Şimdi Ara

CID49 (w810i) Flash Tema Nasıl yapılır (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
354
Cevap
0
Favori
36.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle herşey için çok teşekürler arkadaşlar çok güzel bi döküman ben w810 sahibiyim ve yaklaşık 10gün önce aldım versiyonu:R4DB005 ben bu olayı bu versiyonda denesem olurmu?Benim telefonumda hiç bi oynama yapmamama rağmen Equalizer teması Flashlı bi biçimdfe çalışıyo ama Backstreet çalışmıyo bunun sebebi ne olabilr şimdidden çook teşekürler...garu özellikle sana
  • quote:

Orjinalden alıntı: garu

FLASH TEMA MERAKLILARINA

Öncelikle telefonunuza gelecek zararlardan sorumlu olmadığımı, bu işin biraz da olsa deneyimli kullanıcılar tarafından yapılması gerektiğini belirtmeme izin verin.
    İhtiyacımız olan dosyalar burda:

Phone XS

Dosyaların yanında bolca sabra da sahipseniz başlayabiliriz keza bu işlem epey uzun sürebiliyor

Not: Bu işlemi yeni aldığım w810i ve son firmware güncellemesi olan R4EA031 ile denedim diğer telefonlar için hiçbir garanti veremiyorum. Deneyenler burada deneyimlerini paylaşırlarsa hepberaber diğer telefonların da üstesinden geleceğimizden eminim.

ÖNEMLİ: Bu işlem en kısa 3 saat sürüyor bu yüzden telefonunuzu mutlaka tam olarak şarj edin ve önünüzdeki 9 saate kadar telefonunuzu kullanamayacağınızı düşünerek hareket edin. Sadece önlem olarak sim kartı ve bellek kartını da çıkarabilirsiniz. Ben çıkarmadan yaptım.

1. Sıkıştırılmış dosyayı sabit diskinizde bir yere açın

2. Phone XS yazılımını çalıştırın

3. Start tuşuna bastıktan sonra telefonunuzun "C" tuşuna basarak USB kabloyu telefonunuza takın

4. Eğer Phone XS telefonunuzla bağlantı kuramıyorsa 5 dakikalığına telefonunuzun pilini çıkarın, bu sırada bilgisayarınızı da her ihtimale karşı tekrar
    başlatın. Hala bağlantı başarısız oluyorsa dosyayla beraber verdiğim USB Flash driverini yükleyin (Bu işlem bağlantı başarılı oluyor, işlem başlıyor ama bir süre devam ettikten sonra telefon dosya transfer moduna geçiyorsa da uygulanmalıdır)

5. Burada sadece "FSX" seçeneğini tıklayın ve "Start FSX" tuşuna tıklayın. Başka hiçbir ayar yapmanıza gerek yok ben zaten dosya yapısını ayarladım. Bundan sonra Phone XS "brute force" yani kaba kuvvet yöntemini kullanarak telefonun flash belleğine dosyaları yüklemeye çalışacak. Bu işlem 3-9 saat arası süreceği için biraz sabırlı olmanız gerekiyor. bundan sonra programın sol kısmında "Disconnected... Unplug the phone" yazısını gördüğünüzde telefonunuza gerekli .swf dosyaları yüklenmiş olacak. Artık kabloyu çıkarıp telefonunuzu açabilirsiniz

6. Sunduğum dosyanın içindeki *.thm dosyalarını telefonunuza her zamanki gibi dosya transfer modunda aktarınız. veee...

İŞTE SİZİN DE TELEFONUNUZ ARTIK FAZLADAN FLASH TEMALARA SAHİP ;)

Bu bilgiler ve dosyalar:
    TOPSONY ve SE-NSE
    forumlarından derlenmiştir.
    Telefonumdan başka bir kameraya sahip olmadığım için size görsel kanıt sunamıyorum. Bunun için özür diliyorum.
    Hepinize kolay gelsin :)

@mod: bu başlığı yapışkan yaparsanız yaralı olacağını düşünüyorum

TEŞEKKÜRLER

edit:
    kalitesi çok düşük de olsa eski t630umla fotoğrafını çektim:

CID49 (w810i) Flash Tema Nasıl yapılır

w700e olur mu bu

• Arkadaşlar ben w810'da hiç bişey yapmadm ama equalizer ve orbit temaları çalışıyor...Ama CLub Pulse ve Backstreet çalışmıyor.Bide bu olayı w800'de yapabilr miyiz?
  • ya beyler yapıodum
    işlem takıldı
    belki geçer dedim
    1saat cevap vermedi
    yeniden başlattım

yine olmadı
    sarjı yarılanmış
    full yapıp denicem
    ama ben umudu kestim
    surekli tel trans moda geçio
    yada takılıo prog

