Şimdi Ara

Chp kazanırsa ülkenin kalkınacağına inanan var mı? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
2
Favori
9.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • konu aktroll konusu ama size chp'nin akp'den farkı olmadığının örneğini vereyim, chp küçükçekmece belediyesi shp dönmeinden sonra ilk defa chp'ye geçti, kadrolar yandaşlarla doldu, geçen Yılmaz Güney'i andılar, adam savcı katili olduğu için kendi seçmenleri tepki gösterdi, bunun üstüne belediye tepki gösterenlerin hepsini engelledi, adamlar kendi seçmenini engelliyor ötesi var mı? önünüze 3 seçenek koyuyorlar soran olursa demokrasi dersiniz.


    siyasal şimdilik rafa kalktı, isterse eti puf seçilsin sıcak para girişi tekrar olacak abd avrasyacılara kaptırdığı siysal islamcıların biletini kesti.


    değişen bir şey olmayacak, İmamoğlu'nu eleştirenler hemen troll ilan ediliyor devir değişecek demokrasi yine yok.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-C8C79990A

    konu aktroll konusu ama size chp'nin akp'den farkı olmadığının örneğini vereyim, chp küçükçekmece belediyesi shp dönmeinden sonra ilk defa chp'ye geçti, kadrolar yandaşlarla doldu, geçen Yılmaz Güney'i andılar, adam savcı katili olduğu için kendi seçmenleri tepki gösterdi, bunun üstüne belediye tepki gösterenlerin hepsini engelledi, adamlar kendi seçmenini engelliyor ötesi var mı? önünüze 3 seçenek koyuyorlar soran olursa demokrasi dersiniz.


    siyasal şimdilik rafa kalktı, isterse eti puf seçilsin sıcak para girişi tekrar olacak abd avrasyacılara kaptırdığı siysal islamcıların biletini kesti.


    değişen bir şey olmayacak, İmamoğlu'nu eleştirenler hemen troll ilan ediliyor devir değişecek demokrasi yine yok.

    Ben de Mansur'a oy verdim belediye hesabına yapamadığı hizmetleri yazdım sırf bu sebepten engelledi. O yüzden de kesinlikle fark yok. Ülkeyi, ülkedeki insanı düşünen hiçkimse gelmeyecek.


    Her gün eleştirdiğim verdiği sözleri yerine getiremeyen Ulaştırma Bakanı bile engel atmıyor ama Mansur hemen belediye hesabından engelletiyor. Sorarlarsa Mansur bütün Ankaralıya kucak açıyor der bu Chp zihniyeti ama aslında olan tam tersi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 24 Eylül 2021; 1:0:33 >




  • Hayir,ortada hicbir proje yok hazirlik yok.
    Tipik o vergiyi kaldiracam bu vergiyi sifirlayacam.O ucagi satip orayi kurtaracam 1970 siyaseti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abd siyasal islamcıdan vazgeçseydi fetö pensilvanyada halen sarayda ikamet etmezdi lüks içinde,abd denin istediği ,kıblesi beyaz saray olan siyon tipi islamcı+ fake maskeli kemalist kürdistancı.

    akp den sonraki hükümet şekli bu, chp bu kadaroyla gelirse fetöyü okyanus ötesi emirle affedip ülkede (aşk böcek barış sevişmek moduyla)tekrar pazarlıycağı %95 dir sizin ideolojileriniz tavada sos, abd nin dediği olucak.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 24 Eylül 2021; 1:29:3 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kerimcem

    abd siyasal islamcıdan vazgeçseydi fetö pensilvanyada halen sarayda ikamet etmezdi lüks içinde,abd denin istediği ,kıblesi beyaz saray olan siyon tipi islamcı+ fake maskeli kemalist kürdistancı.

    akp den sonraki hükümet şekli bu, chp bu kadaroyla gelirse fetöyü okyanus ötesi emirle affedip ülkede (aşk böcek barış sevişmek moduyla)tekrar pazarlıycağı %95 dir sizin ideolojileriniz tavada sos, abd nin dediği olucak.

    Sos olarak senin ideolojin kullanırken durumdan memnun değil miydin? Devamlı bunları diyorsun ama iş akpye dönünce cevap vermiyorsun. akpden başkası gelirse ülke batacak, sömürge olacak diye hayallerini söyleyip duruyorsun.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 24 Eylül 2021; 1:30:34 >
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt

    akp benim için şu an kakanın laciverti en azından milli çıkarları koruyan bir parti abd başını ezsede iyi dayandı yine akp gidici zaten merakatme dünya ağır bir olay yemezse.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 24 Eylül 2021; 1:33:9 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

    Şimdi akpyi gene nasıl savunduğunu göz önünde bulundurmasak bile akpyi bugüne kadar desteklemedin mi? Şu an "chp gelirse şöyle olacak" dediğin her şeyi zamanında akp yaparken sen destekliyordun, akpliler destekliyordu.


    O yüzden şu an eleştirileriniz samimi olmuyor. Siz "biz yapalım, başkaları yapmasın" şeklinde düşünüyorsunuz. O yüzden geçmiş için en fazla "amaç başkaydı, şimdi hatadan dönüldü" tarzında çevirmeler yapılıyor. Ya da şu anda senin yaptığın gibi "milli çıkarları koruyan bir parti" diye savunma yapıyorsun, kakanın laciverti dediğin halde.


