|
Chrome, yeni güncellemesiyle 23 yıllık gizlilik açığını kapatıyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Erken kapatmış açığı Google.
Bu da Google ürünlerinin ne kadar güvenilemez ve kullanılmaması gerektiğini gösteriyor bence.
Gerçi diğer teknoloji devleri de berbat,al birini vur ötekine.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-096358C22 -- 15 Nisan 2025; 12:36:45 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
reklam konusunda çok tehlikeliler , neye baksan hemen onun reklamı çıkıyor :) her ne kadar bilgileri gönderme desen bile yine ziyaret ettiğin sitenin vs reklamı başka yerde karşına çıkıyor bu konuda kesin çözüm var mı acaba?
-
Firefox kullan. Ben Chrome'u bıraktım kafa rahat.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 15 Nisan 2025; 15:25:34 >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Resmi Chrome üzerinden çözüm olacağını zannetmiyorum hocam.Ancak başka Chromium tabanlı tarayıcılar kullanırsanız mesela Brave gibi,belki olabilir.İşin kötüsü bir de artık Mozilla bile gizliliği umursamıyor yani Firefox bile sıkıntılı diyebilirim Mozillanın son düzenlemesinden sonra.
-
kullanmadığım için bana sorun teşkil etmiyor. firefox ve edge varken esamesi okunmaz
-
brave telefonuma yüklemiştim ama adını daha önce duymadığım için güvenemedim gerçi banka vs tarayıcıdan girmemde yine telefonda olması tedirginlik uyandırıyor
safari nasıl? güvenlik açısından bakarsak , apple ürünü olduğu için kafadan en güvenlisi bu sanırım , yıllardır denemedim hiç , bi kaç kere kullanmıştım
windowsta kullanılıyor mu?
_____________________________ Katılım zamanı: 25 Haziran 2009
----------bu profildeki kişi veya kişiler hayal ürünüdür ---------- -
Safari 10-15 sene önce vardı hocam Windows'ta. 10 yıldan beri destek yok Windows'a Apple tarafından.Eski sürümü de yüklemeyin sakın,güvenli olmaz ne de olsa çok eski tarayıcı.
Brave aslında güvenlidir hocam kullanın ama bankacılık işlemi yapmamanız daha mantıklı Brave üzerinden.
Benim size önerebileceğim Firefox var her ne kadar da son sürümünde gizliliğe darbe vursa da.
Microsoft Edge kullanılabilir o da Chromium tabanlı ama yapacak bir şey yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-096358C22 -- 16 Nisan 2025; 13:26:4 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben de Firefox kullanıyorum ama o da cıvıtmaya başladı.
_____________________________ -
Emin ol Chrome’un sattığının yanında Firefox’unki devede kulak kalır. Kaldı ki Firefox’un alternatifleri de mevcut. Floorp, LibreWolf, Waterfox ve Zen gibi mahremiyet odaklı tarayıcılar mevcut. Hepsi de Firefox tabanlı tarayıcılar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
----------bu profildeki kişi veya kişiler hayal ürünüdür ----------
-
Firefox View sabitlenmiş sekmesini sekmeler çubuğunuzdan kaldırmak için : Sağ tıklayın Firefox görünümüne(Firefox view) tıkladığınızda Control tuşunu basılı tutun.Simge.Araç çubugundandan kaldır'ı seçin.
Dh ye foto yüklemek istedim ancak olmuyor.Ben de bulduğum sonucu böyle atayım dedim
Simgenin üstüne sağ tıklayın ve araç çubuğundan kaldır deyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-096358C22 -- 16 Nisan 2025; 22:51:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
normalde ilk yaptığım şey bu idi , sağ tık - kaldır , meğersem hiç yapmamışım
----------bu profildeki kişi veya kişiler hayal ürünüdür ---------- -
Doğrudur hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

Hızlı