Şimdi Ara

CHP’den 81 kişi istifa edip, AKP’li oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Boztepe Belediye Meclis üyesi Mehmet Ali Berten ve beraberindeki 80 kişi CHP'den istifa ederek, AKP’ye geçti.
    Kırşehir’de, CHP Boztepe Belediye Meclis üyesi Mehmet Ali Berten ve beraberindeki 80 kişi, partilerinden istifa etti. Berten ve 80 kişi, AKP'ye geçti. Berten ve beraberindekilere, AK Parti Kırşehir 5’inci Kadın Kolları Kongresi’nde rozetlerini AKP Grup Başkan Vekili ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz taktı.

KP’YE GEÇTİ SELAM GÖNDERDİ

İstifasıyla ilgili konuşan Mehmet Ali Berten, “Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Meclis üyesiydim. Çok kıymetli vekillerim Mikail Arslan ve Salih Çetinkaya, Boztepe Belediye Başkanım Ramazan Bey ile görüşerek Cumhriyet Halk Partisi'nden istifa ettim. Belediye Meclis üyesi olarak kendim ve 80 üyemle beraber Cumhuriyet Halk Partisi’nden istifa ediyorum. AK Parti'ye geçiyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Binali Yıldırım'ı ve çok kıymetli vekillerimi saygıyla selamlıyorum” dedi.
    http://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/chpden-81-kisi-istifa-edip-akpli-oldu-2245840/

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İyi İsim -- 18 Mart 2018; 20:51:52 >
  • Orayida karistirmaya mi gittiler!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben aslında bunu düşünüyorum bazen hepimiz ak partiye üye olalım sömürecekleri muhalefet kalmasın , yandaşlar kendi tabanlarını sömürmeye başlasın.
  • Vaybe.
  • Allah akıl versin.

• Cidden vay bee.. Daha neler göreceğiz.. Siyaset böyle bir şey diye söylüyorum size anlamıyorsunuz ve ben hep diyorum daha iyisini yapacak parti CHP bile olsa gelsin başa veririm oyumu çünkü bu ülke de iyi bir şeyler olsun istiyorum o yüzden bu geçenler de ya daha iyisini istemişler ya da bir çıkarları var bilemem artık.. Onların vicdanında..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: İyi İsim

Doğru yolu bulmuşlar

Cumhur ittifakına hoş geldiniz.

Koalisyon mu demek istedin?

Hani şu referandum sonrası bir daha olmayacak koalisyon??

• Adamdaha geçer geçmez akapalilar gibi yalanci olmuş, bulaşıcı galiba. Varsa başka boyleleri gidebilirler.

quote:

Mutlu, CHP’li belediye meclis üyesi Mehmet Emin Berken ve eşi Gülnaz Berken’in noter kanalı ile istifa ettiğini doğruladı ama Berken’in kongrede yaptığı konuşmada 80 üyeyle birlikte CHP’den istifa etmesini yalanladı. Mutlu, "Partimizden iki kişi istifa etmiştir. Mehmet Emin Berken ve eşi dışında partimizde herhangi başka bir istifa söz konusu değildir. Kongrede böyle bir konuşma yaparak 80 kişinin istifa ettiğini açıklayan Berken hakkında suç duyurusunda bulunacağız. Bu konuda pazartesi günü parti yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gerekli belgelerle kamuoyunu bilgilendireceğiz" ifadelerini kullandı.

http://m.gercekgundem.com/siyaset/1965/chpden-80-kisi-istifa-edip-akpli-oldu-haberleriyle-ilgili-aciklama

• CHP’den 81 kişi istifa edip, AKP’li oldu

Zaten CHP'li birisi AKP'ye geçmez asla. Geçiyorsa CHP'li değil demektir. Çıkar ilişkisi vardır sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkratoss -- 25 Şubat 2018; 11:7:34 >
  • Akp kendi içinde Menfaat koalisyonu haline geldi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ouuw 81 kişi geçtiyse benimde geçmem lazım.Ben çoğunluğa uyarım çoğunluk ne yaparsa doğrudur bu kadar kişi yanılıyor olamaz ya. Ben aklıma fikrime bakmam bu kadar kişi falanca partiye geçtiyse vardır bir bildikleri diyip onların aklına uyarım
  • Yönetim kademelerine yerleşmiş örgütçü üyeler tasfiye edilmedikçe CHP daha çok oy ve üye kaybeder
  • Ülkede istikrarlı bir tane adam yok ki...hepsi oynak,önemli oran çıkar,rant! Akp'ymiş,Chp'ymiş farketmez...Yarın birgün Akp seçim kaybetse bir tane partili kalmaz! (hepsi için geçerli)

• CHP'ye geçen AKPli olunca sorun olmuyor da tersi olunca neden sorun oluyor?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.