Şimdi Ara

[Ciddi Konu] Kuzenimle İlişkimiz Var (Mutlu son ;) ) (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
617
Cevap
23
Favori
68.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: The Unforgiven

quote:

Orijinalden alıntı: raunk

quote:

Bu konu tutar

Sana niye reklam vereyim la yukarıda daha uygun yerde daha cazip fiyatlar var.

Mesajımı editlemiştim

Alıntıları Göster
    Adam İfşa edildi CSB ama bu olayı yaşayan kişiye tavsiyem, Gid evlen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Said6

quote:

Orijinalden alıntı: RsnBrg

Belki oraya da açmıştır önemli olan tarihi.

Konuyu ilk buraya açmış kısa süre sonrada oraya.

ordaki konuya güzel cevaplar gelmiş
  • quote:

quote:

quote:

Bu konu tutar

Mesajımı editlemiştim

Alıntıları Göster
    Herşeyin bi bedeli vardır.
  • quote:

quote:

quote:

Bu konu tutar

Mesajımı editlemiştim

Alıntıları Göster
    bence sadece boşluktan dolayı zannettiğin bir aşk durumu.
    sonrasını da düşün. ya anlaşamazsanız?
    el kızı değil ki ömrünce yüz yüze bkaacaksınız.
    emin ol kendinden.
  • quote:

quote:

quote:

Bu konu tutar

Mesajımı editlemiştim

Alıntıları Göster
    amca kızıyla evlenilirmi?????

4.23 "Size, şu kadınlarla evlenmek haram kılınmıştır: Analarınız, kızlarınız, kız kardeşleriniz, halalarınız, teyzeleriniz, erkek kardeş kızları, kız kardeş kızları, sizi emziren süt anneleriniz, süt kız kardeşleriniz, karılarınızın anneleri, kendileriyle birleştiğiniz hanımlarınızdan doğmuş olup evlerinizde oturan üvey kızlarınız -eğer anneleriyle birleşmemişseniz o takdirde sizin için bir günah yoktur- ve sulbünüzden gelen oğullarınızın karıları. İki kız kardeşi birlikte almanız da haram kılınmıştır. Eskide kalanlar müstesna. ALLAH çok affedici, çok merhametlidir."

NİSA 23

" GERÇİ KURANI KERİM HARAM OLAN EVLİLİKLERİ TASRİH ETMİŞ,BUNUN DIŞINDA KALAN AKRABALARLA EVLENMELERE RUHSAT VERMİŞ İSEDE.....HADİSİ ŞERİFLERDE AKRABA EVLİLİKLERİNDE BAZI MAHSUR LAR OLACAĞI DİLE GETİRİLMİŞTİR.BU RİVAYETLERİN BİRİNDE :YAKIN AKRABAYLA EVLENMEYİN ,ZİRA ÇOCUK ZAYIF OLUR."DENİLMEKTEDİR.BİR DİĞER RİVAYETTE "KENDİ KAVMİNDEN EVLENEN EVİNDE OTLAYAN GİBİDİR".BUYRULARAK KERAHAT İFADE EDİLMİŞTİR.BU MEVZUYLA İLGİLİ OLARAK HZ ÖMERİN ALİ SAİBE HİTABEN:ZAYIFLADINIZ ,(NESLİNİZİN KUVVETLENMESİ İÇİN )YABANCILARLA EVLENİN "ŞEKLİNDEKİ TAVSİYESİDE SIKÇA RASTLANMAKTADIR.

ŞU NOKTAYI DA KAYDETMEDEN GEÇMEYELİM :AKRABA İLE EVLENMEMEYİ TAVSİYE (YUKARIDAKİ HADİSLER)EDEN RİVAYETLER ZAYIFTIR.İBNİ HACER AKRABAYLA EVLENME YASAĞININ SÜNNETTEN ÇOK TECRÜBEYE DAYANDIĞINI SÖYLER DEMEKKİ AKRABA EVLİLİKLERİ ,DİNİ AÇIDAN ZİYADE TIBBİ VE SIHHİ AÇIDAN MAHZURLU GÖRÜLMEKTEDİR.
    (KAYNAK:PROF.DR.İBRAHİM CANAN RESULALLAHA GÖRE AİLEDE VE OKULDA ÇOCUK TERBİYESİ)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raaxh

Selam, bu dert o kadar buyuk ki anlatavak kimsem yok.