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaankrby -- 6 Ocak 2007; 15:48:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaTuX

Arkadaşlar ben w810'da hiç bişey yapmadm ama equalizer ve orbit temaları çalışıyor...Ama CLub Pulse ve Backstreet çalışmıyor.Bide bu olayı w800'de yapabilr miyiz?

bu dediğin temalar zaten telefonla geliyo
    bazı tellerde yok sadece
    bizim yaptığımız
    telefona
    orbit gibi diger temalarıda eklemek
    bunun için bu prog kullanıoruz
    yaklaşık 10 tne yni flash menu geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaankrby -- 6 Ocak 2007; 16:19:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaankrby

quote:

Arkadaşlar ben w810'da hiç bişey yapmadm ama equalizer ve orbit temaları çalışıyor...Ama CLub Pulse ve Backstreet çalışmıyor.Bide bu olayı w800'de yapabilr miyiz?

bazı tellerde yok sadece
    bizim yaptığımız
    telefona

Çok saol peki böyle telefonla gelen başka temalar varmı varsa isimlerini verirsen çok sevinirim

• quote:

quote:

quote:

bazı tellerde yok sadece
    bizim yaptığımız
    telefona

Çok saol peki böyle telefonla gelen başka temalar varmı varsa isimlerini verirsen çok sevinirim

3 tanesi flas menulu
    equalizer orbit bide unuttum oteknn ismini
    bi yuvarlak takip ediyo bole

• Bu arada menulerin nasıl duracagını merak edenler

ilk sayfada yapılan uploaddaki dosaynın içinden
    Phone XS\files_to_upload\tpa\preset\system\desktop\flash

klasorunun altındaki swf dosyalarını
    telfona aktarın ve goruntulyn
    nasıl durduklarını gormuş olursunuz
  • quote:

quote:

bazı tellerde yok sadece
    bizim yaptığımız
    telefona

Bence telefonda Flash desteği bulunuyorsa,
    Flash menüye sahip temaları da, *.swf uzantılı duvarkağıtlarını da sorunsuz çalıştırabilmeli.
    Ama olmuyor işte, garip..

• aslında garip değil
    flash tema dediğimz temaların normal tema dosyalarından
    tek farkı
    menu için orneğin orbit menu sunu gosteren bi yol bulunması
    bu flash menuler normalde telfnda var
    sende herhangi bi temayı flash mnuluye çevireblrsn
    bizm yapmk istdğmz telefna yni flash menuleri eklmk
    bunun içinde telfna grmk gerekiyo
    bunlar şifreli dosyalar
    aslında garplik sony ercssnun buna bi klaylık getrmemsi
    mesala istdğmz flash menuyu tlfna kdedeblmk gibi
    bu menuleri goruntulyblyrz
    ama tlfna entegre yokk

senn de garip ddgn
    buysa
    ewt garipp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaankrby -- 6 Ocak 2007; 16:52:36 >

• quote:

Öncelikle herşey için çok teşekürler arkadaşlar çok güzel bi döküman ben w810 sahibiyim ve yaklaşık 10gün önce aldım versiyonu:R4DB005 ben bu olayı bu versiyonda denesem olurmu?Benim telefonumda hiç bi oynama yapmamama rağmen Equalizer teması Flashlı bi biçimdfe çalışıyo ama Backstreet çalışmıyo bunun sebebi ne olabilr şimdidden çook teşekürler...garu özellikle sana

equalizer, emerge, orbit,
    bu üçü telefonun belleğinde yer alan kendi .swf dosyalarına yol göstererek çalışıyorlar. Bizim burda yaptığımız/yapmaya çalıştığımız başka *.swf dosyaları da yükleyerek başka temaları da çalıştırmak. Backstreet clubpulse ve diğer temalar, telefonun belleğinde kendilerine ait *.swf dosyalarını olmadığından ötürü bulamadığı için varsayılan menüyü kullanıyor. Biz burda devreye girip bu ekstra *.swf dosyalarını telefonun belleğine aktarıyoruz.

Açıklamadan sonra asıl sorunun cevabını vereyim; hemen programı çalıştırıp temaları yüklemeye başlayabilirsin (tabi garanti konusunda bir endişemiz hala var -ki bana göre garanti kapsamından çıkacaktır) sorunsuz bir şekilde çalışacaktır.

