Şimdi Ara

Çiçek Yaprağı Araba Boyasına Zarar Verir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sorum başlıktaki gibi.Arabayı ağacın altına bırakıyorum.Dolayısıyla yeni çicek ağacın yaprakları arabaya yapışıyor.Hergün temizleyemiyorum.İleride bir soorun çıkarırmı?

AMD ATHLON II X4 640 AM3 3.0 GHZ---Biostar A780L3L AM3(DDR3) AMD---Palit GTS450 1GB 128 Bit DDR5---SEAGATE 500GB SATA III NCQ---Philips 221EL2SB/62 21.5" 5ms Dokunmatik Kontrollü Full HD Wide Screen LED Monitör---Vento TA-K52 400W Kasa---A4 Tech KB-8+OP-620D Multimedya Siyah Klavye + Mouse Seti
  • ağacın çiçekleri zarar vermez ama... ağaçtan damlayan reçinde boyaya zarar verir...
    her ağaçtan damlar...
    2005'ten beri burada !
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratt45

ayrıca kuş pisliği boyaya çok ciddi zarar veriyor.

OPEL ASTRA 1.3 ENJOY ELEGANCE 2009 GÜMÜŞ GRİ
  • zarar verır ve ayrıca zamanla bırıken yaprak kalıntıları aracın su tahlıye kanallarının kapanmasına sebep olur arac su alır

CINEMA : Philips bdp8000 + Yamaha rxv781 + Benq w2000
  • Sakin agac altina koymayin. O cicek yapraklarinin ucunda da recine var. Gunesle birlikte iyice boyaya yapisiyor ve sonra cikarmasi cok zor oluyor. Bazen ciksa bile benek gibi boyada siritiyor.

Ben kendimce soz verdim. Yeni aldigim arabayi kesinlikle agac altina birakmiyorum. Zaten evin orada kapali garajda ama misafirlige bile gitsem, bana 100m yurumeme bile mal olsa agac altina koymuyorum. Kus pisligi olayin baska bir yonu tabiki.

Yalnız bir kere reçine döküldü cama,o uğraştırdı beni bayağı.

Yalnız şöyle bir risk var,kuş pisliği düşerse aracın üstüne,ve uzun süre beklerse boyaya zararlı.En kısa sürede temizlenmesi lazım.
  • Boyaya verilebilcek zararlardan ziyade, ağaçtan düşen küçük dalların filtreler tıkanmaya sebebiyet verebiliyor.Ben aracımı bir kaç gün ağac altına park etmek zorunda kalmıstım. dışardan pis bir koku geldiği zaman araç içerdeki havayı temizliyemez hale gelmişti, servise götürdüğümde filtrenin tıkandıgını usta bizzat gösterince kendi gözlerimlede gördüm.
  • kılcal çizikler olusturur

CINEMA : Philips bdp8000 + Yamaha rxv781 + Benq w2000
  • kılcal çizik dediğiniz böyle su ile sildiğinizde iz kalmayan çiziklermidir. yada derin olmayan önemsiz, çok yakından bakmadıkça belli olmayan çiziklermidir?
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.