Şimdi Ara

ciddi bi konu lütfen sevdiğim kız bi anda karşıma çıktı acil yardım edin :(

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
0
Favori
2.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LÜTFEN sabırla okuyun çok önemli benim için tek çarem sizsiniz...
    arkadaşlar merhaba olaya direk giriyorum lütfen kötü ve gereksiz yorumlar yapıp beni dahada üzmeyin siz ne dersiniz fikirleriniz benim için çok değerli;

ilkokulu birlikte okudugum bir kız vardı. 5. sınıfa kadar bizim okuldaydı sonrasında ayrılmıştı.bu kızla biz yıl sonu mezuniyetinde dans falan etmiştik hatta.
    şuan lise 3. sınıftayım. yıllar sonra birgün kız mesaj attı 'bahadır?' diye bende ona mesaj attım konuşmaya başladık.kızla aramızda geçen hiçbirşey olmamıştı daha önce ama çok iyi arkadaştık.sonrasında kız sürekli mesaj atmaya başladı bende sıkıldım açıkcası ve yok kadıkoydeyım yok pes oynuyorum gibi yalanlarla 3-4 gün idare ettim.sonrasında kız sömestrda buluşalım çoookk özledim falan dedi.bende tamam dedim 3 kişi (birlikte okudugumuz bı kız) buluştuk.gerçekten değişmişti ve tatlıydı :D

sonrasında ise konuşmalara devam ettik ama ne konuşmalar :D canım birtanem hayatım kıyamam sana canım benim, duştaydım canım, hayatımın en özel erkeğisin tarzında..ilgimi çeken olay ise mesaj attığımda kız anında cevap veriyor.öyleki artık mesela sömestrda kar yağmıştı kıza en sonunda kartopu oynıcam canım deyip telefonu bırakabildim.

sonrasında biz yine konuştuk uzun uzun bana dedi boyun uzamış ve iyi olmuş falan tarzında ama hani ben o zamanlar hiç öyle bişey düşünmediğimden
    sana birilerini ayarlimmi yada bana bulsana sizin okuldan canım benim tarzında mesajlar attım.oda canım bizim okuldakiler harbi kötü falan yapıyodu.

buraya kadar herşey güzel.kötü olan ise kız bi gün sinemaya gitmek istedi benimle.tamam dedim.2 miz ama falan yaptı.tamam hangi filmler var dedim?kung fu panda falan var çok komik ona gideriz dedi :D ben çöktüm o an.kalkan egom tekrardan yerlerdefalan.neyse ben geçiştirdim yok falan dedim.

en sonunda bu kızla bayağ görüşmedik 2 ay falan.ama sürekli whatsappp yap konuşalım diyodu ve geçen hafta tak diye mesaj attı buluşalım canım uygunsan ben o ve yine o eski kız 3 ümüz.bende tama dedim ve buluştuk.işte ne olduysa o an oldu :D.kız bi an o kadar tatlı geldiki bana ne diceğimi şaşırdım.yiyesim geldi desem yeridir :D olay bu haftasonu oldu bu arada.sıcağı sıcağına aşk hikayesi :D

kızla ne zaman göz teması kursam şapşalca gülüyorm oda bana gülüyor hatta o kız varken gelip yanıma oturuyordu.(yer:maltepe sahil :D)en sonunda kalktık yolda giderken yol ayrımına geldik.kız sarıldı ban ve öpmemi bekldi.sıradan bi sarılma değildi.ben kızı öpmedim ve malca sarıldım.öbür yanağımı çevirdiğimde ise beni gerçekten öptü.harbi öptü yani :D resmen dudağındaki ruj yanağıma silindi :D

daha sonra bana what.pp yap konuşalım canım falan dedi bende tamam dedim.arkadaşlar daha sonra ben trabzon fener maçını izlerken telefondan mesajlaşıyoduk.(annesini teli)kızla konuştum falan biraz yavşadım dedim seni gördüm iyi oldu falan oda dedi evet böyle dostluklar kolay olmuyo :(

YIKILDIM BEN O AN.NE YAPMALIYIM?KIZDA BANA KARŞI BİŞEYLER VARMI YOKSA SADECE ARKADAŞLIKTANMI İBARET?BU ARADA ASOSYAL FALANDA DEĞİLİM.DH DE NERDE BI KIZ KONUSU GÖRSEM ASOSYALE BAĞLIYOLAR.
    LÜTFEN YARDIM EDİN TEK ÇAREM SİZSİNİZ.

• Seni kendine aşık edip bir örümcek gibi ağlarını örmeye başlamış...
  • hocam hiç öyle bi kız değil yani bi bakışta anlarsın gözlerinden bizzat babasıyla tanışıyorum o buluşma gününden sonra gidip evine bırakmıştım babsı arayıp teşeşkkür etti.kısaca yok hocam o kız o kızlardan değil
  • Sana tavsiyem tamamen friendzone kısmına girmeden en kısa sürede o kıza duygularını anlat yoksa seni kullanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: O Meşhur Kel Adam ;)

Sana tavsiyem tamamen friendzone kısmına girmeden en kısa sürede o kıza duygularını anlat yoksa seni kullanır.

hocam biraz daha açsak,kız neden beni kullansın,yani beni sadece bi zaman geçirme aracı olarak mı görür? birde friendzone demişken olay arkadaşlığa doğrumu gidiyor?

