< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrosbianoRonaldo -- 16 Mayıs 2019; 20:50:32 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrosbianoRonaldo -- 16 Mayıs 2019; 20:50:32 > |
Abi siz neden herkesin herseyine karışıyorsunuz yav. Siyaset konuşulsa yeter bu kadar siyaset dersiniz , futbol konuşursa boş insan dersiniz , bilim ve sanat konuşulsa ne diyor bu dersiniz bu insanlar ne konuşsun ne yapsın yeter ama. Sevdiğim bir laf vardır "herkesin hayatına kimse karışamaz"
|
Kimse kimsenin zevkine laf etmiyor. Ülkedeki futbolseverlerin %90'ının taraftarlığı aşırıya kaçırmasına laf ediliyor ki sonuna kadar haklıyız.
Kaç gündür her yerde futbol konuşuluyor, her yerde kavga eden insanlar var. Birileri sizi futbolla uyuşturmak istiyor, siz de balıklama atlıyorsunuz. Başka bir şey değil. |
Boş adam olmayın diyip insanların hobisi ve zevk aldığı bir şeyi içerleyip,o konu hakkında DH-Konu Dışında konu açmak baya iyiymiş.Mesela bu hafta memleketimin Denizlispor üst lige çıktı maç bitiminde stada indik 15000 kişi kutladık,eğlendik.Çok güzel bir vakit geçirdim.
İmzana bakılırsa uzun zaman boyunca Half Life oynayıp,Breaking Bad izledin.Aslında senin Breaking Bad izlemen ile benim statta zevk alarak maç izlemem arasında bir fark olmadığını,ikisinin de boş zamanlarımızda vakit geçiceğimiz bir aktivite olduğunu anlaman için iq seviyenin 90 üstü olması gerekiyor. |
Benim de sevdiğim bir laf vardır. "What can I do, sometimes?".
|
biz orta okul ve lise de bedende futbol oynarken bunlar kızlarla voleybol oynayan tipler. kardesım bız bu oyuna asıgız top bulamayınca kutu kolanın içini kumla doldurur sokakta oynardık öyle delisiyyiz anlayamazsınız.
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrsmrc -- 16 Mayıs 2019; 21:1:12 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taııbuv -- 16 Mayıs 2019; 22:7:43 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|