Kılıçdaroğlu: 'Bir oydan bir şey olmaz' demeyeceksiniz, hepiniz sandığa gideceksiniz https://www.gercekgundem.com/siyaset/361539/kilicdaroglu-bir-oydan-bir-sey-olmaz-demeyeceksiniz-hepiniz-sandiga-gideceksinizBu çağrının çokça yapılması lazım. Ofisli troller ve kılık değiştirmiş AKP fanatiklerinin algı çalışması haricinde, muhalif seçmende gereksiz bir ümitsizlik kitlesi var. Neyse ki azınlıklar. AKP, MHP'ye muhtaç edilmiş, Bütün büyükşehirler elinden alınmış, Toplumsal muhalefet %65-70'lere ulaşmış, Ama bunlarda bitmeyen bir umutsuzluk, bitmeyen bir ezilmişlik psikolojisi. 8 ay sonra CB'lığıda, Mecliste kurtarılacak. Kaybedecek ve gidecekler. Dahası yok. Başka yol yok. Yeterki oyunu kullansın herkes. Gerisini halledecek muhalefet. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
CHP Lideri Kılıçdaroğlu; Sandıkta Oyunuzu Kullanın.

-
-
Trde yasayip oy vermeyen insanın aklına şaşarım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kullanıcaz kılıçdaroğlu ama sana değil aday olursa mansura vereceğiz oyu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-289234E80 -- 23 Ekim 2022; 21:14:58 > -
Kılıçdaroğlu aday olursa oyumu, RTE'ye vereceğim.
Yıllardır vermedim bu sefer vereceğim. Birde ben yaşamak istiyorum o duyguyu.
Çıkıp elhamdülillah oyumuzu tayyibe verdik demek istiyorum.
Öyle saça böyle tarak.
Öyle yağmura böyle şemsiye.
Öyle frene böyle balata.
-
Ben vermeyeceğim
Şahıslar değişir zihniyet değişmez
20 senedir değişen birsey olmadı bundan sonrada kolay kolay olmaz
oy vermeyeceğim demek ülkenin şuanki halinden memnunum demek NOKTA.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Seçim günü hiç mi merak etmeyeceksin sonucu daha önemli bir işin mi olacak
Alakası yok ülkenin düzeleceğine dair zerre inancım kalmadığı için
Sonuç yine aynı olur yönetimi bırakmazlar
Kılıçdaroğlu aday olursa ben vermeyeceğim. Rte'den daha tehlikeli biri olarak görüyorum.
-
Algicilar hemen damlamis
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben Kılıçdaroğlu'nun saf ayağına yattığını düşünüyorum. Gerçek adayları yıpranmasın diye kendisini ortaya atıyor. Son birkaç ay kala asıl adaylarını çıkartacaklarını.
Yani, buna inanmak istiyorum. Daha önce Ekmeleddin ve İnce yerine neden kendisi aday olmadı? Yine aday olmayacaktır bence. Yok iş başa düştü; adayım derse o seçim gitti zaten.
-
Tek aday o mu guzel kardesim 100 tane parti var
Oy vermeyeceğim diyenler bi zahmet ülke gündeminden, politikadan, hayat pahalılıpından, eğitimden, güvenlik politikalarından, siyasi ve toplumsal haklarından, seyahat özgürlüğünden bahsetmesin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
başkanlık seçimi için konuştum hocam, partide kötünün iyisi diyerek zafere vereceğim
-
Düzgün görüyorum Kılıçdaroğlunu, son 3 -4 senedir yaptığı politikayıda çok beğeniyorum. Aday olsun oy veririm severek, tabi Mansur olur Erkrem olur bunun ayrımını hiç yapmıyorum, çünkü akp karşıtı muhalefete veriyorum direkt.
Kılıçdar olursa oy vermem diyen zaten gizli akplidir. Muhalefeti masayı böldürmeye çok çalıştılar ama başaramadılar. Zaten biraz daha sıksan Kılıçdar SSK yı batırdı diye ağızlarından kaçıracaklar
-
Farketmez, matematiksel olarak anlatalım:
Toplam oy sayısı: 100
AKP adayı: 40
Muhalefet Adayları: 39
Sandığa gitmeyenlerin sayısı: 21
Bu şekilde AKP adayı toplam verilen oyun 51%'ini alarak başkan seçiliyor.
Sandığa gitmeyen 21 kişi sandığa giderek AKP adayı dışında her hangi birine oy atsaydı o zaman AKP adayının oyu 40%'da kalacaktı.
51% başkanlık sisteminde oy bölmek diye bir şey yoktur arkadaşlar. Kimsenin gazına gelmeyin ve oyunuzu kullanın. İster Mansur'a ister Ekrem'e ister İnce'ye ister Kemal'e, ister Ümit'e isterseniz de diğerlerine verin.
Verilen her oy 51% oy alınması gereken başkanlık sisteminde kolayca başkan olunmasını önleyecektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 24 Ekim 2022; 17:41:27 > -
RTE nin yaptırdığı tüm anketlere göre karşısına kim çıkarsa çıksın açık ara kazanıyor, o yüzden çok da heyecana gerek yok.
Kılıçdaroğlunun başkan olduğu bir Türkiye'yi düşünmek bile insanı yeterince strese sokuyor.
-
2. tura kalıp kk vs rte kalırsa ben de oy falan vermem. İlk turda kk vs rte vs başka bir aday durumunda başka adayı düşünürüm. kk ile rte fark görmüyorum. İkisi de birbirinden tehlikeli ve birbirinin ekmeğine yağ sürmekten başka bir şey yapmıyorlar.
Trde yasayip oy vermeyen insanın aklına şaşarım
|
Kılıçdaroğlu aday olursa ben vermeyeceğim. Rte'den daha tehlikeli biri olarak görüyorum. |
kullanıcaz kılıçdaroğlu ama sana değil aday olursa mansura vereceğiz oyu |
Kılıçdaroğlu aday olursa oyumu, RTE'ye vereceğim. Yıllardır vermedim bu sefer vereceğim. Birde ben yaşamak istiyorum o duyguyu. Çıkıp elhamdülillah oyumuzu tayyibe verdik demek istiyorum. Öyle saça böyle tarak. Öyle yağmura böyle şemsiye. Öyle frene böyle balata. |
Oy vermeyeceğim diyenler bi zahmet ülke gündeminden, politikadan, hayat pahalılıpından, eğitimden, güvenlik politikalarından, siyasi ve toplumsal haklarından, seyahat özgürlüğünden bahsetmesin.
|
Algicilar hemen damlamis
![]() |
oy vermeyeceğim demek ülkenin şuanki halinden memnunum demek NOKTA.
|
Göz doktoruna uğra. |
Benzer içerikler
- yossi imamoğlu kimdir
- çürük raporu nasıl alınır
- twitter ifşa
- iran sınırındaki mayınlar neden temizleniyor
- nur tuğba aktay boşandı
- model y
- instagram giriş yapamıyorum
- son dakika deprem
- elektrikli araçlarda ısı pompası ne işe yarar
- nintendo switch 2 türkiye
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X