Şimdi Ara

çiçek hastalığı sonrası yüzde oluşan çukurlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bundan 6,7 sene önce kadar su çiçeği hastalığı geçirdim kabuklanmalar oluyor bu kabukların dökülmesi sonrasında yüzde bu kabukların bıraktığı çukurlar oluşabiliyor, ve bu çukurlar ömür boyunca kalıyor, benim yüzümdede bu çukurlardan var bundan nasıl kurtulabilirim bilen arkadaşlar lütfen yardımcı olsunlar

• aynen bendede var pek kafama takmıyorum ama
    eğer geçirmenin bir çaresi varsa bizde yapalım
    takipdeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: grejuva6

aynen bendede var pek kafama takmıyorum ama
    eğer geçirmenin bir çaresi varsa bizde yapalım
    takipdeyim

Hocam özellikle güneşte çok kötü bir görüntü yaratıyor ben araştırdım biraz fraksiyonel lazer öneriyorlar ve yağ enjeksiyonu deniliyor, ama yaptırıpta problemini giderdiğine dair internette herhangi bir bilgiye rastlamadım
  • bilen yokmu
  • Herkese merhaba bu postu ben açmıştım ve memnun olduğum bir tedavi yöntemi uyguladım, çözüm yolunu yazıyorum. Postu ben açtığım içinde kurum ismi ve doktor ismi vereceğim ki benim gibi çözüm arayanlar yada çözümü bulamayanlar için bir kaynak olsun.

Kadiköy Acıbadem hastanesinde Dermotoloji doktoru Nilüfer Hanım'a göründüm bana fraksiyonel lazer önerdi.

Araya yaz girdiği için biraz uzun süren tedavi boyunca (1,5 sene) 1 - 1,5 ay arayla 8 kez fraksiyonel lazer işlemi yaptırdım. ve çukurlar görünmeyecek kadar kapandı.
  • Merhaba 7 ay sonra tekrar bir post daha yazmaya karar verdim, yüzümdeki çukurlar yine belirgin bir hal aldı, sonuç olarak hiç lazer yapmadığım günden bu yana çok az bir değişiklik oldu şimdiki durumda şöyle düşünüyorum boşuna para verip lazer işlemi yaptırmazdım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.