Şimdi Ara

Cidden futboldan ne anlıyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yurtta kalıyorum. Arkadaş herkes mi boş adam olur o diyor bu futbolcu böyle yaptı bunun teknik direktörü eskiden böyleydi, yok efendim şu takım geçen sene şunun tarafından yönetiliyordu, şu futbolcu ev almış falan filan.

Arkadaşlar futbol oynanır derbi filan izlenir okey de hayatınız futbol olmuş oda arkadaşlarımla aram açıldı futbol yüzünden adamların hayatı futbol. Cidden hayatından futbolu çıkarırlarsa hayatı bomboş olacak binlerce insan var Türkiye'de. Toplu taşımada da vay efendim bu gol atacak vay atamayacak vay bu sakat vay bunun maaşı çok fazla. Basit boş adamlıktan vazgeçin arkadaşlar rica ediyorum bakın konuşmayın futbol.

Maç günleri harra gürre her yerde bağrışlar çağırışlar. Mesela ben bu pazar mümkün olsa türkiye'den çıkmak isterdim neymiş efendim şampiyonluk maçıymış. O zaman otur izle sakince orda burda bağırıp çağırmanın ne alemi var. Sen vur vur diye bağırınca şampiyon mu olacak takım?

Cidden ben fanatik taraftarlara, her yerde futbol muhabbeti açanlara saygı duymuyorum çünkü hakikat bu değil yani işinize bakın boş beleş adam olmayın. Bu yazı hem bir eleştiri hem de bir öneridir. Futbol size bişey kazandırmaz futbolculara kazandırır.

Bir kez daha diyorum basit, boş insan olmayın futbol konuşmayın futbol oynayın. En azından beyni kasları çalıştırır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrosbianoRonaldo -- 16 Mayıs 2019; 20:50:32 >

• Kimse kimsenin zevkine laf etmiyor. Ülkedeki futbolseverlerin %90'ının taraftarlığı aşırıya kaçırmasına laf ediliyor ki sonuna kadar haklıyız.

Kaç gündür her yerde futbol konuşuluyor, her yerde kavga eden insanlar var. Birileri sizi futbolla uyuşturmak istiyor, siz de balıklama atlıyorsunuz. Başka bir şey değil.
    Boş adam olmayın diyip insanların hobisi ve zevk aldığı bir şeyi içerleyip,o konu hakkında DH-Konu Dışında konu açmak baya iyiymiş.Mesela bu hafta memleketimin Denizlispor üst lige çıktı maç bitiminde stada indik 15000 kişi kutladık,eğlendik.Çok güzel bir vakit geçirdim.

İmzana bakılırsa uzun zaman boyunca Half Life oynayıp,Breaking Bad izledin.Aslında senin Breaking Bad izlemen ile benim statta zevk alarak maç izlemem arasında bir fark olmadığını,ikisinin de boş zamanlarımızda vakit geçiceğimiz bir aktivite olduğunu anlaman için iq seviyenin 90 üstü olması gerekiyor.
  • Okumadım
  • Abi siz neden herkesin herseyine karışıyorsunuz yav. Siyaset konuşulsa yeter bu kadar siyaset dersiniz , futbol konuşursa boş insan dersiniz , bilim ve sanat konuşulsa ne diyor bu dersiniz bu insanlar ne konuşsun ne yapsın yeter ama. Sevdiğim bir laf vardır "herkesin hayatına kimse karışamaz"

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de sevdiğim bir laf vardır. "What can I do, sometimes?".

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrsmrc -- 16 Mayıs 2019; 21:1:12 >
  • Boş adam olmayın diyip insanların hobisi ve zevk aldığı bir şeyi içerleyip,o konu hakkında DH-Konu Dışında konu açmak baya iyiymiş.Mesela bu hafta memleketimin Denizlispor üst lige çıktı maç bitiminde stada indik 15000 kişi kutladık,eğlendik.Çok güzel bir vakit geçirdim.

İmzana bakılırsa uzun zaman boyunca Half Life oynayıp,Breaking Bad izledin.Aslında senin Breaking Bad izlemen ile benim statta zevk alarak maç izlemem arasında bir fark olmadığını,ikisinin de boş zamanlarımızda vakit geçiceğimiz bir aktivite olduğunu anlaman için iq seviyenin 90 üstü olması gerekiyor.
  • Ölüyen Yürüler kullanıcısına yanıt
    Riven keske gercek olsanda senle evlensem

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • biz orta okul ve lise de bedende futbol oynarken bunlar kızlarla voleybol oynayan tipler. kardesım bız bu oyuna asıgız top bulamayınca kutu kolanın içini kumla doldurur sokakta oynardık öyle delisiyyiz anlayamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taııbuv -- 16 Mayıs 2019; 22:7:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu neyin kafası?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ne konusacak peki bu insanlar bir erkek ya karı kız konusur ya futbol ya siyaset bir kız ise ne siyaset anlar ne futbol ne karı kız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer aynı şeyi NBA için de diyorsan saygı duyarım.
    Ama bazı tipler futbolu yerip NBA moruq yeaa kafasındalar ve gözümde futbol fanatiklerinden daha aşağı seviyedeler.

