Ancak o gun dertlesirken elini dostane bir sekilde elime atmisti.Sonra bu yakistirmanin ardindan geceleri aklima seda dusmeye basladi.Olur mu? Neden olmasin gibi dusuncelerle sabahlara kadar doneniyordum.Bu arada ben de halamlarda kalmaya basladim ve nisanlimi da gozdnen cikartmistim.

Bu iftirayi bahane gostererek son derece sancili surecin ardindan nisani attik.

Amcam ise herseyden habersiz sedayi bana teslim ediyordu.Allah var kotu bi niyetim olmadi.Tamam dese elinden tutup en ucra yerde bile yasamaya hazirdim.

Sedanin donmesine 2 gun kala arabayi bogaza cektim.Bana burda yasamak istedigini soyledi ve aglamaya basladi.Ben de onu omzuma yatirdim ve saclariyla oynamaya basladim.

O kadar buyuk bir vicdan muhasebesi ki.Deliler gibi asigim ama oz be oz kuzenim.Ben de aglamaya basladim ama ellerini cekemedim saclarindan.

O gece de oyle bitti ve ulkesine dondu.Butun kis konustuk.Kiskanclik krizlerine girdim.Yanina gitmeyi cok kez dusundum.Aslinda sevgiliydik ama itiraf edemiyorduk birbirimize.

Dogumgunum olan 2 Ocak'ta bana surpriz yaparak Istanbul'a geldi.Karsimda gordugum an heyecan ve sevincten neler yaptigimi bile anlatamam.Yeni arabami sitenin elektrik diregine carptim.Yillardir en ufak kazam olmamisken o heyecan neler yaptirdi siz dusunun.

Bunun devami daha da aci verici oldu, aile arasinda rezil oldum ama bir kisiye cikip sedayi gordugum an yuzunden diyemedim.

Ne olduysa o gece oldu.Aile dugune gitmisti biz ise mesken yerimiz bogaza gelmistik.Biraz alkol aldik.Eve donduk.Yol yorgunluguyla uyuya kalmisti arabada.Tam 25 dakika onu seyrettim evin onunde.

Uyandirdim usulca ve eve ciktik.Yatagina birakip ustunu ortecekken seytan durttu ve bir opucuk kondurdum boynundan.Ne olduysa o andan sonra oldu.Hem de tek kelime etmeden.Sonrasinda hemen evden ciktim vicdanim rahat birakmiyordu ama olmeyi isteyerek arabaya atlayip alkollu vaziyette 220 240 basarak agvaya geldim.Bir otel buldum ve soguk dusun altina girerek saatlerce agladim.

Simdi ne olacakti bilmiyordum.Sedayi gidene kadar 3 gun boyunca gormedim.Attigim tek mesaj seni cok seviyorum ama utaniyorum'du.O da benzer seyler soyledi.Aileme islerim yogun diyordum ama gitmeye o kapidan girmeye gonlum el vermiyordu.

Gitti.Konusmaya devam ettik.Ve yarin tekrar geliyor.Sabah havaalanina almaya gidicem ve ne yapacagimi bilmiyorum.Evlenme teklif etmeyi dusunuyorum cunku cok seviyorum.

O kadar ki onun yuzunden kirilan sis farimi bile yaptirmadim hala.Zaman zaman bakip gulumsuyorum.

Ne yapacagimi bilmiyorum.Sizce ben hain miyim? Evlenme teklif etsem ailem tepki gosterir mi?

Arkadasın bırı ıkıncı mesajda dını sokmus araya da dınımızde oyle bırsey yokkı kuzenınle evlemezsın dıye yada akrabanla evlemezsın

buradakı en buyuk sıkıntı aıle olur kardesım o sorunu asabılırsen hayırlı olsun ama bırde su var akraba evlılıklerınden olan cocukların %90'ı ozurlu oluyor bunuda goz ardı etmende yarar var

bence kendınızı tam olarak bu ıse kaptırmadan gıdın gızlıce testlerı yaptırın sonra bu kadar rıske gırdıkten sonra uzulmeyın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwertydevil. -- 6 Temmuz 2012; 16:39:28 >
  • quote:

quote:

quote:

Haramdır kardeşim uzakdur 1 derece akrabağ akrabağ evliliklerine ne oluyo goruyoruz

Sen neyin kafasını yaşıyorsun bilmiyorum ama helaldir ve de 1. derece akraba anne, baba ve çocuklarındır. Amcan 2. derece akrabandır, kızı da 3. derece. Sen bir kahve iç açılırsın.

