Şimdi Ara

[Ciddi Konu] Kuzenimle İlişkimiz Var (Mutlu son ;) ) (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
617
Cevap
23
Favori
68.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dangerofdead

quote:

Orijinalden alıntı: kerim35

quote:

Sadece kendini değil kızıda düşünmelisin aşk zaten kendinden çok karşındakini düşünmektir Sonuna kadar arkandayım bir ara bende Amca kızına aşıktım :)

arkadaş siz seçmecemisiniz ya ha kardeşine aşıksın ha kuzenınıne babalarınız kardeş lan. Nasıl bir kafa bu görende diycekki müslüman ülkeyizde ahlaklıyızda söyleyiz böyleyiz. Sapıklıktan başka birşey değil. Kendinize gelin malum gazete!

bu sapıklık değil bence zaten şu anda aşık falanda değilim. Fark ettiysen konu girişinde adma sapıklık peşinde değil insan sevdiği insanın özelini zaten kimseye anlatmaz ya aşkın tadına bakmadın yada duyduklarını yanlış anlamaya programlanmışsın

Alıntıları Göster
    Bu arada seda'nın annesi yabancı.Ve yaşadığı ülkenin gençleri bizim gençlerimize benzemez.Dudak dudağa öpüşmenin normal olduğu bir ülkeden bahsediyoruz.
    Ben bu şartlar altında kızı seveceğim, koruyacağım.Ve bir de namussuz olacağım.Vay be.

Kullanıp kenara attım demiyorum.Evlenmek istiyorum diyorum.

Çocuk olayı ciddi bir konu.Ama çocuk olmayacak diye bu aşkı bitiremem ki.
    Bir arkadaş demiş ki, çocuk sakat da olsa kabulüm diyorsun ama o çocuk engelli yaşamayı ister miydi? Çok haklı.Zaten mesajı yazarken belirtecektim ama unutmuşum.
    Kesinlikle bu dünyaya engelli bir çocuk getirme taraftarı değilim.Ben ne kadar gücüm yetene kadar baksam da o öyle yaşamak istemezdi.

Sonuçta kendime soruyorum, engelli olmak mı hiç yaşamamak mı? Hiç yaşamamayı seçerdim.O yüzden o arkadaşın hakkını teslim etmek istiyorum burdan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Unforgiven

quote:

Orijinalden alıntı: raunk

quote:

Bu konu tutar

Sana niye reklam vereyim la yukarıda daha uygun yerde daha cazip fiyatlar var.

Mesajımı editlemiştim

Alıntıları Göster
    yüzde 99 yalan oldugunu bılıyorum , ha o 1 lik ihtimaldense sana ekmek verenin t...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Raaxh

Güzel kardeşlerim ben derdimi anlatamıyor muyum?

Utanmasanız tecavüzcüler gibi linç edeceksiniz beni.Apartmandaki büyükler kızlarını ya da çocuklarını bana bırakırlar ara sıra.2 Kıza pes öğrettim.
    3 tane kız kuzenim var hepsiyle aynı şehirde büyüdük hala bütün dertleriyle ilgilenir harçlıklarını veririm.Nişanlımın kız kardeşi üniversite nedeniyle 2 ay evimde kaldı.

Yani sanki hiç kız görmemişiz ya da sapıkmışız gibi yorumlar yapılıyor.
    Sizin evinize hiç misafir gelmez mi? Bak oğlum bu xx amcanın eşinin yeğeni atıyorum şimdi.Hayatınızda hiç görmemişsiniz.Sadece bir saygı duyarsınız o kadar.Akraba da olsa tanımıyosunuz.Canını ver dese verir misiniz?

Ben kuzenimi sadece 2 kez gördüm ömrümde.3.Kez gördüğüm zaman ise böyle olaylar oldu.
    Farzet ki ben tamamen tesadüfen burda bir cafe'de barda tanışacaktım.Ki bu gayet gerçekçi bir iddia, çünkü gördüğüm zaman tanıyamamıştım bile!

