Şimdi Ara

CID49 (w810i) Flash Tema Nasıl yapılır (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
354
Cevap
0
Favori
35.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet bence asia yap ben telefonu o şekilde flashlamıştım zaten bu arada işlemi sim kart takılı iken mi yapıyorsun heaven
  • saol kardeş
  • asia C ye çevirirsen bir süre sonra telefon kendi kendine açılıp dosya transfer moduna
    geçip beklemeye başlayabilir.Bende öyle olmuştu.FSX in anahtarı nın eu 1 olduğuna inanıyorum.
    umarım sende böyle birşey olmaz.
  • selam kamikaze.asya olarak CDA oku ile başarılı oldunmu?
    yani şu anda sorunsuz telefonun çalışıyormu?
    quote:

Orjinalden alıntı: kamikaze482222

evet bence asia yap ben telefonu o şekilde flashlamıştım zaten bu arada işlemi sim kart takılı iken mi yapıyorsun heaven
  • valla ben aynı programla telefona flash işlemi yapmıştım ve cda olarak asia yı sectim ve hiçbir problem de olmadı
  • o zaman garunun verdiği kurulu dosyada hata var sonucu çıkıyor.
    çünkü CDA kodu eu 1 olarak ayarlanmış.
    Bu durum kafa karıştırıcı doğrusu.
  • Sen Garu'nun verdiği linkten başarılı bir yükleme yapmadın mı?Nasıl hatalı olabilir ki Garu ve sen başarılı olmuşsunuz?
    quote:

Orjinalden alıntı: hayden

o zaman garunun verdiği kurulu dosyada hata var sonucu çıkıyor.
    çünkü CDA kodu eu 1 olarak ayarlanmış.
    Bu durum kafa karıştırıcı doğrusu.
  • başarılı yükleme yaptım.kamikaze cd kodunu asıa olarak girdiğini
    ve şu an telefonda sorun olmadığını yazmış.
    bizim girdiğimiz kod EU1
  • Kamikaze telefona yeniden yazılım yüklemesi yapmış ve flash temalı bir versiyon yüklemişti.Ancak senin ve Garu'nun yaptığı telefonun flash tema bölümüne zorlayarak yeni veriler girmekten ibaret.Her ikisinin farklı işlemler olduğunu düşünüyorum.Birbirine karıştırmamak lazım bence.Yani birinizin girdiği kod EU1 diğerinizin ASİA olması yanlış yaptığınız anlamına gelmiyor bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

w800 için de geçerli mi acaba?

• eğer telefonun cid 49 içinse gecerli olması lazım
  • Sanmıyorum.W800 ve K750 farklı CID kullanıyorlar.Fakat Far Manager ile onlara da uygulayanlar var galiba.Şu forumları bir incele istersen:

http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=124272&start=0

http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=3749
    quote:

quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Blof

Sanmıyorum.W800 ve K750 farklı CID kullanıyorlar.Fakat Far Manager ile onlara da uygulayanlar var galiba.Şu forumları bir incele istersen:

http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=124272&start=0

http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=3749
    quote:

quote:

Teşekkürler

• w8100 ün de cid 49 olan versiyonu var 36 olanı da var eğer senin tel 36 ise direk far manager olayına bak yok 49 ise mecburen phone xs kullanmak zorundasın şu anda bunun başka bir yolu yok
  • Asia C'de de farketmedi, EU1 değiştirdiğimde. 2 saat yükledi ve telefon dosya transfer moduna geçti . ; Şu şekilde;

=============================
    17:32:30| ***** AuthA (cmd 05-42) hacking
    17:34:39| 1000...
    17:36:40| 2000...
    17:38:19| 3000...
    17:40:57| 4000...
    17:41:29| ...4201
    17:41:29| Matches: 0:0003953, 1:000247, 2:0001, 3:0
    17:41:29| Totals : 0:0098504, 1:006495, 2:0026, 3:0
    17:41:29| Theory : 0:0098460, 1:006539, 2:0025, 3:0
    17:41:29| ***** Reset (cmd 01-0C)
    17:41:29| Waiting for the phone to disconnect
    =============================
  • heaven senin telefonda normal flash temalar mevcut muydu? 2. soru usb driverin yeni mi? eğer ilk sorumun yanıtı hayır ise ondan kaynaklanabilir ben şimdi yeni başlattım sonucu yazarım ben buraya
  • bir de işlem bitene kadar bekle bende flash işlemi ile birlikte 3.5 saat sürdü phone is shutting down.done diyene kadar bekleyin5 saat kadar da sürebilir 2 sat bekleyip de olmadı diye de kapatmayın
  • telefonda normal flash temalar mevcut, indirdiğimiz Phone XS klasörünün içinde olanlar. USB driveri olarak, kendi orjinal CD'sinide denedim, klasör
    içindekinide farketmedi. Bekleme olarak bekleriz, razıyız fakat , işlem yazılarının sürekli devam etmesi gerekli herhalde. '' Waiting phone to disconnect'' deyip, dosya transfer moduna geçiyor telefon 2-3 dk içinde, açılıyor yani, elle kesmiyoruz. Neyse, eninde sonunda olur ama, kalsın şimdilik böyle sağlık olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeavenWards -- 3 Ocak 2007; 18:36:41 >
  • Öncelikle dünden beridir makine başında değildim özür dilerim geç cevaplar için.
    Efendim dosya transfer moduna geçmesinin sebebi şudur ki USB sürücüsünün uyumsuzluğu.
    En başta ben de orjinal cd'den çıkan sürücüleri yüklemiştim sonra onları kaldırdım. Dosya içindeki USBflash driver klasörü içindeki sürücüyü kurdum ve bu şekilde halloldu. Sürücüleri kaldırıp tekrar verdiğim dosyadaki sürücüleri yüklemenizi öneririm. Kolay gelsin

@PHI: w800 flash lite desteklemediği için flash temaları da desteklemiyor maalesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garu -- 3 Ocak 2007; 23:46:19 >
  • arkadaşlar ben garu nun dediği yöntemin aynısını uyguladım yalnız heaven arkadasımın yaşadığı problemi ben de yaşadım ama sorunu çözdüm sorun cda dosyasından kaynakalanıyor ben de ilk başta denedim 1 saat yaptı sonra transfer moduna döndü tel daha sonra baktım cda ya europe 1 yazıyor onu asia 1294 73 e getirdim bu sefer telefon transfer moduna gecmedi ama tam 4.5 saat bekledim işlem hala devam ediyordu benim de kafam attı başlarım lan senin gibi işe dedim cıkarttım ama bu kadar uzun sürmesi versiyondan da olabilir benim tel in versiyonu r4db005 di belki ondan olabilir
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.