|
Bildirim

|
interstellarda zaman göreliliği olayı var, kısaca kara delikteki yer çekimi o kadar büyük ki bu yer çekiminin etkisine giren cisimler için zamanın akışı yavaşlıyor, olay ufkuna ne kadar yaklaşırsan bu etki o kadar fazla oluyor. o ilk indikleri gezegen de o yerçekiminin etkisinde, zaman yavaş akıyor, orada 1 saat geçene kadar dünyada 7 yıl geçiyor.
|
|
temennim, kendisinden beklenenin de ötesinde farklı bir film yapması. herkes bilim kurgu bekleyecek. çıtayı çok yüksek tutmamak lazım bence (dunkirk)
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mementopolis -- 7 Nisan 2019; 16:9:57 > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
![]() Selim gibi, günlük tutmaya başlayalım bakalım. Sonumuz hayırlı değil herhalde onun gibi. Bu defteri bugün satın aldım. Artık Sevin olmadığına göre ve başka kimseyle konuşmak istemediğime göre, bu defter kaydetsin beni; dert ortağım olsun. "Kimseye söyleyemeden, içimde kaldı, kayboldu," dediğim düşüncelerin, duyguların aynası olsun. Kimse dinlemiyorsa beni -ya da istediğim gibi dinlemiyorsa- günlük tutmaktan başka çare kalmıyor. Canım İnsanlar! Sonunda, bana, bunu da yaptınız.
|
|
| _____________________________ |
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|