Ne değişirdi? O zaman kaderin cilvesine bak derdiniz hepiniz.Büyük aşk olurdu bir anda tesadüfen.

Böyle bir olay yaşadım diye ahlaksız ya da namussuz değilim!

Ya hoca seninle dialoga girmeyeyim diyordum ama yazdıklarını okudukça kendimi tutamıyorum. Yok çocuk sakat olsada olur falan. Pazardan domatesmi spariş ediyorsun çürük olsada yerim diye. Yaptığın olay "normal" olsa sakat çocuk muhabbeti olurmuydu sence? Geçmişte bu tarz şeyler oluyordu ona lafım yok. Nineniz dedeniz kardeştir falan ağzımı açıp tek laf etmem. çünkü o zamanların durumu cehaleti namus anlayışı vs herşey farklı. Öyle olmuş olabilir. Ama yıl olmuş 2012 sen diyorsun kuzenimle töbve tövbeee evlenecem. Ben yazarken ellerim titriyor arkadaş nasıl olabilir böyle birşey.

Şimdi iki ihtimal var. Ya sana yakınlık gösterip elin tutan bir kız hiç olmadı ondan başka ondan böyle ensest ve her ne kadar kabul etmesende sapıklık kokan bu işe girdin. Yada kız herşeyi göze alacağın kadar güzel bir kız ve bilinç altında ben böyle bir kız bulamam diyorsun. Başka ihtimal yok kardeşim. Allah sana akıl fikir versin. Geç değil.

Senin agresif bir uslübun var ama madem öyle tartışalım.

Öncelikle söylediklerimi anladın mı? Bu normal bir kuzen ilişkisi değil.Eğer hayatında toplam 3 kere gördüğün bir kuzenin var ise az çok beni anlayabilirsin.Çocuk konusunda haklısın.Bir üst mesajımda bu konuda görüş bildiren bir arkadaşa cevap yazdım.Aynı cevap senin için de geçerlidir.

Kız görme olaylarını zaten geçiyorum.Bunun için çook fırsatım oldu.Param var, arabam var, güzel bir işim var ve yalnız yaşıyorum.Yeterli sebepler değil mi, sen de bilirsin.

Hem de Kur'an'a göre Adem ve Havva'dan gelme isek zaten hepimiz kardeş değil miyiz? Tabii ki onların durumu farklıdır.Nufüsu yaygınlaştırmak içindir.Ama doğal olan birşey maalesef insanlara böyle empoze edilmiş.

Eğer böyle bir kurallar bütünü toplumsal olarak oluşturulmasaydı, sen de bir kuzenini pekala sevebilirdin.Ben de sevebilirdim, yanımda belki aynı evde yaşadğım birisini.Ama şuan onu yapamam, asla yapamam.Bu durum çok farklı anlatabiliyor muyum?
  • forum ahalisi ortak görüş bulamamış ama açıklanması gereken bir kaç şey var ilk önce ensest diyenlere eğer kendi öz annen öz baban öz kardeşlerin öz halan teyzen kız isen amca ve dayın ile yaşanılan cinsellik ensest tir bunların çocukları kendi aralarında evlenir örnek siz ve kardeşiniz sizin üç çocuğunuz oldu kardeşinizin de iki bunlar kendi içinde evlenemez en yakın kan bağıdir ensest midir hayir sizin çocuklarınızın çocukları 3. Nesil oluyor bundan sonra evlilik normal dir çünkü araya yengeler enişteler girmiştir kan değişmiştir hz ali peygamberimizin amcasının oğlu sizin amcaniz var oğlu var sizin de kızınız babanız ile amca niz 1. Nesil siz ve amca oğlu 2. Nesil sizin kızınız 3. Nesil gidip kendi kardeşinin oğluna vermemiş
    Her yörede aynı değil trakyada 7. Kuşak aşağısı tepki çekiyor kimi yerde direk kardeşler çocuklarını evlendiriyor bu arkadaşında 2. Nesil oluyor babasi amcası 1. Kendi ile kuzen 2. Ama amca dediği dedesinin kardeşi olsa o değişir
    Yazılanda anne baba mi kaybettim demiş olmuş mu anlamadım
    Akrabalık ilişkisi 2. Dereceden ihbaren azaldik ça karşılıklı aynı hastalıkları taşımayan kişilere çocuklar sakat olmaz asıl önemli olan süt kardeşlik hastalıklarn daha çok geçer
    Eğer kuzeniniz ile sık görüşmüyor iseniz ondan etkilenmeniz gayet normal yabancı gibi gelir ama çocukluğunuz beraber geçti ise kardeş gibi görme ihtimali çok daha baskın olur ancak karşılıklı iyi anlaşma ve dış çevreye olan etkileşim i kısıtlı olan kişilerde yakınlığı sık olmasi evlenme ve hoşlanma duygusunun tetiklenmesini sağlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayarsız Enerji