23 yasindayim adim vedat, buyuk bir firmada iyi bir pozisyonda calisiyorum.Kuzenim seda ise 19 yasinda ve yurtdisinda yasiyor.Yazin zaman zaman yanimiza gelirdi ve akrabalik iliskilerimiz cok kuvvetli degildi.

Hayatim 1,5 yil once perisan oldu.Nisanliydim ve kavga ettik.Kuzenim de burdaydi ve bir arkadasi kuzenimle bizi Tophane'de otururken sevgili sanarak ortaligi atese vermis.

Ancak o gun dertlesirken elini dostane bir sekilde elime atmisti.Sonra bu yakistirmanin ardindan geceleri aklima seda dusmeye basladi.Olur mu? Neden olmasin gibi dusuncelerle sabahlara kadar doneniyordum.Bu arada ben de halamlarda kalmaya basladim ve nisanlimi da gozdnen cikartmistim.

Bu iftirayi bahane gostererek son derece sancili surecin ardindan nisani attik.

Amcam ise herseyden habersiz sedayi bana teslim ediyordu.Allah var kotu bi niyetim olmadi.Tamam dese elinden tutup en ucra yerde bile yasamaya hazirdim.

Sedanin donmesine 2 gun kala arabayi bogaza cektim.Bana burda yasamak istedigini soyledi ve aglamaya basladi.Ben de onu omzuma yatirdim ve saclariyla oynamaya basladim.

O kadar buyuk bir vicdan muhasebesi ki.Deliler gibi asigim ama oz be oz kuzenim.Ben de aglamaya basladim ama ellerini cekemedim saclarindan.

O gece de oyle bitti ve ulkesine dondu.Butun kis konustuk.Kiskanclik krizlerine girdim.Yanina gitmeyi cok kez dusundum.Aslinda sevgiliydik ama itiraf edemiyorduk birbirimize.

Dogumgunum olan 2 Ocak'ta bana surpriz yaparak Istanbul'a geldi.Karsimda gordugum an heyecan ve sevincten neler yaptigimi bile anlatamam.Yeni arabami sitenin elektrik diregine carptim.Yillardir en ufak kazam olmamisken o heyecan neler yaptirdi siz dusunun.

Bunun devami daha da aci verici oldu, aile arasinda rezil oldum ama bir kisiye cikip sedayi gordugum an yuzunden diyemedim.

Ne olduysa o gece oldu.Aile dugune gitmisti biz ise mesken yerimiz bogaza gelmistik.Biraz alkol aldik.Eve donduk.Yol yorgunluguyla uyuya kalmisti arabada.Tam 25 dakika onu seyrettim evin onunde.

Uyandirdim usulca ve eve ciktik.Yatagina birakip ustunu ortecekken seytan durttu ve bir opucuk kondurdum boynundan.Ne olduysa o andan sonra oldu.Hem de tek kelime etmeden.Sonrasinda hemen evden ciktim vicdanim rahat birakmiyordu ama olmeyi isteyerek arabaya atlayip alkollu vaziyette 220 240 basarak agvaya geldim.Bir otel buldum ve soguk dusun altina girerek saatlerce agladim.

Simdi ne olacakti bilmiyordum.Sedayi gidene kadar 3 gun boyunca gormedim.Attigim tek mesaj seni cok seviyorum ama utaniyorum'du.O da benzer seyler soyledi.Aileme islerim yogun diyordum ama gitmeye o kapidan girmeye gonlum el vermiyordu.

Gitti.Konusmaya devam ettik.Ve yarin tekrar geliyor.Sabah havaalanina almaya gidicem ve ne yapacagimi bilmiyorum.Evlenme teklif etmeyi dusunuyorum cunku cok seviyorum.

O kadar ki onun yuzunden kirilan sis farimi bile yaptirmadim hala.Zaman zaman bakip gulumsuyorum.

Ne yapacagimi bilmiyorum.Sizce ben hain miyim? Evlenme teklif etsem ailem tepki gosterir mi?

once guldum sonra bastim eksiyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konulu... Tovbe tovbe