• quote:

Orjinalden alıntı: garu

quote:

Öncelikle herşey için çok teşekürler arkadaşlar çok güzel bi döküman ben w810 sahibiyim ve yaklaşık 10gün önce aldım versiyonu:R4DB005 ben bu olayı bu versiyonda denesem olurmu?Benim telefonumda hiç bi oynama yapmamama rağmen Equalizer teması Flashlı bi biçimdfe çalışıyo ama Backstreet çalışmıyo bunun sebebi ne olabilr şimdidden çook teşekürler...garu özellikle sana

equalizer, emerge, orbit,
    bu üçü telefonun belleğinde yer alan kendi .swf dosyalarına yol göstererek çalışıyorlar. Bizim burda yaptığımız/yapmaya çalıştığımız başka *.swf dosyaları da yükleyerek başka temaları da çalıştırmak. Backstreet clubpulse ve diğer temalar, telefonun belleğinde kendilerine ait *.swf dosyalarını olmadığından ötürü bulamadığı için varsayılan menüyü kullanıyor. Biz burda devreye girip bu ekstra *.swf dosyalarını telefonun belleğine aktarıyoruz.

Açıklamadan sonra asıl sorunun cevabını vereyim; hemen programı çalıştırıp temaları yüklemeye başlayabilirsin (tabi garanti konusunda bir endişemiz hala var -ki bana göre garanti kapsamından çıkacaktır) sorunsuz bir şekilde çalışacaktır.

garu herşey için çok saol valla telefonu şarja taktım.şarj bitsin başlayacağım inşallah ii haberler vercem size sabaha karşı

edit:imlayı katlettim pardon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaTuX -- 6 Ocak 2007; 17:38:55 >

• yaw ben firmware i wotan server dan r4db005 olarak yüklemiştim . Acaba Phone XS den 6 satta beklememe rağmen olmamasının sebebi wotan serverdan mı yüklemiş olmam. Medet yyaaaaaaaaaa?????
  • quote:

Orjinalden alıntı: saidtezel

yaw ben firmware i wotan server dan r4db005 olarak yüklemiştim . Acaba Phone XS den 6 satta beklememe rağmen olmamasının sebebi wotan serverdan mı yüklemiş olmam. Medet yyaaaaaaaaaa?????

Telefonu Flash'lama işlemi yapılırken, telefonumuzun o anki yazılım sürümü PhoneXS'i bağlamıyor diye düşünüyorum.
    PhoneXS istediğimiz yazılım sürümünü telefonumuza kuruyor, öncesi onu ilgilendirmiyor.
    Yani bir problem yaşıyorsan bunun WotanServer ile ilgili olduğunu düşünmüyorum.
    Gerçi programın kırmaya çalıştığı şifreyi WotanServer kendine göre düzenlediyse alakalıdır,
    ama WotanServer'ın sadece yazılım üzerinde çalıştığını düşünüyorum.
  • Peki benim aklıma bir şey takıldı.Bu yazılımla yaklaşık 10 tane flash tema geliyor diyorsunuz.İleride yeni flash temalar çıktığında bu işlemleri yeni baştan yapmak mı gerekli.Yoksa program tarafından kodlar falan kırıldığı için daha basit bir yöntemle yüklenebilecek mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Blof

Peki benim aklıma bir şey takıldı.Bu yazılımla yaklaşık 10 tane flash tema geliyor diyorsunuz.İleride yeni flash temalar çıktığında bu işlemleri yeni baştan yapmak mı gerekli.Yoksa program tarafından kodlar falan kırıldığı için daha basit bir yöntemle yüklenebilecek mi?

Benim anladığım kadarıyla;

Eğer ileride elimize geçecek temalar menü olarak,
    bu yüklediğimiz menü *.swf'lerini veya
    telefonun kendi temalarının menu *.swf'lerini kullanacaksa,
    herhangibir işlem yapmamıza gerek kalmayacak.
    Tema dosyasını telefonumuza atıp kullanabileceğiz.

Ama eğer yeni bulduğumuz temalardaki menüler
    daha önce kullandığımız menülere benzemiyorsa,
    onların menüleri için de telefonumuza
    tekrardan *.swf dosyaları yüklememiz gerekecek.

• mr blof evet her yeni flaş tema cıktığında onun swf dosyasını telefona göndermek zorundayız ve şu anda bunun daha kolay bir yolu yok ama ileriki zamanalarda daha kolay yolu cıkacaktır tahminimce
  • ya arkadaşlar bi yardım edinn usb flash driveri yükleyemiorumm
  • güzelmiş te bu w850i deki flash tema değil mi w810i de nasıl çalışacak ekran çözünürlüğü yüzünden.

yapmak istiyorum ama telefon çökerse uğraşmak zor.
  • bakın nokia ya yaptım.

6670 de nasıl göründüğüne bakmak için aşağıdaki linki tıklayın.

http://www.speedyshare.com/341581469.html

adobe flash player sayesinde menü gibi kullanamasakta en azından görüntüleyebiliyoruz.bir tuşa basınca sadece web browser açılıyor.

ben tatmin oldum şahsen

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.