Not: NBA izleyip futbolu aşağılayanları kastediyorum, kendi halinde NBA izleyenler üstüne alınmasın.
  • RevengeRain kullanıcısına yanıt
    Nba izleyenler kendinden olmayanlara küfretmiyor, adam dövmüyorlar.

• HayatınıYaşayamayanAdam kullanıcısına yanıt
    Futbol olmayınca konuşacak bir şey bulamamanız boşluğunuzu kanıtlıyor işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: Einar Solberg

Futbol olmayınca konuşacak bir şey bulamamanız boşluğunuzu kanıtlıyor işte.
    kendim için demiyorum ben hayatımda tek maç bile izlemedim ben normalde film dizi izleyen insanım kitap okurum araştırmalar yaparım ama bunları kimseye anlatamam çünkü anlamazlar futbol gider yerine başka şey gelir insanlar için bir insan asla benim yaptığım şeyleri yapmak istemez işin kolayına kaçmak ister
  • Ölüyen Yürüler kullanıcısına yanıt
    Kimse kimsenin zevkine laf etmiyor. Ülkedeki futbolseverlerin %90'ının taraftarlığı aşırıya kaçırmasına laf ediliyor ki sonuna kadar haklıyız.

Kaç gündür her yerde futbol konuşuluyor, her yerde kavga eden insanlar var. Birileri sizi futbolla uyuşturmak istiyor, siz de balıklama atlıyorsunuz. Başka bir şey değil.

• hic bir amac da yok.surekli kisir dongu.adam takim tutuyor sebebsizce seviyor,rakibine ise tam tersi itici geliyor.millet kendi takimiyla neyi kanitlamaya calisiyor anlamiyorum.

• quote:

Nba izleyenler kendinden olmayanlara küfretmiyor, adam dövmüyorlar.
    Eee yani? Biri Futbol izleyip konuşmaya zaman kaybı diyorsa aynını NBA izleyip konuşanlar için de demeli.
    Konu sahibi de küfretmelerinden değil ona göre boş bir şeye zaman harcamalarına yakınıyor zaten.

Futbol izlemek boşsa NBA izlemekte boştur aynı şeyler.
    Öyle değilsen söylediklerimi üstüne alınma ama ülkedeki fanatiklerin %90'ı böyle. İşleri güçleri küfürlü tezahürat, karşıyı kışkırtma, düşmanlık.

Konuşmak istersin adamla, bir bakarsın bildiği iki şey var ( onları da bilmiyor aslında ) siyaset ve futbol.

• quote:

Öyle değilsen söylediklerimi üstüne alınma ama ülkedeki fanatiklerin %90'ı böyle. İşleri güçleri küfürlü tezahürat, karşıyı kışkırtma, düşmanlık.

Konuşmak istersin adamla, bir bakarsın bildiği iki şey var ( onları da bilmiyor aslında ) siyaset ve futbol.
    hocam üniye bu yüzden gidesim gelmiyor konusacak arkadaş yok dün mesela dhde takılırken adamın teki galatasarayın hakemleri hakkında yorum yapmıs bugün bunu kullandım arkadaşlar arasında çocuklar resmen bayıldı yorumlarıma adamların gözü dönmüş maç maç maç ama hiç maç izlemedim
  • RevengeRain kullanıcısına yanıt
    Eğlence dediğimiz şeylerin hepsi boş işler zaten. Ama boş iş demek gereksiz demek değil. Herkesin eğlenmeye ihtiyacı olur.

Ama ama ama, senin eğlendiğin şey başkalarını kızdırıyorsa ya da üzüyorsa, yenildiğinde 1 hafta seni yasa boğuyorsa ve sen hala buna kör kütük bağlanıyorsan kusura bakma da bu tamamen zayıflıktır.

Bir şeyler konuşabilecek birini bulmak tamamen şans işi. Ya da çok çabalayacaksın her türlü ortama gireceksin illa ki kaydadeğer 1 2 kişi çıkar

• :D voleybol oynamanın nesi kötü de böyle bi aşağılama havasına girdin ? Şahsen lisede 2 sene futbol 2 sene voleybol oynadım, sayısız halısahaya gittim gayet te biliyorum futbolun zevkini.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.