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SworderDante

Ciddi Cevap
    Türkiyede Kuzenle Evlenmek Yasaldır oyüzden bir problem yok o konuda.
    Müslümanlıkta Kuzenlerle yani Hala/Amca Teyze/Dayı çocuğu ile evlenmek helaldir herhangi bir günahı yok.
    Bilimsel olarak 2 Erkek Kardeşin çocuğu evlense yani Sen Amcanın çocuğu ile evlensen problem var çünkü Kardes spermleri bir düzeyde benzer ve Akraba evlilinde sakat doğan çocukların bir çoğuda Erkek kardeşlerin çocuklarının evlenmesi ile olur ama bu nadir bir durum yani artık testler mevcut doktorda test yaptırrırsınız uyuşmazlık testi filan çözersiniz.Ama senin durumunda Hala çocuğu yani onun yada senin Annen tarafından bağlantılı olduğun için Bilimsel olarak risk çok az o riskde zaten normalde olanla aynı

Dinsel , hukuksal , Bilimsel olarak bir problem yok Aileyi ikna etmek sana düşüyor kızın başına üşüştürme gerekirse bütün bağları kopar işimde iyi diyiorsun gir ev tut yaşa adam gibi kim karışacak ?İlerde Çoluk çocuğu karışınca gider ellerini öper özür dilersin sevdim yapacak bişe yok dersin.

Not : Bize yalan atıp kendimi mutlu etmeye çalışıyorsan zaten yapacak bişe kalmamış.

arkadaşım yanlış bilgilendirme olmasın diye aydınlatmak istedim. senin dediğin gibi erkek kardeşlerin çocukları evlenirse sorun olmaz. kız ve erkek kardeşlerin çocukları evlenirse sorun olur diye bir şey diyemeyiz. akraba evliliğinde önemli olan unsur otozomal resesif hastalıkların riskinin artmasıdır. bilmeyenler için biraz daha basit anlatmak gerekirse. insanda 46 kromozom vardır. bunların 44ü otozomal yani vücut özellikleri diyebiliriz. 2si de XX(dişi) ya da XY(erkek)'dir. akraba evliliğinde önemli olan husus otozomal genlerde resesif olarak yani çekinik olarak taşınan hastalık riskinin artmasıdır. şöyle basitleştirmek gerekirse. o 44 kromozomun 22si anneden 22si babadan gelmiştir. atıyorum otozomal resesif olarak belirtilen bir hastalığın 13.kromozomda anneden gelende kusur var, babadan gelen sağlam bu durumda çocuk taşıyıcı oluyor. işte bu çocuk gidip de aynı 13. kromozomda taşıyıcı bir kızla evlenirse risk artıyor. tabi bu kız hiç tanımadığı biri de olabilir ama akrabalar da kızın 13. kromozomunda risk olma olasılığı çok daha fazla normal bir topluma göre. yani kısacası akraba evliliğinde otozomal geçişli hastalıkların riski artmış olur, bunlar da cinsiyete bakmaz. hamileliğin ilk 3ayında 2li test ile 2. 3 ayında 3lü test ve amniyosentez ile doğacak bebeğin %100 olmamakla beraber oransal bir şekilde sakat doğup doğmayacağı öğrenilmiş olur. senin bahsetmiş olduğun kısım x ve y ye bağlı hastalıklar. bunlarda zaten akraba olmuşsun ya da olmamışssın risk değişmiyor.

yazının bu kısmını sana yazmıyorum, yanlış anlama lütfen. bizim toplumumuzun en büyük sorunlarından biri burda da ortaya çıkmış. bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak. kulaktan dolma bilgilerle sanki tek bilen bizmişiz gibi öyle bir sallıyoruz ki asıp kesiyoruz, mangalda kül bırakmıyoruz. aslında dışarıdan bilgili bir insan tarafından ne kadar gülünç duruma düştüğümüzün farkında değiliz. az araştırıp bilgilensek bu durumlara düşmeyeceğiz ama o araştırma özelliği toplumumuzda malesef ki yok. burdaki yorum yazan arkadaşlar da elinin altında internet var. aç bak be adam böyle saçma sapan yorum yapmadan evvel. az bilgilen sonra yap yorumunu.

son olarak konuyu açan kardeşime yazayım. artık hikaye midir gerçek midir orasını bilemem ama gerçek olarak varsayıp herşeyin gönlünce olmasını diliyorum, inşallah sevdiğinle bir ömür mutlu mesut yaşarsın :)
  • resmen erotik hikaye okuyormus gibi oldum. bence doğal bi durum fakat ben olsam tek düşünecegim konu akraba evliligi nedeniyle dünyaya gelen özürlü, sakat cocuklar olurdu. öyle yada böyle kimse izin vermese bile evlenirsiniz de ya cocuk yaparsaniz? Bu ihtimal yani sakat cocuk ihtimali cok yüksek.

