Şimdi Ara

CHRYSLER 300C ALMAK İSTİYORUM NEDERSİNİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
22.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar chryslerin 2005 model 300c modelini bilen varsa bu arac ıcın fıkırlerını bekoıyorum,2.7 ve 3.0lt sini alabılme gucum var dizel pahalı kalıyo,bu durumda bu aracı kullanan varsa bana tawsıye edermı...

• dizel pahalı kalıyor ama siz 3.0 lık bir benzinli almayı düşünüyorsunuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: night_33

dizel pahalı kalıyor ama siz 3.0 lık bir benzinli almayı düşünüyorsunuz.

Gayet normal bir düşünce.

Çünkü dizelleri 2007de çıktı vede 2.el fiyatlarında 50.000eurodan düşük olarak yoktur.

Oysaki benzinlilerde fiyatlar böyle değil. 30.000 euroya temiz bir benzinli bulabilir.
  • + 5000 ytl civarında da kaskosu var bildiğim kadarıyla ama para varsa değer 10 numara araç bence.dizel motorlar bildiğim kadarıyla mercedesle ortaklıktan kalan motorlar,ama benzinli amerikan üretimi motor ve haliyle baya müsrif olsa gerek yakıt tüketimi konusunda
  • fifth gear mı top gear mı bi tanesinde göstermişti incelemişlerdi...
    iç mekan oldukça kalitesizdi...
  • Hocam harika bir araçtır , tavsiye ederim

Tek sorunu çok basıktır, görüş açısı dardır

Ama gittiği heryerde prestij sahibi olan bir araçtır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CYBORG00TR

Hocam harika bir araçtır , tavsiye ederim

Tek sorunu çok basıktır, görüş açısı dardır

Ama gittiği heryerde prestij sahibi olan bir araçtır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    qashqai almak istiyorum.
    geçen yıl açıldı
    Rover 416 si Almak İstiyorum ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • baba arabadır
  •  CHRYSLER 300C ALMAK İSTİYORUM NEDERSİNİZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unforgiven3 -- 25 Eylül 2008; 12:54:33 >

• deyim yerindeyse görünüş itibariyle tank gibi araç
  • sayın yaslı kurt 300c alma arifesinde biri olarak pc oyunları dünyasına aşırı ilgili olmanız ilginç...
    yaşınız nedir acaba?
  • Yıllık vergisi ne kadar ki ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Whisper911

sayın yaslı kurt 300c alma arifesinde biri olarak pc oyunları dünyasına aşırı ilgili olmanız ilginç...
    yaşınız nedir acaba?

Belki oynadığı oyunda kullanıcaktır ondan soruyodur
  • quote:

Orjinalden alıntı: extremeenvy

quote:

sayın yaslı kurt 300c alma arifesinde biri olarak pc oyunları dünyasına aşırı ilgili olmanız ilginç...
    yaşınız nedir acaba?

• Kesinlike tavsiye ederim bu araba zaten benim en büyük hayalim birgün gelicek sahibi olucam bu arabanın. En son Autoshow da binmiştim test etmiştim bu arabaya bitiyorum gerçekten.
  • quote:

yaşınız nedir acaba?

Bende baktım da 300c yı test drıve de alır gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: YAŞLI KURTTTT
    pes 2008 de hıc karlı yagıslı havalar olmuyo 3 sezon oynadım ne kıs var nede bahar,su bırıkıntısı olmuyo sahalarda,ncekı serılerde vardı bunda neden yok,veya varsa benmı bılmıyorum,bıde sut cekınce fasol,top dırek gıdıyo,oncekı serıere guzel fasol verıyodum topa bunda ıse sadece orta yapınca fasol alıyo sut cekınce olmuyo,baska bı sorum masterlıg oynuyorum,ıc saha dıs saha forması secemıyorum,bısey daha,oyun da ılerleme oldukca bazı seyler neden acılmıyo mesela ayakkabı cesıdı gıbı eldıven saha cesıtlerı gıbı,clasık mod falan bunlar acılmıyomu,ammada sordum kızmayın

arkadas once 300c ile gezecek sonra arkadaslarıyla pes oynayacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: extremeenvy

quote:

yaşınız nedir acaba?

BU ARALAR DİKKAT EDİYORUM BU ARKADAŞ FORUMDAKİ KİŞİLERE YAŞ KONUSUNDA BASKI YAPIYOR...

AMA HAKİKATEN DOĞRU TESPİT YAPIYOR.KONUYU AÇAN ARKADAŞIM NE BU OYUN SEVDASI SON CEVAP VERDİĞİN VE AÇTIIN KONULARA ŞÖYLE BİR BAKTIMDA HEPSİ OYUNLARLA İLGİLİ...

BENDE BİRAZ KUŞKULANDIM AÇIKÇASI HEMDE YAŞINI GİZLEMİSSİN LÜTFEN OTOMOBİL BÖLÜMÜNDE AKLINIZIN ERMEDİĞİ KONULARI AÇMAYIN VEYA YAZMAYIN......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casio1948 -- 25 Eylül 2008; 17:31:18 >

• Forumdakilerden de hiç birşey kaçmıyor :)

Arkadaş da daha tilki :) kurt olmana daha çok var dostum hele de yaşlı olmaya baya baya var
  • quote:

Orjinalden alıntı: MR PREDATOR

BU ARALAR DİKKAT EDİYORUM BU ARKADAŞ FORUMDAKİ KİŞİLERE YAŞ KONUSUNDA BASKI YAPIYOR...

AMA HAKİKATEN DOĞRU TESPİT YAPIYOR.KONUYU AÇAN ARKADAŞIM NE BU OYUN SEVDASI SON CEVAP VERDİĞİN VE AÇTIIN KONULARA ŞÖYLE BİR BAKTIMDA HEPSİ OYUNLARLA İLGİLİ...

BENDE BİRAZ KUŞKULANDIM AÇIKÇASI HEMDE YAŞINI GİZLEMİSSİN LÜTFEN OTOMOBİL BÖLÜMÜNDE AKLINIZIN ERMEDİĞİ KONULARI AÇMAYIN VEYA YAZMAYIN......

Sen Whisper911'i tanımazsın

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.