Sana ters olabılır kardesım dogrudur banada ters ama yapacak bırsey yok ayrıca haram degıl nıkah duser hıc bır sıkıntı yok dınen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwertydevil. -- 6 Temmuz 2012; 16:39:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raaxh

Selam, bu dert o kadar buyuk ki anlatavak kimsem yok.

23 yasindayim adim vedat, buyuk bir firmada iyi bir pozisyonda calisiyorum.Kuzenim seda ise 19 yasinda ve yurtdisinda yasiyor.Yazin zaman zaman yanimiza gelirdi ve akrabalik iliskilerimiz cok kuvvetli degildi.

Hayatim 1,5 yil once perisan oldu.Nisanliydim ve kavga ettik.Kuzenim de burdaydi ve bir arkadasi kuzenimle bizi Tophane'de otururken sevgili sanarak ortaligi atese vermis.

Ancak o gun dertlesirken elini dostane bir sekilde elime atmisti.Sonra bu yakistirmanin ardindan geceleri aklima seda dusmeye basladi.Olur mu? Neden olmasin gibi dusuncelerle sabahlara kadar doneniyordum.Bu arada ben de halamlarda kalmaya basladim ve nisanlimi da gozdnen cikartmistim.

Bu iftirayi bahane gostererek son derece sancili surecin ardindan nisani attik.

Amcam ise herseyden habersiz sedayi bana teslim ediyordu.Allah var kotu bi niyetim olmadi.Tamam dese elinden tutup en ucra yerde bile yasamaya hazirdim.

Sedanin donmesine 2 gun kala arabayi bogaza cektim.Bana burda yasamak istedigini soyledi ve aglamaya basladi.Ben de onu omzuma yatirdim ve saclariyla oynamaya basladim.

O kadar buyuk bir vicdan muhasebesi ki.Deliler gibi asigim ama oz be oz kuzenim.Ben de aglamaya basladim ama ellerini cekemedim saclarindan.

O gece de oyle bitti ve ulkesine dondu.Butun kis konustuk.Kiskanclik krizlerine girdim.Yanina gitmeyi cok kez dusundum.Aslinda sevgiliydik ama itiraf edemiyorduk birbirimize.

Dogumgunum olan 2 Ocak'ta bana surpriz yaparak Istanbul'a geldi.Karsimda gordugum an heyecan ve sevincten neler yaptigimi bile anlatamam.Yeni arabami sitenin elektrik diregine carptim.Yillardir en ufak kazam olmamisken o heyecan neler yaptirdi siz dusunun.

Bunun devami daha da aci verici oldu, aile arasinda rezil oldum ama bir kisiye cikip sedayi gordugum an yuzunden diyemedim.

Ne olduysa o gece oldu.Aile dugune gitmisti biz ise mesken yerimiz bogaza gelmistik.Biraz alkol aldik.Eve donduk.Yol yorgunluguyla uyuya kalmisti arabada.Tam 25 dakika onu seyrettim evin onunde.

Uyandirdim usulca ve eve ciktik.Yatagina birakip ustunu ortecekken seytan durttu ve bir opucuk kondurdum boynundan.Ne olduysa o andan sonra oldu.Hem de tek kelime etmeden.Sonrasinda hemen evden ciktim vicdanim rahat birakmiyordu ama olmeyi isteyerek arabaya atlayip alkollu vaziyette 220 240 basarak agvaya geldim.Bir otel buldum ve soguk dusun altina girerek saatlerce agladim.