• quote:

Bunu soyledigim icin tepki gorebilirim ancak eve dusen yildirim dizisini beraber izliyoruz.Ordaki durum sapkinca! Bunu kimse inkar edemez.Ama durumumuz cok benziyor.Kitabini alacaktim icim elvermedi.Sonunu bilmiyorum.
    Ailemizde akraba evliligi yapan var ama bizim kadar yakin degiller.Benim amcam ve kuzenlerimle iliskilerim cok yakindir.

Tepki gosterenleri de anliyorum ama hayat bu ne olacagi belli olmaz.Ben 1 gecede annemi babami dedemi ve 1 kuzenimi kaybettim.Ardindan boyle bir belaya dustum.Keske ben olseydim de bunlarin hicbirini gormeseydim.
    Yarin almaya gitmeye yuregim yok.Simdi arabaya atlayip yine uzaklara kacmak istiyorum.

oluööö sacmalama laaa adam yukarda yazmıs işte dinende sakıncası yokmus ne kaccan eger duygundan emınsen devam ama benım anlamadıgım nisanlisin kuzenınle senı gorup nısanı atıyonuz.bu nasıl oluyo hacı nısanlınla kuzenını tanıstırıp olayı kapatırdın nısan atmak bu kadar kolaymı.yoksa bastırılmıs duyguların vardıda kuzenıne bu mu neden oldu nısanı atmaya
  • quote:

quote:

quote:

Bu konu tutar

Mesajımı editlemiştim

Alıntıları Göster
    bu konu hakkında bir yorum yapardımda 7 günlük cezam yeni bitti yine ceza yemiyim
  • quote:

Selam, bu dert o kadar buyuk ki anlatavak kimsem yok.

23 yasindayim adim vedat, buyuk bir firmada iyi bir pozisyonda calisiyorum.Kuzenim seda ise 19 yasinda ve yurtdisinda yasiyor.Yazin zaman zaman yanimiza gelirdi ve akrabalik iliskilerimiz cok kuvvetli degildi.

Hayatim 1,5 yil once perisan oldu.Nisanliydim ve kavga ettik.Kuzenim de burdaydi ve bir arkadasi kuzenimle bizi Tophane'de otururken sevgili sanarak ortaligi atese vermis.

Ancak o gun dertlesirken elini dostane bir sekilde elime atmisti.Sonra bu yakistirmanin ardindan geceleri aklima seda dusmeye basladi.Olur mu? Neden olmasin gibi dusuncelerle sabahlara kadar doneniyordum.Bu arada ben de halamlarda kalmaya basladim ve nisanlimi da gozdnen cikartmistim.

Bu iftirayi bahane gostererek son derece sancili surecin ardindan nisani attik.

Amcam ise herseyden habersiz sedayi bana teslim ediyordu.Allah var kotu bi niyetim olmadi.Tamam dese elinden tutup en ucra yerde bile yasamaya hazirdim.

Sedanin donmesine 2 gun kala arabayi bogaza cektim.Bana burda yasamak istedigini soyledi ve aglamaya basladi.Ben de onu omzuma yatirdim ve saclariyla oynamaya basladim.

O kadar buyuk bir vicdan muhasebesi ki.Deliler gibi asigim ama oz be oz kuzenim.Ben de aglamaya basladim ama ellerini cekemedim saclarindan.

O gece de oyle bitti ve ulkesine dondu.Butun kis konustuk.Kiskanclik krizlerine girdim.Yanina gitmeyi cok kez dusundum.Aslinda sevgiliydik ama itiraf edemiyorduk birbirimize.

Dogumgunum olan 2 Ocak'ta bana surpriz yaparak Istanbul'a geldi.Karsimda gordugum an heyecan ve sevincten neler yaptigimi bile anlatamam.Yeni arabami sitenin elektrik diregine carptim.Yillardir en ufak kazam olmamisken o heyecan neler yaptirdi siz dusunun.

Bunun devami daha da aci verici oldu, aile arasinda rezil oldum ama bir kisiye cikip sedayi gordugum an yuzunden diyemedim.

Ne olduysa o gece oldu.Aile dugune gitmisti biz ise mesken yerimiz bogaza gelmistik.Biraz alkol aldik.Eve donduk.Yol yorgunluguyla uyuya kalmisti arabada.Tam 25 dakika onu seyrettim evin onunde.

