Şimdi Ara

chrome kullananlar? (oyun açıkken)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya abartmıyorum chrome 1gb ram yiyor 1 2saat açık durunca açık olan sekmeler face twitter...

Oyunu bile kastırıyor arada donuyor vs.

Aynı sorunu yaşayan var mı? Bence kesin var çünkü son güncellemeden beridir böyle

sizin???

• Chrome en çok kapasite harcayan tarayıcı zaten. Son patchden sonra lol da düşünce fark yaratıyor artık
  • Chrome ciddi manada rame yüklenen bir tarayıcı. Ama sadece son güncellemeyle değil her zaman böyleydi.
  • Chrome yapabilir opera deneyebilirsin chromium alt yapısını kullanıyo son versiyonlarda bir kaç kez açık kaldı ama oyunlarda bana sorun yaşatmadı. Ama twitter ile facebooktan da olabilir. Başka siteleri açık bırakıp da deneyebilirsin.
  • twitter ve facebook sürekli olarak yükleniyor ama sen sayfayı yenilemesen bile yeni yazılanlar belli bir süreden sonra güncelliyor kendini o da ayrı bir kastırıyor.
  • chomre çok fazla mb yiyor. nedeni ise, görsel efekti en hızlı olan tarayıcı olduğu için.

-yani özet olarak; tüm hızını sizin bilgisayardan yiyor. yandexte böyle'sakın kullanmayın' firefox en iyisidir.
    hem güvenlik hem de performans açısından
  • Bende twitch yayını Facebook dh vs. açık oluyor kasma yok. Sistem özelliklerini yazsaydın iyidi. 4 gb ram var çok aham şaham bi sistemimde yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynı durumdan muzdaribim. Bazen donanım haberde 4-5 sekme açık kalıyor oyundayken. Bir anda kasmaya başlıyor fps oynuyor, alt tab ile açık pencereleri kapatınca hemen düzeliyor
  • anlık ping artışları oluyor bende de belkide kaynağı odur
  • LoL oynarken altta program açık tutmamaya çalışıyorum çok önemli değilse ve asla açmayacağım programlardan birisi chrome
  • quote:

Orijinalden alıntı: IEfsaneyim

chomre çok fazla mb yiyor. nedeni ise, görsel efekti en hızlı olan tarayıcı olduğu için.

-yani özet olarak; tüm hızını sizin bilgisayardan yiyor. yandexte böyle'sakın kullanmayın' firefox en iyisidir.
    hem güvenlik hem de performans açısından

Firefox aşırı donuyor ve sürekli o lanet flash playermidir nedir hatayı almaktan bıktım. Chrome iyidir Mobil içinse maxthon en iyisi.
  • 8 gb ram olduğu için sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Rainmaker

8 gb ram olduğu için sorun yok

16 gb olduğundan sorun yok
  • işte chrome da bu yüzden hızlı, ramin içine ediyor

-ramden az yesin, perfomansı düşük olsun dersen opera ve firefox en iyisi. mobil için safari.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeRMeDoN

Ya abartmıyorum chrome 1gb ram yiyor 1 2saat açık durunca açık olan sekmeler face twitter...

Oyunu bile kastırıyor arada donuyor vs.

Aynı sorunu yaşayan var mı? Bence kesin var çünkü son güncellemeden beridir böyle

sizin???

sen bana bronze diyodun demi.

sende pc cahilisin resmen

chrome 1 gb ram yermi
    yarıldım

• Chrome ramden yiyor mu ya?
    Olabilir valla.
    Ama en iyi tarayıcıdır,nokta.
  • 12 GB ram olduğu için ben bir şey hissetmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aeronautical Engineer

12 GB ram olduğu için ben bir şey hissetmiyorum

Oha hll qnq prosun çelingır ram

• İmzamda ki sistem var , ekran kartını işlemciye entegre olan hd4600ü kullanıyorum arka da twitter , facebook , pandora tarzı siteler açık oluyor ne kasma var ne takılma vs.
  • O zaman bende sistemi mi yazıyım sanki bu konuyu açana ne yardımı olacaksa

16 GB ram ve gtx 570 ekran karti kullaniyorum ve buyuk ihtimalle chromeun kasması ramdan dolayı oluyordur. Biostan OC yapmanı öneririm.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.