Hocam herşey bi yana yardımın için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahadir61

quote:

Orijinalden alıntı: O Meşhur Kel Adam ;)

Sana tavsiyem tamamen friendzone kısmına girmeden en kısa sürede o kıza duygularını anlat yoksa seni kullanır.

hocam biraz daha açsak,kız neden beni kullansın,yani beni sadece bi zaman geçirme aracı olarak mı görür? birde friendzone demişken olay arkadaşlığa doğrumu gidiyor?

Hocam herşey bi yana yardımın için teşekkürler.

Hocam öncelikle önemli değil (: Benim demek istediğim kız size kanka demeden kıza duygularınızı söylemeniz eğer söylemezseniz ileride sizi sadece arkadaş olarak görür malesef

• zaten demissin okulundan kız ayarla diye, yani o senin o gözle gördügünü düsünmedigi icin böyle de demis olabilir
    yavastan hissettir olmadı direkt söyle nolcak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sen söyle direk içindekileri her gün böyle gitmez. Dost hayatı yaşayalım de şaka lan öyle deme sakın. Dostun olmak çok güzel ama ben herşeyim olmanı istiyorum vs.yardır oldu oldu olmadı yapacak bişey yok kafan rahat olur en azından.
  • Zaten uzun yıllar görüşmemişsin kaybedeceğin bir şey yok söyle gitsin
  • quote:

hocam hiç öyle bi kız değil yani bi bakışta anlarsın gözlerinden bizzat babasıyla tanışıyorum o buluşma gününden sonra gidip evine bırakmıştım babsı arayıp teşeşkkür etti.kısaca yok hocam o kız o kızlardan değil

Hikayeyi okudum. Kırılma ama çok saflıklar yapmışsın. Kız sana defalarca zarf atmış, hepsinde sen arkadaşmışsınız gibi davranmışsın. Hele ki sinema olayında. E kız da en sonunda ağzını yoklamak için dostluk falan demiş, ve istediğini yaptırmış sana zarfı yedirmiş ve sen kıza tutulmuşsun.

O kadar zaman sana asılmış ve kusura bakma mal gibi durmuşsun Neyse sana tavsiyem artık atağı sen yap biraz sen asıl inceden inceden, mesela bi kere de sen yemek+sinema teklifi et. Yemekte alttan alttan asıl, nabzını tut kızın. Eğer olumlu gibiyse sinemada küçük bir el tutuşmasıyla işi bağlarsın hiç söze gerek kalmadan. Kolay gele

• quote:

Orijinalden alıntı: ekaydirma

quote:

hocam hiç öyle bi kız değil yani bi bakışta anlarsın gözlerinden bizzat babasıyla tanışıyorum o buluşma gününden sonra gidip evine bırakmıştım babsı arayıp teşeşkkür etti.kısaca yok hocam o kız o kızlardan değil

Hikayeyi okudum. Kırılma ama çok saflıklar yapmışsın. Kız sana defalarca zarf atmış, hepsinde sen arkadaşmışsınız gibi davranmışsın. Hele ki sinema olayında. E kız da en sonunda ağzını yoklamak için dostluk falan demiş, ve istediğini yaptırmış sana zarfı yedirmiş ve sen kıza tutulmuşsun.

O kadar zaman sana asılmış ve kusura bakma mal gibi durmuşsun Neyse sana tavsiyem artık atağı sen yap biraz sen asıl inceden inceden, mesela bi kere de sen yemek+sinema teklifi et. Yemekte alttan alttan asıl, nabzını tut kızın. Eğer olumlu gibiyse sinemada küçük bir el tutuşmasıyla işi bağlarsın hiç söze gerek kalmadan. Kolay gele

ne desen haklisin hocam.suana kadar adam gibi 2 kisiyle ciktim onlarda bana teklif ettiler.kisaca tecrube 0 bende.bu kadar sosyal olmama ragmen bu konularda cok yetersizim.fakat mum dibine isik vermez sozu tamda benim icin :)

• Adaşım ekaydirma tamamen haklı. Kız arkadaşın seni deniyor sıra sende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahadir_gs

Adaşım ekaydirma tamamen haklı. Kız arkadaşın seni deniyor sıra sende

Haklisin adasim kizla konusucam ulan yetti artik :D yalniz benim saclar gitti kele dondum :D bi bir ay surer heralde bulusmamiz :Dfakat arkadaslar yardimlarinizi esirgemeyin lutfen
  • tüh be kaçırdım hafta sonu maltepe sahile inecektim belli ederdi bu 3ü kendini
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4goodlife

tüh be kaçırdım hafta sonu maltepe sahile inecektim belli ederdi bu 3ü kendini

• quote:

• Onlerden yerinizi alin arkadaslar 3 hafta icinde kiza teklif yapmayi dusunuyorum ayrintilari an ve an aktarmaya calisicam.
  • Bekliyoruz bakalım. İnşallah istediğin olur.
  • quote:

:D :D
  • sevgili gencler degerli arkadaslar,bu konuyu tamamen unutmusum.kiza ustu kapali teklf ettim kizda hafifce reddetti.iyikide reddetmiş.bu kadar mal birinden nasil hoslandim merak ediyorum dogrusu.kiz redden sonra yine canim cicim modunda.kizi takmiyorum.sizde oyle olun,red yedinizmi birakin gitsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.