Şimdi Ara

CID49 (w810i) Flash Tema Nasıl yapılır (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
354
Cevap
0
Favori
36.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • asrafurullah arkadaşlar garantiden çıkmıyorsa bende yapıcağımda çok güzel duruyor
    quote:

Orjinalden alıntı: garu

@funy251: hemen kızma dostum
    Bu konuda bir bilgim yok çıkıyorsa da yaptım, çıkmıyorsa da yaptım artık.
    En azından benim için artık önemi kalmadı
    Ama bir bilene danışmak da lazım tabi,
    telefonun firmware'ine dosya upload edince garanti kapsamından çıkar mı, çıkmaz mı?

• @blackeagle: dostum senin duruma baktım, diğer forumlardan öğrenebildiğim kadarıyla senin telefonun firmware'inin tekrar flashlanması gerekiyormuş. Bunu da PhoneXS yazılımıyla yapabiliyormuşuz. Fakat şöyle bir sorun var ki w810 için firmware dosyalarının bulunduğu (ücretsiz) Topsony sitesi bakımda olduğu için dosyalara ulaşılamıyor. Bakımdan sonra detaylıca öğrenir sana haber veririm.

quote:

Orjinalden alıntı: kamikaze482222

http://rapid-share.com/files/10010878/flash_i_in_gerekli_dosyalar.rar.html arkadaslar buraya upload ettim w810 için gereken tüm dosyalar flash tema ve debranding işlemleri için aradığınız tüm dosyalar burada yalnız buradaki dosyalar r4db005 versiyonu için yani flash işlemini yaaprsanız telefonunuzun versiyonu r4db005 olur ayrıca dosya içinde 10 kadar yeni flash tema var onları da isterseniz eleyebilirsiniz telefonunuza

bu konuda ihtiyacın olacak dosyalar da burda ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garu -- 5 Ocak 2007; 13:59:57 >

• Ya Garu,dostum senden bir ricam olacak;
    Görüyorsun bu konu ile ilgilenen ve sorun yaşayan birçok arkadaş var.Artık belli ki bu konunun uzmanı da sen oldun.Yaptığın işlemleri resimli olarak bize anlatabilir misin vaktin varsa?İnan çok makbule geçer.Hem elimizin altında bir döküman da olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Blof -- 5 Ocak 2007; 14:02:40 >
  • K790 İÇİN K790 MODDING TAGINI ARATTIRIRSANIZ ÇOK İLGİNÇ ŞEYLER ÇIKIYOR GOOGLE DA YANLIZ TELEFONUN ORİJİNAL SİSTEM DOSYALARINI KOPYASIZ SİLERSENİZ BİLMEM NOLUYO
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Blof

Ya Garu,dostum senden bir ricam olacak;
    Görüyorsun bu konu ile ilgilenen ve sorun yaşayan birçok arkadaş var.Artık belli ki bu konunun uzmanı da sen oldun.Yaptığın işlemleri resimli olarak bize anlatabilir misin vaktin varsa?İnan çok makbule geçer.Hem elimizin altında bir döküman da olur.

Güzel öneri. Ama bir süre bekleteceğim sizi, çünkü beklediğim başka bir gelişme daha var, o da olduğunda tekrar upload yapacağım, daha detaylı bir döküman hazırayacağım. Biraz zaman lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garu -- 5 Ocak 2007; 14:54:39 >
  • şimdi arkadaşlar
    bu tema olayını yaparken
    telefon a bişi olma ihtimali varmı
    garantili tel yalan olmasın
    gerçi olacagı en çok tel çoker
    ama bu w800 de dgl ki her problemi duzeltlm
    şimdilik mecburen
    servise gidioz

hiç telefonu problem cıkartan varmı
    açılmayan falan

bide gelişmelerin bu flash temayla alakası varmı
    w810 için
    bekleyelmmi
  • evet arkadaşlar birisi cevaplarsa şunu artık bu işlem telefonun garantisini götürürmü flash tema bende istiyorurm çok ama yapamıyorum bu yüzden
  • ya şole bi durum var
    eğer tele bişi olmuyosa
    işlemi yaparken
    (ki galba bazı arkadaşların tel uçmuş)
    ozmn serviste bize dmezler zaten bu temalar nerden geldi die
    onunn için
    tek sorun bişi olursa napcaz
    çozum uretebiliozmu
  • Denemek isteyenler;Biraz bekleyin.Hem herşey çok net değil hem de başarısızlığa uğrayanlar var.Yakın bir zamanda olay daha netleşecek ve mükemmelleşecektir.Aceleci olmamanızı tavsiye ediyorum.
  • çok güzel bir şeye benziyor ama
  • valla bn deniyodum ama
    surekli dosya transferi moduna geçio
    zaten bu verilen driver i yuklediydim olmadı

acaba sarj mı dedim beni durduran
    şimdi şarj ediyom
  • Seninle aynı fikirdeyim.Ancak olay netleşmeden denemeyi de düşünmüyorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: funy251

çok güzel bir şeye benziyor ama
  • walla arkadaşlar ben dün denedim, kısas sürer diye başladım ama tel. lazım oldu sonra durdurdum ve hatta kabloyu çıkardım bişeycikler olmadı tele, bataryayı çıkarıp takınca açıldı, sonra gece 4 gibi yatarken başlattım sabah 7de bitmiş.. şimdi gayet güzel çalışıyor,

bende birşey soracağım, bu phone xs ile 2., 3. defa bir işlem yapmak istediğimizde yine bu kadar zaman bekliycezmi? beklemememiz lazım derim ben çünkü ilk yapışta şifreyi kırmadımı bu program ve log tutmadımı? birde flashların hepsini attım ama aynı miktarda tema dosyası yoktu ve o eksik temaların flashları nerde peki göremiyomuyuz,

elinizdeki flash temaların hepsini yollarsanız sevinirim mesela grouped_desktop un swf dosyası war ama theme dosyası yok..

