Şimdi Ara

chopper gunner ve ac-130

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Chopper Gunner ve AC-130 kullanımı hakkında bilgisi olan varmı ? millet kullandğında 40 kişi öldürene kadar gitmiyor ben açtığımda bir kaç kişi öldürdüğümde gidiyor saldırı almama rağmen birde roket attığımzda sıcak bombalar atıp roketi saptırıyorlar bi türlü yapamadım ilk rokette darbe yedim farklı bir yolumu var acaba ?

• Büyük ihtimalle benim oynadığım serverda chopper kullandın çünkü sürekli indiriyorum ne olursa olsun ama ben indirmesem kimsenin umrunda olmuyo bazen o zaman bayağı kişi vurabilirsin ayrıca danger close perkini pro yapınca hava saldırıları daha etkin oluyor diyolar ama ben pek kullanmadım, AC 130 düşürmek için bir kaç kişinin birden stinger atması gerekiyo chooper ise 2 stingerda düşüyo o yüzden cağırdığın hava desteğiyle vurduğun adamların tekrar spawn olurken sana stinger atabileceklerini unutmadan spawn noktalarını gözden kaçırma , benim olduğum serverda hava aracı çağırma yazık olur :D
  • aklımda tutayım :D peki o ateş toplarını çıkarma nasıl oluyordu ?
  • nuke kacırıp duruyorum ben de düşürüyorlar hep 5-6 adam öldürdükten sonra daha tam alısamadım
  • Chopper bazen ten stringer da iniyor, genelde 2.

AC130, 3 füzede iniyor..
  • AC-130 ; kullanmasını bilene, süper hava aracıdır. Chopper Gunner'ı , fazla sevmiyorum. "Javelin" ile , tek atışta gidebiliyor. "Stinger" ile , 2 kere füze yollamak gerekiyor. Chopper Gunner'a alternatif olarak , Pavelow kullanılabilir. Geçenlerde, 3 füze yedi. Ona rağmen , bana mısın demedi.

Bir sorum olacaktı , hava araçlarını düşürmede usta olan arkadaşlara. Bazen oluyor; Stinger da olsa RPG de olsa(1 tane daha vardı roket, hatırlayamadım ismini AT... diye), hava aracına doğru yolluyorum. Sekme yapıp , alâkasız yerlere gidiyor. Tek seferde ; doğru bir şekilde düşürmek için , bir tekniğiniz var mı ? Şimdiden, teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Cartman. -- 23 Mayıs 2010; 10:34:08 >

• @Nuri...

Bazen uçaklar kendilerini korumak için ateş parçaları bırakıyor, bizim attığımız füze zaten sıcağa gittiği için yön sapıp vuramıyoruz uçağı..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RKS R 250 CC RACİNG TAVSİYE ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuri...

AC-130 ; kullanmasını bilene, süper hava aracıdır. Chopper Gunner'ı , fazla sevmiyorum. "Javelin" ile , tek atışta gidebiliyor. "Stinger" ile , 2 kere füze yollamak gerekiyor. Chopper Gunner'a alternatif olarak , Pavelow kullanılabilir. Geçenlerde, 3 füze yedi. Ona rağmen , bana mısın demedi.

Bir sorum olacaktı , hava araçlarını düşürmede usta olan arkadaşlara. Bazen oluyor; Stinger da olsa RPG de olsa(1 tane daha vardı roket, hatırlayamadım ismini AT... diye), hava aracına doğru yolluyorum. Sekme yapıp , alâkasız yerlere gidiyor. Tek seferde ; doğru bir şekilde düşürmek için , bir tekniğiniz var mı ? Şimdiden, teşekkürler.

AT4-HS nin damage az oldugundan tek alamazsın.

• işte ateş parçaları çıkarmanın bir yoluu varmı yoksa kendi kendinemi atıyor ?
  • kendi kendine atıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

@Nuri...

Bazen uçaklar kendilerini korumak için ateş parçaları bırakıyor, bizim attığımız füze zaten sıcağa gittiği için yön sapıp vuramıyoruz uçağı..

Pavelow ya da Chopper Gunner'da böyle bir mekanizma var mı, AC-130'daki gibi ? Yok diye biliyorum ama ...
  • Pave low, chopper ve ac130 da var birtek.
  • Stinger ile,
    AC130 4. rokette
    Chopper 2. rokette
    Pave Low 2. rokette iniyor.

Yani ac130 da 3 fişek,diğer ikisinde 1 fişek var.Harrier ve attack heli ise fişek taşımıyor
  • chopper ac130dan daha hareketli saklananlar için bile açık bulabiliyorsun ac130 ise patlaması iyi ama yavaş ve çok uzak olduğu için nişan almakta zorlanıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dead Silence

Stinger ile,
    AC130 4. rokette
    Chopper 2. rokette
    Pave Low 2. rokette iniyor.

Yani ac130 da 3 fişek,diğer ikisinde 1 fişek var.Harrier ve attack heli ise fişek taşımıyor

AC-130 3. rokette inmiyormuydu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastStand -- 24 Mayıs 2010; 18:44:24 >
  • Şöyle açıklıyayım RPG-7 ile vuramadığım tek hava aracı AC-130 dur onun dışında her türlü hava aracını indirmişimdir
    RPG-7de kitlenme (elektronik mekanizma) olmadığı için hava araçları fişek atmaz buda diğer launcerlere karsı daha avantajlı kılar.
    Chopper veya Pawelow gibi bir hava aracı ile karşı karşıya kaldığınızda RPG-7yi diğer launcerlere kıyasla daha çabuk doldurabiliyorsunuz.
    Scavenger perki ile en etkili launcerde RPG-7 dir.
    2x olması ve elinize ilk aldığınızda herhangi bir emniyet açma olayı yoktur bunlarda bir avantajdır.
    ---
    tek dezavantajı ise kullanması en zor launcer olması ve roketini aşırı sapması ki bu bazen komedide olabiliyor köre atıp topalı vurmak gibi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TangoEchoKilo -- 24 Mayıs 2010; 21:59:44 >
  • Ben stringer 'dan şaşmıyorum açıkçası..
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Ben stringer 'dan şaşmıyorum açıkçası..

Stinger.

@tek_tower
    RPG gerçekte de bu kadar saçma bir şekilde hedefinden sapıyor mu acaba? Merak ediyorum.
  • Derailde A noktasının köprü bitişinden C'ye attığım roket B noktasına sapıp binanın penceresine girmesiyle 2x yapması ne kadar deli bir launcer olduğunu kanıtlar artık. :D
     chopper gunner ve ac-130
  • Arkadaşlar peki cold-bloodedlileri nasıl haklıycaz.
    Spawn noktalarını da bilmiyorum.
    Hele hardcore de
    Bir kere deniyeyim dedim 7 arkadasimi öldürdüm

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.