yüzde 99 yalan oldugunu bılıyorum , ha o 1 lik ihtimaldense sana ekmek verenin t...

Yaşasın enternasyonalizm değil mi kardeşim.
    Senin ahlaki yargılarınla oynamak istemem, oynamak isteseydim benzer bir olayı "elinde olmayan sebeplerle" yaşaman için dua ederdim.
    Bu planlı bir şey, bir cinsel ihtiyaç giderme güdüsü değildir.

Eğer ailende bir akraba evliliği daha var ise, lütfen git ve onlara da ekmek verenin t... de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trakyali21

forum ahalisi ortak görüş bulamamış ama açıklanması gereken bir kaç şey var ilk önce ensest diyenlere eğer kendi öz annen öz baban öz kardeşlerin öz halan teyzen kız isen amca ve dayın ile yaşanılan cinsellik ensest tir bunların çocukları kendi aralarında evlenir örnek siz ve kardeşiniz sizin üç çocuğunuz oldu kardeşinizin de iki bunlar kendi içinde evlenemez en yakın kan bağıdir ensest midir hayir sizin çocuklarınızın çocukları 3. Nesil oluyor bundan sonra evlilik normal dir çünkü araya yengeler enişteler girmiştir kan değişmiştir hz ali peygamberimizin amcasının oğlu sizin amcaniz var oğlu var sizin de kızınız babanız ile amca niz 1. Nesil siz ve amca oğlu 2. Nesil sizin kızınız 3. Nesil gidip kendi kardeşinin oğluna vermemiş
    Her yörede aynı değil trakyada 7. Kuşak aşağısı tepki çekiyor kimi yerde direk kardeşler çocuklarını evlendiriyor bu arkadaşında 2. Nesil oluyor babasi amcası 1. Kendi ile kuzen 2. Ama amca dediği dedesinin kardeşi olsa o değişir
    Yazılanda anne baba mi kaybettim demiş olmuş mu anlamadım
    Akrabalık ilişkisi 2. Dereceden ihbaren azaldik ça karşılıklı aynı hastalıkları taşımayan kişilere çocuklar sakat olmaz asıl önemli olan süt kardeşlik hastalıklarn daha çok geçer
    Eğer kuzeniniz ile sık görüşmüyor iseniz ondan etkilenmeniz gayet normal yabancı gibi gelir ama çocukluğunuz beraber geçti ise kardeş gibi görme ihtimali çok daha baskın olur ancak karşılıklı iyi anlaşma ve dış çevreye olan etkileşim i kısıtlı olan kişilerde yakınlığı sık olmasi evlenme ve hoşlanma duygusunun tetiklenmesini sağlar

• hikayende ve mesajlarinda celiskiler var

• Akraban lan o senin sapitma !