edit: en can alıcı noktada imla :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manowarif -- 5 Ocak 2007; 22:22:38 >
  • ya arkadaşım benim ki bi yerden sonra
    dosya transferine geçiyor durmadan
    kaç kere denedim aynı
    pc yi açıp kapadım
    olmadı
    kullandığım driverler da aynı
  • arkadaşlar bilen biri yokmu bu telefonun garantisini yermi
  • w800i deneyen oldumu acaba
  • çile gibi yaw. 18:12 de başladım saat şimdi 23:37 hala dewam edio . Benim telefon da amma inatçıymış haa. Ser verio sır wermio . Dua edin de en kısa sürede kırılsın şu kilit. (Gerçekten dua edin haa,işim zor)
  • quote:

Orjinalden alıntı: manowarif

elinizdeki flash temaların hepsini yollarsanız sevinirim mesela grouped_desktop un swf dosyası war ama theme dosyası yok..

Başarılı olmasına inan çok sevindim. Gelişmelerden kasıt işte o temalarla ilgili. Düzgün çalışır hale getirmek için yurtdışı forumlarda çaba sürüyor. Düzeltir düzeltmez onlar da upload olacakları günü bekliyorlar.

Yine manowarif'in değindiği bir şeyi açıklığa kavuşturalım. Bu işlem ikinci seferde daha da kısa sürüyor, en azından benim için işler böyle gitti. Bugün kamikaze arkadaşımızla yaptığımız bir denemede upload işlemi sadece 30 dk sürdü. Başarıyla telefona upload edildi. Ayrıca bu işlemin uzunluğunu bilgisayarın kapasitesi belirliyor çünkü ne de olsa brute forcing matematiksel bir işlem. Gelişmeler yakında gibi görünüyor. Bir de bugün bir arkadaşıma sordum garanti olayını, o gider dedi ama sadece teknik servis elemanı ve bu konuda bilgi almamız gereken kişiler yetkili olmalı derim ben.( SE servisi gibi)

• Selamlar,
    W810i sahibiyim ve telefonumun sürümü R4EA031.
    garu'nun koyduğu dosyaları kullanarak ve anlattığı gibi uygulamayı adım adım yaptım.

İlk denemem 12 saatten fazla sürdü (tam kaç saat hatırlamıyorum) ve sonunda "FSX Failed" gibi bir uyarı penceresi çıkmıştı.
    Sanırım telefonun şarjı bittiği için işlem devam edemedi (takarken tam dolu olmasına rağmen çıkardığımda pil boştu).

İkinci denemem de yaklaşık 4-5 saat sürmüştü sanırım.
    Uyarı çıkmamasına rağmen işlem yapılmıyordu, program donmuştu ve süreci ben kestim.

Üçüncü denememde işlem yaklaşık 5,5 saatte başarıyla sonuçlandı (çıkardığımda pil %60 civarında bir seviyedeydi).
    Log'u da kontrol ettim, tüm upload'lar ve işlemler başarılıydı.
    Ancak telefonu açtığımda kendi temalarında menüleri flash'lı göremedim.
    garu'nun dosyaya koyduğu flash temaları telefona atıp denedim, onlarda da menüler klasik tarzdaydı.

Yani flash'lama pratikte başarısızdı.

Derken elimde bulunan *.swf uzantılı duvarkağıtlarını denemek aklıma geldi.
    Önceden bu duvarkağıtlarını resim olarak açmadığı gibi internet tarayıcısında da açmıyordu.
    Şimdi denediğimde telefon bu dosyaları Resimler klasörüne atıyor ve resim olarak açıyor.
    Ancak duvarkağıdı ve ekran koruyucu olarak kullanma seçenekleri aktif değil, yani kullanamıyorum.

Anladığım kadarıyla telefonum flash'landı ama tema uygulamasında bir problem yaşıyor.

NOT:
    Bu 3 denememin aralarında; başlatıp kısa süre sonra durdurduğum ve
    FSX yerinde Flash seçeneğini seçtiğim denemelerim de oldu.
    Tüm bu irili ufaklı denemelerime karşın telefonumda herhangi bir problem bulunmuyor.
    Kişisel fikrim; bu uygulamanın telefonu garanti kapsamından çıkarmayacağı yönünde.
    Bir problem olsa da olmasa da..

• Başlıkta bazı yerlerde brute force, kaba kuvvet veya zor kullanarak olarak tanımlanmış.
    Kelime anlamı hernekadar öyle olsa da brute force bir şifre kırma yöntemidir.
    Olası kombinasyonların tek tek denenmesiyle uygulanır.
    Bu nedenle diğer yöntemlere göre oldukça uzun sürebilen bir yöntemdir.
    Ancak deneme-yanılma olduğu için şans eseri kısa da sürebilir.

Yani; telefona gelebilecek herhangi bir zarar, bu "kaba kuvvet"ten gelmeyecektir.
    Sadece, telefon sisteminden silinen ve yerlerine yenileri konmayan dosyalar yüzünden telefona zarar gelebilir.
    Onlarca yüzlerce kez farklı şifreler denemenin bir kasaya zarar vermeyeceği gibi.

(bilgilendirme amaçlıdır)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.