    2002de değil belki ama sonra akpye veren herkes neyin ne olduğunu bilerek oy vermeye devam etti. Eğer gerçekten derdiniz bu yazıp durduğun şeyler, eylemlerin kendisi olsaydı akp 2. kez seçilmezdi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 24 Eylül 2021; 3:56:29 >
  • İzmir çok kötü gelmeyin...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Daha kötü yonetilme şansı yok , bugünden iyi olacağı kesin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gcb1903

    Tam olarak durum bu. Denize düşen yılana sarılır. CHP iktidar, hadi daha gerçekçi koalisyon ortağı olmayı hayal edebilir duruma geldi. CHP bu. Türkiye'nin kanser hücresi gibi bir şey. Ama AKP o kadar kötü şeylere sebep oldu, o kadar kötü şeyler yaptı ki artık bu CHP bile halkın gözünde bir umut. Evet CHP olağanüstü derecede kötü, ama AKP'den iyi.



    Alıntıları Göster

    Algı yapmayalım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cumhuriyetin kurucu değerlerini taşıyan CHP kazanırsa kalkınırız.


    Fakat Y-CHP kazanırsa bu günlerimizi bile ararız.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atade28 -- 24 Eylül 2021; 8:42:15 >
  • bence ilk iş bir dahaki seçimde oy verecek kitleye zeka testi yapmaları gerekiyor.

  • AKP CHP MHP HDP kazanmasın


    Ali Babacan kazansın isterim başka hiç bir şey istemem.


    Yorumuma katılanlar beğensin

  • AKP'liler malum sebeplerden eskisi gibi "akp çok iyi" propagandası yapamadığı için "chp gelse ne olacak ki" propagandası yapmaya başladılar. Bunun bir sonraki aşaması seçimler yaklaşınca "bir oy neyi değiştirir ki sandığa gitmeye gerek yok" propagandası olacak. Bunlar çok normal ve beklenen hamleler, sıkıntı yok. Propaganda makinası böyle çalışır. İşin güzel yanı şu: akp bile bu noktaya geldiyse, demek ki artık onların gideceği kesin, soru artık onlar gidecek mi değil, onların yerine kim gelecek olmuş. Bu iyi.


    Bana kalırsa en ufak bir değişiklik bile şu anki statüko ve tıkanmışlık halinden iyidir. Zaten malum partinin verdiği zararı 1 dönemde çözmek tabii ki mümkün olmayacak, TR'nin en ufak en basit kurumları bile yozlaşmış durumda artık. En az 2-3 dönemlik bir çalışma ve yutulacak acı haplar lazım ki bu ülke kendine gelebilsin. Ailelerde vardır ya bi yiyici dayı mesela, bir kişi gider yer batırır parayı, sonra 10 kişi çalışır ki o borcu ödesin, bizde de öyle olacak. Bu dönemden sonra partiler beraber çalışıp ortak akıl ile ülkeye en hayırlı seçimleri yapacaklardır. Şu anda olduğu gibi ben dedim ve oldu şeklinde olacağını sanmıyorum.


    Ne olacaksa olsun da vatana millete hayırlı olsun, vatanı milleti düşünen seven adamlar olsun yeter. Vatanını sevmeyen adamlardan çok çektik gördüğünüz gibi.





  • Boşuna demiyorlar denize düşen yılana sarılır diye!! düne kadar Ecevit'i aşağılayanlar onun resmini paylaşıp dalga geçenler şimdi övmekten yerlere göklere sığdıramamış.


    Allahın sopası yok geçmişte neyi aşağıladıysanız neyi küçük gördüyseniz bin beterini yaşadınız. Dış devletler sizi takmıyor artık iş dünyası bile size kazan kaldırdı bu saatten sonra ne yapsanız iktidarda kalamazsınız artık.

  • Ya birader tutturmuşsunuz otobüs. AKP ye Yüzde 70 lerde oy çıkan sakaryada belediye otobüsü cayır cayır yandı, kampüs yokuşuna çıkarken yeri geldi öğrenciler ittirdi sen ne zırvalıyosun. Süt dağıttı diye dalga geçiyorsun yangınzedelerin ve selzedelerin kafasına çay fırlatıldı çay. Niye 2 kelam etmiyosun.En azından Şeffaf belediyecilik var mı var. Belediye oturumlarını sen ben izleyebiliyoz mu evet. Para cemaat gibi Aatatürk düşmanı kurumlara akıyor mu hayır. Bu yeter. Sırf safi israfsınız bu ülkede. Yetti be.

  • son dişi kalmış troller atm memurlukları kesilmesin diye ortalara düşmüşler.

    Durumları vahim :D

  • bunlar giderse TL en az %50 değer kazanır

  • yeni iktidar hiç bi şey yapmadan sadece yasama yürütme yargıyı birbirinden bağımsız/özgür kıldığı an dolar en az 3-4 tl aşağı düşer

  • Babacan'ın efsane bir cümlesi vardı Teketek'te çıktığında...


    Fatih Altaylı sordu, geldiğinizde doları nasıl düşüreceksiniz mesela, ne yapacaksınız, yöntemi nedir gibi bir soru sordu.


    "Bir defa bakın, bakan görevden alındı, boş koltukla bile dolar 1 TL düştü, güven ortamı bile yeterli" dedi, ikisi beraber koptular  


    Demek o koltuk boşalsa, dolar 3 TL  

  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.