Şimdi Ara

'Yerli John Wick' olarak tanıtılan Dehşet Bey, Amazon Prime Video'da izleyici ile buluştu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
3.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 'Yerli John Wick' olarak tanıtılan Dehşet Bey, Amazon Prime Video'da izleyici ile buluştu
    Amazon Prime Video, Türkiye yapımı orijinal içerikler konusunda Netflix kadar üretken olmasa da onlar da zaman zaman yerli yapımlara imza atıyor. 2023 yapımı Rüyanda Görürsün ile Türkiye'de ilk yerli filmine imza atan Amazon, şimdi yeni bir filmi daha izleyicilerle buluşturuyor. Amazon orijinal yapımı olan Dehşet Bey filmi, bugün Amazon Prime Video'da izleyici ile buluştu.

Aksiyonla romantizmin iç içe geçtiği Dehşet Bey'in başrollerinde Barış Arduç ve Tuba Büyüküstün yer alıyor. Oyuncu kadrosunda onlara Yıldıray Şahinler, Musa Uzunlar, Saygın Soysal, Onur Özaydın ve Dolunay Soysert eşlik ediyor. Yönetmen koltuğunda ise Mehmet Ada Öztekin (7. Koğuştaki Mucize) oturuyor.

Ayrıca Bkz.Netflix'in yeni psikolojik gerilim dizisi The Beast in Me'nin fragmanı yayınlandı

Dehşet Bey, "Yerli John Wick" Olarak Tanıtılmıştı

Yapımcısı Saner Ayar tarafından "yerli John Wick" olarak nitelendirilen Dehşet Bey, aynı adlı çizgi-romandan uyarlandı. Murat Menteş'in yazdığı, Kutlukhan Perker'in çizdiği bu çizgi-romanın film uyarlamasını da Murat Menteş yazdı.

Film, Fedailer Ocağı adlı gizemli bir örgütün en acımasız suikastçılarından biri olan Dehşet’in (Barış Arduç) hikâyesini anlatıyor. Örgütün katı kuralları arasında aşk ve evlilik gibi duygular kesinlikle yasaklanmıştır. Ancak Dehşet’in hayatına giren doktor Abide (Tuba Büyüküstün), onun tüm düzenini sarsar. Bu karşılaşma, karakterin sadakatle bağlı olduğu dünyaya mı yoksa kalbinin sesine mi kulak vereceğini sorgulamasına neden olur.

• John Wick'in komedi versiyonu

• Ben olsam şu başlığı atmaktan utanırdım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    MacBook Air / iPhone 16 Pro MAX / Sony PlayStation® 5 Slim / Anthem AVM 60 / Mark Levinson Proceed 5 Channel / Lexicon LX-7 / SVS Ultra Tower Speaker - SVS Ultra Center and Atmos 11.1 Sound System / Zidoo UHD5000 / Zidoo x20Pro / Zappiti Reference 4K / Apple TV 4K / Xiaomi Tv Max 86" Tv L86M7-Esme / Synology DS2419+ / THECUS N7710 Nas Server / PSN: haQQoroma Twitter: haQQo / Diablo: haQQo 2635
  • Türk sinemasının aynı adamları çıkarıp durması iğrenç bi durum. Ortada bi yönetmen kurgu derinlik olmayınca ver oyuncuyu izlensin.

• O nasıl isim lan 🫣

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 'Yerli John Wick' olarak tanıtılan Dehşet Bey, Amazon Prime Video'da izleyici ile buluştu 'Yerli John Wick' olarak tanıtılan Dehşet Bey, Amazon Prime Video'da izleyici ile buluştu 'Yerli John Wick' olarak tanıtılan Dehşet Bey, Amazon Prime Video'da izleyici ile buluştu 

( yazacak birşey bulamadım )

• Dehşet bey nedir allasen ilkokul çocuğu mu koyuyo bu isimleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ne gerek var la bunu böyle pazarlamaya

O arkanızı kaldırıp güreş ve boks öğrenecek oyuncularla proje yapın

Bizim şehirlerin yerleşim tarzına uygun bir film çekin

Ama olur mu

Aynı oyuncular aynı tipitipler aynı senaryolar aynı zevksiz işler :) :)

• John Wick'in kılı

• ismi de film gibi saçma sapan olmuş

• John Wick'in güldür güldür skeci olsa utanır adını yine Dehşet Bey koymazlar. Edit: Çizgi roman uyarlamasıymış :)

Sektörü tekeline alın yapımcı ve çevreler tamamen akıl tutulması içindeler. Yabancı platformları da sağmal inek gibi sağıyorlar hortumları kendilerine bağladılar. Ne yeni bir yüz, ne orijinal bir senaryo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weisanstein -- 22 Ekim 2025; 0:37:49 >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.