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayarsız Enerji

Alıntıları Göster
    COOL STORY BRO AMCA KİZİ SENİN İSLAMDA EVLENEMEYECEĞİZ KATEROGİ KİSMA GİRER . VE SENDE OLAN ŞU KLASİK İLK ACİYANA AŞİK OLMA BU KADAR .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rahatı Kaçan Ağaç

quote:

Orijinalden alıntı: bekir_sahin_38

O değil de benim anneannem ile babannem kardeşler var gerisini sen düşün

yuh nasıl oluyor yeminle aklım almadı

ya yabancı ya gitmesin hesabı Allah tan dedeler akraba değil gerçi babanne ile dede aynı köyden

• quote:

quote:

quote:

Bu konu tutar

Mesajımı editlemiştim

Alıntıları Göster
    Olay ciddi ama nedense aklıma bu geldi...

http://www.youtube.com/watch?v=fHlCZ366toI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaksıDeğilEğitimci -- 6 Temmuz 2012; 15:18:29 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rahatı Kaçan Ağaç

quote:

O değil de benim anneannem ile babannem kardeşler var gerisini sen düşün

yuh nasıl oluyor yeminle aklım almadı

ya yabancı ya gitmesin hesabı Allah tan dedeler akraba değil gerçi babanne ile dede aynı köyden

Alıntıları Göster
    Yani yaptığın iş değil nikahsız filan da neyse olan olmuş artık.Bu arada kuzenine nikah düşer yani evlenebilirsin dert etme o konuyu Türkiyede ve dünyada kuzeniyle evlenen çok insan var.
  • quote:

quote:

quote:

Bu konu tutar

Mesajımı editlemiştim

Alıntıları Göster
    akraba evliliği tıbben zararlıdır, çocuklarınız için kötü sonuçlar doğurabilir bu yüzden bence yapma
  • Sonuçta evlilik olsa da ileride herşey daha güzel başlayabilir ve güzel bir seyirle devam edebilirdi diye düşüneceksin...Fakat hala veya amca kızınla evlenmende islami olarak hiçbir sıkıntı yok bunu bilmeni isterim...Bence aşkınızı meşrulaştırın ve evlenin bitsin bu cile...Ben de eşimle uygun sartlar olussun diye 5 sene bekledim...Kendine bu aciyi cektirme tecrubeyle sabittir....Evlen olsun bitsin...

• quote:

quote:

quote:

Sadece kendini değil kızıda düşünmelisin aşk zaten kendinden çok karşındakini düşünmektir Sonuna kadar arkandayım bir ara bende Amca kızına aşıktım :)

arkadaş siz seçmecemisiniz ya ha kardeşine aşıksın ha kuzenınıne babalarınız kardeş lan. Nasıl bir kafa bu görende diycekki müslüman ülkeyizde ahlaklıyızda söyleyiz böyleyiz. Sapıklıktan başka birşey değil. Kendinize gelin malum gazete!

bu sapıklık değil bence zaten şu anda aşık falanda değilim. Fark ettiysen konu girişinde adma sapıklık peşinde değil insan sevdiği insanın özelini zaten kimseye anlatmaz ya aşkın tadına bakmadın yada duyduklarını yanlış anlamaya programlanmışsın

