Şimdi Ara

Instagram'a yeni bir özellik geliyor: Kullanıcının gelecekteki tüm hesaplarını engelleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Instagram'a yeni bir özellik geliyor: Kullanıcının gelecekteki tüm hesaplarını engelleme



    Instagram geçtiğimiz günlerde özel mesajlardan hakaret eden kullanıcıların hesabını sileceğini duyurmuştu. Şirket şimdi ise engellenen kullanıcının gelecekte oluşturacağı hesapların da engellenmesini sağlayacak.



    Ayrıca Bkz.WhatsApp açıkladı: Yeni gizlilik sözleşmesini kabul etmeyen kullanıcılara ne olacak?



    Engellemeye kesin çözüm



    Sosyal medya platformu bundan böyle, yalnızca belirli bir kullanıcı hesabını değil, aynı zamanda bu kişinin gelecekte oluşturacağı tüm profillerini de engelleme fırsatı sağlayacak. Açıkçası, böyle bir engelleme yönteminin oldukça faydalı olacağını ve büyük olasılıkla da oldukça sık kullanılacağını söylemek mümkün. Bu sızıntı ise Twitter'da @alex193a takma adlı kullanıcı tarafından ortaya çıkarıldı.



    Instagram'a yeni bir özellik geliyor: Kullanıcının gelecekteki tüm hesaplarını engelleme



    Şu anda bu seçeneğin olabildiğince basit bir şekilde uygulanabileceği anlaşılıyor (görünüşe göre, uygulamanın beta sürümünde).  Instagram, bir kullanıcıyı bloke ederken iki seçenek sunacak: belirli bir hesabı engelleme veya bir profile sahip kullanıcının gelecekteki tüm hesaplarını yasaklama. Ancak bu noktada Instagram'ın, engellenen kullanıcının yeni hesaplarını nasıl takip edeceği konusunda ise bir bilgi yok. Facebook veya WhatsApp'tan alınan verilerle bunun belirlenebileceği söyleniyor.




    Kaynak:https://twitter.com/alex193a/status/1362938164424433671/photo/1







  • muhtemelen resim aligoritmaları ve arkadaş listlerinin birleşimi ile tespit ve engelleme olacak

  • Benim daha iyi bir algoritma önerim var. instsgrami silin, hem o şahsı hem de 7 sülalesini yeni açılacak hesapları dahi engellemiş olursunuz. Size de bir sürü vakit kalır.
  • Daha fazla takip izleme ajanlık
  • İnsanların arasına fitne fesat sokmakta çağ atlıyorlar. Daha iyi nasıl fitne fesat sokabiliriz, ilişkileri elimize alırız diye AR-GE yapılıyor, bu da onların bir ürünü.

    Bu ve bunun gibi platformlar toplum mühendisliği yapıyorlar, dikkat edelim.

  • 435 4 kullanıcısına yanıt

    Kesin çözüm, rahat kafa...

  • sis651 kullanıcısına yanıt
    Hem de nasıl! 3 ayda bir post atardım önemli ve hatırlanması gereken bir an varsa ama her gün 10 defa girip bakardım ne var ne yok diye. Tuvalete girdin alışkanlık gibi elime telefonu alıp instagrama girerdim.
    Bu Whatsapp faciası olduğunda Facebook instagram Whatsapp Twitter (başka sosyal medya hesabım yok) hepsinin hesaplarını kapattım ve uygulamaları sildim. İlk bir kaç gün bir afalladım, zira el alışkanlığı arıyordum. Valla çok mutluyum iyi ki öyle bir karar almışım çünkü ciddi biçimde dikkatimi dağıtıyorlarmış, şimdi belirgin bir şekilde konsantrasyonum ve iş gücüm arttı.
  • Telefon numarası mı engellenecek ? Fotoğraflarımı tespit edicek. Nasıl engellenecek detaylar önemli

  • Muhtemelen; fotoğraflar, ip numaraları, donanım numaraları, telefon rehberi, e posta adresleri, takipçiler, o cihaz üzerindeki diğer hesaplar ve isimler gibi bilgilerle - what's app ve facebook alt yapıları üzerinden gelen- oluşan bir algoritma ile engelleme yapılacaktır.

  • Artık yorumlarda kocası evde olmayanlardan kurtulabileceğiz.

  • ne kadar bilgi topluyorsa artık bi yandan iyi bi yandan kötü futbol sayfasına giriyorum instagramda yorum da ara beni boya beni bi saniye okuyun 300 lira yatırdım 10 bin kazandım bahisçiler yeni südyenimi görmek istermisin tayfa en güzel kız benim tayfa evde yalnızım tayfa alayına ban :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xamaximax -- 22 Şubat 2021; 11:13:42 >
  • V4LKyR V kullanıcısına yanıt

    Bu matbaa ile başladı ya...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 435 4 kullanıcısına yanıt

    katılıyorum hocam.

  • Peki asıl sorum şu aynı telefon üzerinden geçmişte açtığı fake hesaplarıda engelliyebiliyormuyuz yoksa engelliyemiyormuyuz yani örnek veriyorum kişiyi engelledik ama fake hesabı var oradan görebiliyor mu? Engelledikten sonraki hesaplar için mi geçerli

  • Bir arkadaşımı bir anlık kızgınlıkla engelledim karşıma bu seçenek çıktı "o işaretliymiş" sonra pişman oldum. Ben tek o hesap için seçecektim. Engeli kaldırınca bu sorun otomatik kalkar mı?

  • Arkadaşımın hesabı çalındı bende yanlışlıkla oluşturabileceği hesaplarıda engelledim hesabı instagram tarafından kapandı şimdi yeni hesap açtı bu hesabı hiçbir şekilde çıkmıyor ne yapacağımı bilmiyorum engellenen hesaplardada çıkmıyor kapandığı için çözüm bulunmalı

  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

    Çözüm buldunuz mu?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.