Bildirim
Ciddi ciddi soruyorum, bir kızla Omegle üzerinden tanıştık.. beyler yardım lazımmm
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Vay bee 2010 yılından gelen bir zaman yolcusunun attığı mesajı okumak da varmış bu hayatta
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
edirne bana yakın sen ver onun linkini ben konuşurum
_____________________________ Tofaş Doğan SLX
Intel 4460/Sapphire R9 380X/Gskill 8GB RipjawsX/Msi H-81M Pro-Vd/WD 1TB Caviar Blue/Zalman R1/Pionner/Logitech G300/Logitech G103/Logitech F310/Sony Xperia X -
Zamanda yolculuk yapmak çok kolay kanka, önce bir elektron girdabı oluşturman gerekiyor bunun için devasal voltajlarda elektrik gerekli bir kaç yüz bin yıldırım işini görür tahmini 100.000 cigavolt bir gerilim ile bu işi çok basit yaparsın. bi+kiresinde zamanla yolculuk yaparken bir su borusuna sıkışıp kalmıştım 300 yıl
_____________________________ -
hocam omeglede kızlar varmı cidden
Yazık lenn
Kim bilir senin gibi kaç kişiye iletişim bilgilerini vermiştir
Koskoca Istanbul da kız kalmamış
Herif ciddi ciddi Edirne’ye giderim hayali kuruyor
başlığa ciddi ciddi soruyorum demiş.
Soru
-- Omegle'den kız buldum, nerde sevişeceğiz yardım edin ? Aramızdaki mesafeleri nasıl çözücez..
Omeglede takılan kız instagramdan mezun olmuştur
omegle hala duruyor mu yahu ?
İstanbulda kızmı yok ayrıca omegle ne dayı mısın?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
En Beğenilen Yanıtlar

Vay bee 2010 yılından gelen bir zaman yolcusunun attığı mesajı okumak da varmış bu hayatta
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X