Uyandirdim usulca ve eve ciktik.Yatagina birakip ustunu ortecekken seytan durttu ve bir opucuk kondurdum boynundan.Ne olduysa o andan sonra oldu.Hem de tek kelime etmeden.Sonrasinda hemen evden ciktim vicdanim rahat birakmiyordu ama olmeyi isteyerek arabaya atlayip alkollu vaziyette 220 240 basarak agvaya geldim.Bir otel buldum ve soguk dusun altina girerek saatlerce agladim.

Simdi ne olacakti bilmiyordum.Sedayi gidene kadar 3 gun boyunca gormedim.Attigim tek mesaj seni cok seviyorum ama utaniyorum'du.O da benzer seyler soyledi.Aileme islerim yogun diyordum ama gitmeye o kapidan girmeye gonlum el vermiyordu.

Gitti.Konusmaya devam ettik.Ve yarin tekrar geliyor.Sabah havaalanina almaya gidicem ve ne yapacagimi bilmiyorum.Evlenme teklif etmeyi dusunuyorum cunku cok seviyorum.

O kadar ki onun yuzunden kirilan sis farimi bile yaptirmadim hala.Zaman zaman bakip gulumsuyorum.

Ne yapacagimi bilmiyorum.Sizce ben hain miyim? Evlenme teklif etsem ailem tepki gosterir mi?

Birşey olmaz adam gibi çıkın konuşun sonuçta yurtdışında yaşıyor o kadar akraba bağınız gelişmemiş gelişse böyle olmazdı zaten. Erkekli öldü mü derin bir nefes al tut kızın elinden tabi önce anneler öğrenip babaları yatıştırmalı
  • quote:

quote:

quote:

Bu konu tutar

Mesajımı editlemiştim

Alıntıları Göster
    la sis farının sırasımı aile dramı yaşıyon düşündüğün şeye bak artiz.. ne var bunda madem öyle konuşun ailelere haber verin evlenin. bende bi dönem kuzenimle böyleydik seviyoduk birbirimizi ama kısmet olmadı olaylar başka yere gitti sonucta olmadı ama birşeyde kaybetmedik ama senin gibi araba sis farına düşmedik konuşun olsun bitsin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cangs77

Eğer aileden birisi öğrenirse yandın kardeşim çok ensest bi durum olmuş geçmiş olsun.

Aslinda oyle mi bilmiyorum.Amcam hep musluman, duzgun birisini isterdi.Ben de eger yabanci biri olsaydim iyi damat olurdum.Bilemiyorum.Tesekkur ederim.Ama bu sapkinca birsey degildi.

quote:

Orijinalden alıntı: B.Avcı
    Aşk öyle her köşe başında rastlayabileceğin bişey değil dostum. Aileler pürüz çıkarmazsa bas nikahı, mutlu mesut yaşa.

Sis farını da düğünden önce yaptır gelin arabasını rezil etme.

Moral verdiniz tesekkur ederim.Bence de cok kutsal birsey.

quote:

Orijinalden alıntı: Minotor
    La olm bu türkiyede ve müslimanlıkta olmayan bişey. Yapman gereken tek şey;
    Kuzenini alıp isviçre ya da norveçe gitmek. Çok da ciddi bi cevap al sana.

Oyle mi? Akraba evliligi orani en yuksek olan ulkelerin basinda Turkiye gelir.Hem benim kotu bir niyetim asla da olmadi.Burada da gogsumu gere gere yasayabilirim...

akraba ile evlenebilirsin ..hiçbir sorun çıkmaz.... bizim sülalede en az 4 çift akraba
  • quote:

Orijinalden alıntı: AralSNinja

Sanki sex hikayesi okuyorum bu ne la

• quote:

Orijinalden alıntı: haribo21

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cangs77

Eğer aileden birisi öğrenirse yandın kardeşim çok ensest bi durum olmuş geçmiş olsun.

Aslinda oyle mi bilmiyorum.Amcam hep musluman, duzgun birisini isterdi.Ben de eger yabanci biri olsaydim iyi damat olurdum.Bilemiyorum.Tesekkur ederim.Ama bu sapkinca birsey degildi.

quote:

Orijinalden alıntı: B.Avcı
    Aşk öyle her köşe başında rastlayabileceğin bişey değil dostum. Aileler pürüz çıkarmazsa bas nikahı, mutlu mesut yaşa.

Sis farını da düğünden önce yaptır gelin arabasını rezil etme.