Simdi ne olacakti bilmiyordum.Sedayi gidene kadar 3 gun boyunca gormedim.Attigim tek mesaj seni cok seviyorum ama utaniyorum'du.O da benzer seyler soyledi.Aileme islerim yogun diyordum ama gitmeye o kapidan girmeye gonlum el vermiyordu.

Gitti.Konusmaya devam ettik.Ve yarin tekrar geliyor.Sabah havaalanina almaya gidicem ve ne yapacagimi bilmiyorum.Evlenme teklif etmeyi dusunuyorum cunku cok seviyorum.

O kadar ki onun yuzunden kirilan sis farimi bile yaptirmadim hala.Zaman zaman bakip gulumsuyorum.

Ne yapacagimi bilmiyorum.Sizce ben hain miyim? Evlenme teklif etsem ailem tepki gosterir mi?

benim teyzem,kuzeniyle evli 3 çocukları var.yabancıya gitmesin felan diyen varsa aileden, evlenmemen hata
    millet yabancıya gitmesin diye sevmediği halde kuzeniyle evleniyor
    evlen kardeşim..akraba ilişkileriniz çok kuvvetli değilmiş zaten.
    bu tıpkı büyük köpek almak gibi insanlar neden köpeği küçükken alır?alışsın diye. o sadece biyolojik akraban
    beraber büyüseydiniz zaten böyle olmazdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evrime inanmayan maymun -- 6 Temmuz 2012; 16:42:32 >
  • romantik komedi film tadında
  • Bir kere aşık olursun şansını kaçırma.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZEUS__

hikaye yazmış ya da kopyalamış. muhtemelen bu sene ilkokulu bitti ortaokula geçecek, sorunları var bu yaz atlatması gereken.

hazırlan gelecek sene seninde bu sorunları atlatman lazım

• yabancıya gitmesin tarzında yapılan sadece çıkar amaçlı mal kaybı dürtüsu ve aile içindeki düzenin bozulmamak maksatlı evlilikler kulun hakkına müdahale dir bence çünkü isteği dışında sırf aile istedi diye evlenen çiftlerin çocukları gelişim olarak yetersiz oluyor çünkü isteksiz evlilik isteksiz birliktelik isteksiz hamilelik ve hem ruhsal hem bedensel olarak kabulleneme me anne karnında çocuğun gelişimini düşürür normal evliliklerdede hamileliği istek dışı olan anneler kocasından hoşnut olmayan anneler çocukları ile bağları düşük olduğundan ve çocuğun doğmama ihtimalini istemekte ve düşmesini sağlamakta bu da çocuğun engelli yada agresif ve uyumsuz olmasına yol açmaktadır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 6 Temmuz 2012; 16:52:17 >
  • Benim baba tarafında kuzenle evlenenler var. Sakat doğum yok. Zaten amca oğlu/kızı ve hala oğlu/kızı olursa problem yok diye biliyorum. Yine de doktora gidebilirsiniz, bazı testler yapıp anlayabiliyorlar diye biliyorum. Önemli olan ailelerinizin bu işe nasıl bakacağı.
  • quote:

quote:

quote:

Eğer Müslümanım diyorsan ve hala haram diyorsan dinini biraz daha araştırmanı öneririm. Haram olan birşeye helal dersen dinden çıkarsın ama tersinden tam emin değilim.
  • (amcanın kızlarını, halalarının kızlarını, dayının kızlarını ve teyzelerinin kızlarını sana helâl kıldık) yazıyor kuranda aynı memeden süt emmediysen helal sana o kız.
    diğer olanlar delikanlı adama yakışmamış seviyorsan al kızı yaşı küçük gerçi umarım mutlu olursunuz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: XT-002 Deconstructor

quote:

Orijinalden alıntı: ZEUS__

hikaye yazmış ya da kopyalamış. muhtemelen bu sene ilkokulu bitti ortaokula geçecek, sorunları var bu yaz atlatması gereken.

hazırlan gelecek sene seninde bu sorunları atlatman lazım

ben atlattığımda sen büyük ihtimal vitamindin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RsnBrg

[Ciddi Konu] Kuzenimle İlişkimiz Var (Mutlu son ;) )

Belki oraya da açmıştır önemli olan tarihi.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.