hoca lafım sana değildi zaten. geçmişte ergenlikte gençken böyle hataya düşersin eyvallah. herkes hata yapar neticede. ama bak sen aşık değilim şuan diyorsun. Aklın idrak etmiş bu durumu vazgeçmiş. Bu arkadaş 3. görüşmede evlenecek? 3 görüşmedi nesini tanıdın kızın? en sevdiği renk ne en sevdiği film ne? ne yer ne içer ne sever? kız hakkında ne biliyorsunda aşık oldun evlenecen. Ben söyleyeyim kız güzeldir yada namus muhabbeti vardır ailede ondan böyle olaylar gelişir. Aman yabancıya gitmesin muhabbeti falan vardır yani. Karşılıklı çıkar alışverişi vardır. Adam kızı beğenir kızda Türkiyeye yerleşmek istemektedir yada ailesiyle mutsuzdur kapağı atayım bir kim olursa olsun diyordur. Evlenme programında bile 2-3 ayda evleniyor adamlar... Ya bende var anormallik yada akraba evliliği savunucularında....
  • görüş ayrılıkları olmasi normal fakat yazıda kuzenimi gözüme kestirdim bir yol bulup elde etmeliyim demiyor öyle dese her türlü egir hakareti ve kötü sıfatı yazın hak eder fakat durum farkli ne kadar onaylamasam da ruh eğer karşılığını bulmuş ise diyecek söz yok ama ruh gidipte kendi özüne kendi öz kanına yakınlık duymuş ise anne kız kardeş abi gibi o ruhta sorun var demektir dinimiz amca hala dayı çocuklarına nikah olanağı vermesinin sebebi fitratimız da veya nefsimiz de buna yönelik bir etken olmasıdır madem hoşlandın buyur resmi yolda eş olun zinaya yönelmeyin fakat hayırlısı olan değişik kan bağları kurmak farkli görüşlerde insanlarla kaynasmak farkli genetik yapılar oluşturmak yoksa aynı genetik yapi git gide bozulmaya ve güçsüz olma başlar hz adem çocuklarını çapraz olarak eşleştirmistir niye diye düşünmek gerek aynı yaşıtta olanlar kardeşlik özelliğini en yakın yaşayanladır ama arada beş altı kardeş fark olunca genetik farklılık artar hem kardeşlik bağı azalır şimdi hz adem çocuklarını zorla ensest mi yaptırdı dinde yok deneyim açıp okuyun evlenmesi dinen uygun kişiler kimler

• quote:

quote:

quote:

quote:

hoca lafım sana değildi zaten. geçmişte ergenlikte gençken böyle hataya düşersin eyvallah. herkes hata yapar neticede. ama bak sen aşık değilim şuan diyorsun. Aklın idrak etmiş bu durumu vazgeçmiş. Bu arkadaş 3. görüşmede evlenecek? 3 görüşmedi nesini tanıdın kızın? en sevdiği renk ne en sevdiği film ne? ne yer ne içer ne sever? kız hakkında ne biliyorsunda aşık oldun evlenecen. Ben söyleyeyim kız güzeldir yada namus muhabbeti vardır ailede ondan böyle olaylar gelişir. Aman yabancıya gitmesin muhabbeti falan vardır yani. Karşılıklı çıkar alışverişi vardır. Adam kızı beğenir kızda Türkiyeye yerleşmek istemektedir yada ailesiyle mutsuzdur kapağı atayım bir kim olursa olsun diyordur. Evlenme programında bile 2-3 ayda evleniyor adamlar... Ya bende var anormallik yada akraba evliliği savunucularında....

sana hak vermeye başladım güzel dedin
  • quote:

quote:

quote:

Bu konu tutar

Mesajımı editlemiştim

Alıntıları Göster
    Seviyosan Git Evlen Kimseyi Düşünme Bence !
  • quote:

quote:

quote:

Bu konu tutar

Mesajımı editlemiştim

Alıntıları Göster
    benzeri bir durum da benim başıma geldi annemin kuzeninin kızıyla yani aklıma tuhaf tuhaf düşünceler düştü ne biliyim hemen geri çektim kendimi o gün bu gündür de muhabbeti kestik çünkü gerçekten acayip bir çekim oluyodu beraber takıldığımızda ikimiz de kontrolden çıkıp sevgili moduna giriyorduk . Zor bir durum kendini kaptırdıysan gerçekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: jo_be

akraba evliliği tıbben zararlıdır, çocuklarınız için kötü sonuçlar doğurabilir bu yüzden bence yapma

Alıntıları Göster
    Boynundan öptükten sonra ne oldu ordan sonrasını anlamadım ben öptün sonra gidip otelde ağladınmı Başka Bişi olmadımı
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.