Moral verdiniz tesekkur ederim.Bence de cok kutsal birsey.

quote:

Orijinalden alıntı: Minotor
    La olm bu türkiyede ve müslimanlıkta olmayan bişey. Yapman gereken tek şey;
    Kuzenini alıp isviçre ya da norveçe gitmek. Çok da ciddi bi cevap al sana.

Oyle mi? Akraba evliligi orani en yuksek olan ulkelerin basinda Turkiye gelir.Hem benim kotu bir niyetim asla da olmadi.Burada da gogsumu gere gere yasayabilirim...

akraba ile evlenebilirsin ..hiçbir sorun çıkmaz.... bizim sülalede en az 4 çift akraba

Alıntıları Göster
    kuzenlerinle akraba olarak ilişkilerin kuvvetli değilse mümkün bence. tabi aile faktörü çok önemli. bazı yöreler mi diyim çevreler mi çok karşı çıkar, bazılarıysa akrabasından başka evlendirmez. mesela biz yugoslav göçmeniyiz aile büyükleri hep söyler 7 kuşaktan daha yakın akraba evlendirmeyiz diye. canını sıkma kardeş. ama aileni ikna etmeden de çılgınca bi işe kalkışma
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetcan1588

quote:

Orijinalden alıntı: Said6

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetcan1588

Haramdır kardeşim uzakdur 1 derece akrabağ akrabağ evliliklerine ne oluyo goruyoruz

Sen neyin kafasını yaşıyorsun bilmiyorum ama helaldir ve de 1. derece akraba anne, baba ve çocuklarındır. Amcan 2. derece akrabandır, kızı da 3. derece. Sen bir kahve iç açılırsın.

bana ters birader ve konuşma uslubuna dikkat et

"Bana ters" demekle, bilip bilmeden "Haramdır" şeklinde fetva vermek arasında dağlar kadar fark var. Bir de "1. dereceden akrabadır" savunması yapmaya çalışmışsın araştırmadan. Hem suçlusun, hem de kıvırmaya çalışıyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: darkwink

quote:

Bunu soyledigim icin tepki gorebilirim ancak eve dusen yildirim dizisini beraber izliyoruz.Ordaki durum sapkinca! Bunu kimse inkar edemez.Ama durumumuz cok benziyor.Kitabini alacaktim icim elvermedi.Sonunu bilmiyorum.
    Ailemizde akraba evliligi yapan var ama bizim kadar yakin degiller.Benim amcam ve kuzenlerimle iliskilerim cok yakindir.

Tepki gosterenleri de anliyorum ama hayat bu ne olacagi belli olmaz.Ben 1 gecede annemi babami dedemi ve 1 kuzenimi kaybettim.Ardindan boyle bir belaya dustum.Keske ben olseydim de bunlarin hicbirini gormeseydim.
    Yarin almaya gitmeye yuregim yok.Simdi arabaya atlayip yine uzaklara kacmak istiyorum.

oluööö sacmalama laaa adam yukarda yazmıs işte dinende sakıncası yokmus ne kaccan eger duygundan emınsen devam ama benım anlamadıgım nisanlisin kuzenınle senı gorup nısanı atıyonuz.bu nasıl oluyo hacı nısanlınla kuzenını tanıstırıp olayı kapatırdın nısan atmak bu kadar kolaymı.yoksa bastırılmıs duyguların vardıda kuzenıne bu mu neden oldu nısanı atmaya

Alıntıları Göster
    CSB uludağ sözlük terk
  • buyuk bir firmada iyi bir pozisyonda calisiyorum demişsin 23 yaşında nasıl bir şirket venasıl bir pozisyon bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyildiz07

buyuk bir firmada iyi bir pozisyonda calisiyorum demişsin 23 yaşında nasıl bir şirket venasıl bir pozisyon bu
    Kardeşim yapacağın şey bellidir zaten. Cesaretini toparlayacaksın kendi aile büyüklerine kesin bir tavırla durumunu izah edeceksin ve BEN BU KIZI İSTİYORUM ARKADAŞ diyeceksin.

Onlarda büyüklerin anlayacağı bir dilde gidip durumu değerlendireceklerdir. Bizim akrabalar arasında da aynı senin durumuna benzer bir durum oldu oturulup konuşuldu ve tatlıya bağlandı çıktı. Bu kadar korkmak yanlış bence.

Unutmadan bunun İHANET ile bir alakasıda yoktur. Seviyorsun istiyorsun olay bundan ibaret. İSTEYENİN BİR YÜZÜ VERMEYENİN ..... SENİNKİ BENDEN KARA :)
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.